“Wat is er nu?” Anne en Gemma waren elk met hun vriendinnen weg en de andere jongens waren milkshakes gaan halen. Iets wat Niall op zich ook heel erg graag wou doen, maar de blik in Louis’ ogen had er voor gezorgd dat hij in de zetel was blijven zitten naast Olivia. Zij had zich opgekruld in de zetel, haar voeten had ze onder haar kont gestoken, Niall zat aan de andere kant van de zetel. “Niall” Olivia zuchtte, ze wist dat hij iets verborg voor haar en daar kon ze niet tegen. “Ik weet dat je iets verbergt voor me” Olivia’s ogen waren op haar nagels gevestigd, ze voelde zich onzeker. “Wat is er?”
      Een klein zuchtje kwam tussen Nialls lippen vandaan, hoe kon hij het aan haar uit leggen? Ze zou hem haten, oké dat was overdreven. Maar dan nog, ze zou boos zijn, woedend. “Je gaat het niet leuk vinden” zijn stem was zacht.
      “Je hebt iemand anders, toch? Oh god, waarom had ik ooit gedacht dat je voor mij zou vallen” Olivia kneep haar ogen dicht, ze ging niet huilen.
      “Wat? Neen, Olivia” meer dan die drie woorden kon Niall niet zeggen, Olivia onderbrak hem al snel door haar hand op te steken.
      “Je moet je niet excuseren, ik had het moeten zien aan komen. Het is het lot, toch? Daar kan ik niets aan veranderen” ze stond recht en wou de kamer uit wandelen toen een hand zich rond haar pols sloot. “Maak het niet moeilijker dan het al is” Olivia wou haar arm terug trekken maar daar dacht Niall anders over, zachtjes trok hij haar zijn richting uit, zodat ze op zijn schoot belande. “Niall” nog voor ze verder kon gaan legde Niall zijn vinger op haar lippen.
      “Ik heb niemand anders, waarom zou ik iemand anders willen? Ik heb jou toch. Jij bent het enige meisje dat ik wil hebben” hij drukte zachtjes zijn lippen op die van haar. Het bloed steeg naar haar wangen, ze had weer eens veel te snel een conclussie getrokken van de situatie.
      “Wat is er dan?” ze keek Niall niet aan, haar wangen waren nog steeds rood en ze was er van overtuigd dat als ze hem aan zou kijken de rode kleur nog zou verergeren. Dus keek ze wijselijk naar haar vingers, deze waren met de touwtjes van Nialls pull aan het spelen. “Want er is iets, daar ben ik zeker van. toch?”
      “Er is inderdaad iets, maar je gaat er echt niet blij mee zijn” hij beet op zijn lip. Niall wou het echt niet zeggen, hij wou haar niet kwetsen. “Je weet dat ik op tour ga, toch?” Olivia knikte, natuurlijk wist ze dat. Ze zou hem weer voor een hele maand moeten missen, natuurlijk ging ze naar één of meedere van de concerten mar ze kon moeilijk naar elk concert gaan. “Wel, na die tour moet ik nog iets doen” verbaasd keek Olivia op.
      “Hoe bedoel je?”
      “Wel, na de tour zijn we nog een paar maanden weg. Voor verschillende interviews, zowel met tijdschriften, tv als radio, waarschijnlijk ook nog enkele videoclips en misschien zelfs nog wat nummers schrijven”
      “Hoe lang ben je dan ongeveer weg?”
      “Zeker drie maanden” drie maanden, dat waren er twee meer dan Olivia eerst gedacht had.
      “Waarom heb je het niet eerder verteld? Want je gaat me niet zeggen dat je manager het je pas verteld heeft. Niall, hoe lang al?” Olivia keek omhoog, ze probeerde Nialls blauwe ogen op te vangen. Iets wat niet lukte, de Ierse jongen keek de andere kant op. “Niall?” Olivia pakte Nialls hoofd vast en draaide deze, zachtjes, in haar richting. “Hoe lang weet je dat al?”
      “Van oktober” Olivia slikte even. Waarom had hij haar niets gezegd? Het was al bijna twee maanden geleden dat het oktober geweest was.
      “Waarom heb je me niets verteld?” haar stem klonk gebroken. “Vertrouw je me niet?”
      “Natuurlijk wel, ik wou je gewoon niet kwetsen”
      “Je wilde me niet kwetsen? Niall, je had het eerder moeten zeggen. Door het te verzwijgen kwets je me net. Je zou denken dat dat wel logisch is, of niet?” voorzichtig knikte Niall. Zijn handen lagen rond Olivia’s heupen, als ze recht zou staan zou hij haar terug trekken. Er was geen enkel hersencelletje in zijn hoofd dat haar nu zou laten lopen.

Hoi (: Ik heb -weeral- een vraag voor jullie. Ik ben nog steeds op zoek naar liedjes voor mijn Zayn story. En nu wil ik weten wat jullie een echt 'guilty pleasure' of in het nederlands 'fout liedje' vinden. Een liedje waar je eigenlijk 'niet' naar mag luisteren maar je stiekem toch goed vind. Ik wil graag een mash-up maken van een liedje van One Direction (aangezien liedjes van boybands vaak onder 'Guilty pleasures' staan) en nog een liedje. Heeft iemand een idee? Ik dacht nog aan 'Baby' van Justin Bieber maar als iemand een beter idee heeft. En natuurlijk mogen jullie het liedje van One Direction kiezen! Oh ja! Het liedje moet uit gekomen zijn (als single of liedje op een cd) voor 21 november 2011 (;
Samengevat: Ik wil een mash up doen van een 1D liedje (jullie mogen kiezen welk het moet wel voor 21 november als single of als liedje op cd uit gekomen zijn) en een ander 'Guilty pleasure' liedje (;
Ps: Als jullie ineens aan een liedje denken (maakt me niet uit waar het over gaat) laat het altijd maar achter in een reactie, gb- of pb-bericht (;
Pss: Dit deeltje is speciaal voor Unusual. Je weet wel waarom (:

Reageer (7)

  • GossipGirl21

    Praaachtttiggg

    6 jaar geleden
  • theguardian

    Uhm, anders doe je een nummer wat glee ook heeft gezongen?
    haha snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Quirinius

    Poker face? Just dance? Tijdmachine? Barbra Streisand? Don't funk with my heart/ don't stop the party - black eyed peas?Rebel love song/ Fallen angels- black veil brides? Girlfriend - avril lavigne? Girl/if I go - anouk? Party like a millionaire - millionaires? Make me wanna die - the pretty reckless?

    Well, ik hoop dat je er wat mee kan(':

    &snel weer verder<9999

    1 decennium geleden
  • Unusual

    O ja, One Direction liedjes? Daar heb ik geen verstand van. Ik vind alleen One Thing wel leuk. Mijn guilty pleasure ^^

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Dank je Laura
    Och, stomme Niall. Hoe kun je dat nu verzwijgen voor je grote liefde? Nu is ze alleen maar gekwetst en wordt ze misschien ook nog wel zo boos op je dat ze je niet meer aankijkt.
    En Louis? Die krijgt natuurlijk ook nog een hele tirade over zich heen. En moet Olivia vast troosten.
    Domme Domme Niall.
    Guilty pleasure: Alles van Enrique Iglesias, Nsync - Bye bye bye, en dat nummer van de titanic van Celine Dion. En gooi er dan ook maar gelijk dat nummer van Kate Winslet bij: What if I had never let you go

    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen