Foto bij What happend there?

Wat is daar gebeurt? Zijn er getuigen? Heeft iemand de dader gezien?

Clarissa stapt op haar fiets na een drukke dag school. Jemig, wat een chaggerijn weer bij Biologie.. denkt ze als ze naar huis rijd. Clarissa let niet echt op wat er gebeurt en voor ze het weet word ze bijna aangereden.
''KAN JE NIET UITKIJKEN OFZO?! ROTKIND!'' Clarissa kijkt druk om zich heen, maar de man is blijkbaar al weg. Rotkind? Rotkind? Wat nou rotkind? Clarissa heeft geen idee waar de man het over had.
Ze draait de hoek om met haar fiets en ziet haar huis in de verte al staan, nog een paar meter en ze is thuis, dan kan ze haar moeder eindelijk haar 8 voor Engels laten zien.
Clarissa gooit haar fiets tegen het muurtje en rent naar de voordeur, ze pakt snel de sleutels en gaat naar binnen.
'Mam? Pap? Hallo? Zijn jullie thuis?!' met een zwiep hoort Clarissa de achterdeur dichtgaan. Wie zou dat nou weer geweest kunnen zijn? Een dief of misschien gewoon de buren die iets kwamen doen? Clarissa denkt er niet meer overna en wandelt de woonkamer in, ze ziet een paar bloedspetters op de bank liggen en raakt bezorgd, ze kijkt verder rond of er nog meer bloed te zien is, en ja, op de muren zit ook nog.
Clarissa belt haar opa en oma op, na 5 minuten nog niemand aan de lijn. 'Dan niet,' zegt ze vastberaden, 'ik ga zelf wel kijken wat er is en wat hier aan de hand is.' Ze loopt de bloedsporen achterna die naar boven leiden, ze loopt naar boven en doet de deur van haar ouders slaapkamer open. Haar moeder ligt onder bloed op het bed , Clarissa rent naar haar toe. 'Mam? Mam? Niet doodgaan.. Mama, alsjeblieft..' snikt Clarissa nog. Haar moeder snakt naar adem, maar dat gaat niet, Clarissa pakt de telefoon en belt meteen het alarmnummer op, ze zijn met spoed ter plaatsen.
'Wat is er met haar, broeder?' vraagt ze voorzichtig. Een politie agent duwt Clarissa zachtjes aan de kant om het beter te bekijken. Meteen maken ze foto's van alle bloedspetters in het huis en van haar moeder, die daar bleek wordt.. 'Ze is vermoord.. ' zegt de politie op een spijtige toon, een politie agent loopt naar haar toe en slaat een arm om Clarissa heen. 'Kunnen we je ergens afzetten, meisje?' vraagt de politie agent. 'Bij mijn opa en oma als het kan..' de politie agent knikt en neemt Clarissa mee naar de auto, hij brengt haar naar haar opa en oma en rijdt weer terug.
Haar opa en oma zijn stom verbaasd dat ze aankomt in een politie auto. ''Opa- Oma.. mama is .. is.. vermoord ..'' Clarissa stopt niet meer met huilen en zakt op de grond in elkaar.

Reageer (1)

  • Rubyy

    Wooow! Serieus omg!!
    Ik wil weten waarom!!

    Xxo

    Snel verderr! (flower)
    Abo + Kudo


    Wil je misschien ook een van mijn story's lezen? (a')

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen