Foto bij 015

Toch nog een nieuw hoofdstukje;D

Zayn POV
Harry en Rebecca komen hand in hand de trap afgelopen. ‘’Als jullie vannacht maar niet te luidruchtig zijn,’’grijnst Louis meteen als hij ze ziet. Niall had natuurlijk alles al verteld. Harry steekt zijn middelvinger op naar Louis waarop Louis grinnikt. Wat een stelletje gekken zijn het toch ook. Ik pak Sharon’s hand vast en we lopen naar buiten. Het is kouder dan ik had verwacht en voel dat Sharon aan het rillen is. Snel sla ik mijn arm om haar heen, in de hoop dat ze er iets warmer van wordt. Dankbaar glimlacht ze naar me wat zorgt voor een bom van vlinders in mijn buik. Ik kan nog steeds niet geloven dat zo’n mooi meisje mij als vriendje wil. Ik heb bijna zin om te gaan huppelen omdat ik Sharon de mijne kan noemen. Zelfs na een paar maanden, mij gevoel voor haar is niks verandert. Alleen maar sterker geworden. Gelukkig woont ze nu bij ons, dus kan ik elke ochtend naast haar wakker worden. Iets mooiers kan ik me niet voorstellen.
Eindelijk zijn we bij de Mac Donalds aangekomen. Liam en Louis lopen naar de kassa om voor iedereen te bestellen, terwijl wij een tafel zoeken waar je met zeven personen kan zitten. We ploffen neer bij een tafeltje met banken aan de ene kant en stoelen aan de andere kant. Harry, Rebecca, Sharon en ik zitten op de bank terwijl Niall op één van de stoelen gaat zitten. Er valt een stilte, iedereen is verzonken in zijn eigen gedachtes. Ik leg mijn hand op Sharon’s knie en wrijf er zachtjes overheen. Bijna meteen legt Sharon haar hand op de mijne en knijpt ze er zachtjes in. Ik kijk opzij waar ik verdwaal in haar mooie ogen. Ik druk een vluchtig kusje op haar lippen, tot grote ergernis van Niall die nu de enige is zonder vriendin. Na nog 10 minuten zo te hebben gezeten komen Louis en Liam er al weer aangelopen. Ze zetten de dienbladen op tafel en Niall valt meteen aan. Ik grinnik terwijl ik het tafereel gadesla. Harry pakt het eten van Rebecca, zet het voor haar neer en pakt dan zijn eigen eten. Als iedereen is voorzien van eten, vallen we aan. Ik had eigenlijk best wel honger. Onder tafel pak ik Sharon’s hand vast en ik voer haar een patatje.
Als iedereen het eten opheeft bestellen we allemaal nog een milkshake en lopen dan naar huis. Ik pak Sharon’s hand vast en onze vingers verstrengelen zich meteen. Het is nog kouder geworden en ik voel het kippenvel op mijn armen. Had ik nou toch maar een warmere jas aangedaan. Ik kijk opzij en zie dat Sharon ook loopt te klappertanden. Ik sla mijn arm wederom om haar heen en zo lopen we naar huis.
Thuis aangekomen spring ik meteen onder de douche. Na het douchen loop ik met alleen een handdoek om mijn middel mijn slaapkamer binnen waar ik Sharon aantref op mijn bed. Ik voel haar ogen op mij gericht en voel me ongemakkelijk. Zo’n mooi lijf heb ik nou ook weer niet. Voorzichtig draai ik me om waarop onze ogen elkaar treffen. Langzaam loop ik op haar af totdat ik op een centimeter afstand sta. Weer gaan haar ogen over mijn bovenlijf. ‘’Ziet er heel goed uit, Malik.’’ Ik voel mijn wangen rood kleuren en kijk verlegen naar beneden. Sharon pakt met haar ene hand mijn hand en met haar andere hand duwt ze mijn kin omhoog zodat ik haar wel moet aankijken. ‘’Don’t be so insecure, you’re beautiful,’’zegt Sharon waarbij ze me diep in mijn ogen kijkt. Langzaam buig ik naar voren en druk mijn lippen op die van haar. Ze laat zich achterover vallen waardoor ze op het bed ligt. Langzaam kruip ik over haar heen totdat ik boven haar hang. Ik leun op mijn ellebogen en doe een verlaten plukje haar achter haar oor. Ze glimlacht lief naar me en ik druk mijn lippen op de hare. Meteen kust ze terug. Voorzichtig likt ze met haar tong over mijn lippen waarop ik mijn mond gewillig een stukje opendoe. Onze zoen gaat over tot een passionele tongzoen en ik voel me zielsgelukkig. Ze wrijft met haar handen over mijn bovenlijf terwijl ik door haar haar woel. Ik maak een eind aan de kus want ik heb bijna geen adem meer over en begin het toch wel koud te krijgen. Ik druk een laatste kus op haar lippen en sta dan op. ‘’Nu al,’’vraagt ze met een pruillipje. ‘’Ik heb het koud dus ik doe ff wat kleren aan.’’ ‘’Ik vind je zo leuker hoor,’’zegt ze knipogend. Ik voel mijn wangen weer rood worden en loop snel naar mijn kledingkast. Ik schrik op als ik ineens twee armen om mijn middel voel. Ik voel haar warme adem in mijn nek. Ik draai me om en druk mijn lippen op die van haar. Maar dan besluit ik dat het echt tijd wordt dat ik me ga aankleden en draai me weer terug naar de kast. Ik pak een grijze joggingbroek en een zwarte trui. Ik trek het snel aan en loop dan weer naar Sharon die op het bed zit. ‘’Ga je mee naar beneden schoonheid.’’ Ze knikt en we lopen hand in hand naar beneden. Daar zit de rest allemaal al op de bank. Rebecca zit bij Harry op schoot, daarnaast zit Louis en op de andere bank zitten Liam en Niall. Niall heeft natuurlijk alweer een schaal met chips op zijn schoot staan. Ik loop naar de bank waar Liam en Niall zitten en plof naast Niall neer. Ik trek Sharon op mijn schoot. We besluiten met z’n allen een film te kijken.

Reageer (2)

  • lukesunicorn

    Soooooooo cuteeee! (H)

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Wat lief allemaal weer! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen