Foto bij 5.7 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Nog in mijn ogen wrijvend van de slaap kom ik naar beneden. Als ik mijn handen laat zakken merk ik pas dat iedereen me grijnzend aankijkt. Behalve Ali dan, die kijkt nogal beschaamd naar bedenden. 'Wat', vraag ik iets onzeker. Een aantal beginnen te lachen en Selena haar moeder steekt haar hoofd even om de hoek. 'Eet smakkelijk. Ik ben er even vandoor'. Selena zwaait snel en richt dan weer haar blik op mij.
Ondertussen ben ik aan tafel komen zitten en kijk ze één voor één vragend aan. 'Gaan jullie het me nog vertellen of blijven jullie me de hele dag uitlachen'. Ook op Ali haar gezicht verschijnt nu een klein glimlachje en Ryan geeft haar een plagend duwtje.
'Oh kom op Justin. Iedereen weet dat je vannacht bij Ali hebt geslapen', roept Chaz door de kamer. 'Oh dat', mompel ik en kijk even naar Ali die ook naar mij kijkt. 'Je zal je echt beter moeten verstoppen als onder de dekens'. Ik begin een beetje stom te grinniken en zelfs Ali lacht nu mee. 'Maar vertel, was de seks goed', vraagt Chaz als we uitgelachen zijn. 4pontaan spuugt Ryan ze drinken uit over de tafel en Selena laat haar lepel met muesli uit haar handen vallen. Vrij vervelende tik van Ryan, dat drinken uitspugen. Ik zie hoe Victoria de spetters van haar gezicht veegt. 'Bah Ry', klaagt ze, die ondertussen als is opgestaan om een doekje te pakken. De enige die echt naast zijn stoel ligt van het lachen is Chaz, tot Ali hem met een paar welgemeende kwade blikken het zwijgen oplegt. 'Sorry hoor', mompelt hij dan iets beledigd.
'We hebben het niet gedaan', zeg ik rustig. 'Gewoon Ali was een beetje uit haar doen en ik wilde haar niet alleen laten'. Als ik denk aan hoe ik haar in de struiken vond komt er een geweldige grijns op mijn gezicht. 'Ze wilde liever in de tuin slapen'. Selena kijkt wat geschokt richting Ali. ´Lag je in de tuin te slapen?' 'Nee, ik wilde over de muur klimmen en dat ging niet zo goed als ik wilde. Dus ik viel en Justin vond me gelukkig', licht ze toe. 'Anders was ik daar denk ik werkelijk blijven liggen'.
'Maar wat zullen we gaan doen vandaag', vraag ik om van het onderwerp te veranderen. Er valt namelijk niet veel meer te vertellen over onze nacht samen, aangezien Ali eigenlijk meteen in slaap is gevallen. Ze zal we doodmoe geweest zijn. Eerlijkgezegd denk ik ook niet dat er anders wel iets gebeurd was en dat is maar goed ook.
'Misschien kan mijn moeder een boot regelen en dan kunnen we wel een stukje varen vandaag'. 'Jaa', gilt Victoria enthousiast en iedereen kijkt geschrokken om. Ze haalt haar schouders onverschillig op. 'Wat? Ik vind het gewoon een leuk idee', mompelt ze en ik begin hoofdschuddend te lachen. 'Niemand zeeziek', vraagt Selena dan maar, die schijnbaar heeft besloten dat dit het gaat worden. 'Of zijn er mensen die het niet leuk vinden', voegt Ryan erbij. 'We zouden Demi moeten vragen', stelt Ali met een grote glimlach voor. Ook Selena lijkt blij met haar voorstel. 'Ik ga het regelen', mompelt ze al druk bezig met haar mobiel. Dan loopt ze de kamer uit.

En zo komt het dat we later die ochtend op de steiger bij de haven staan. Voor ons een jacht die veel groter is dan nodig. 'Ik dacht dat je moeder een klein bootje zou regelen', stamelt Victoria en Selena lacht. 'Er zijn nog veel grotere. Maar als je kleiner wil'. Ze wijst naar het reddingsbootje dat bij de jacht hoor. 'Nee, bedankt', antwoordt Victoria met een frons op haar gezicht. Ik zie hoe Demi een paar dingen in de oor van Ali fluistert en ze vervolgens samen in een geheimzinnig gegiechel uitbarsten. Ook Ryan kijkt geërgerd om. Chaz daarintegen is helemaal bezig met Victoria de boot op helpen.
'Hé wacht even', roept Demi vanaf de steiger. 'Er komt nog een vriend van me'. Ik kijk op naar de stijging en mijn oog valt op de persoon die daar komt aanlopen. Van verbazing valt mijn mond een stukje open.

Wie o wie zal het zijn? Woeeh jongens ik ben trots op jullie, nog even door kudoën en we kunnen de top halen, ik geloof in jullie! Kom op, laat eens zien wat voor geweldige abo`s jullie zijn!

Reageer (5)

  • xBel0ved

    WIEISDAT :'(?!

    1 decennium geleden
  • YWF

    ja, juist.. ik heb echt geen idee wie dat wezen kan.. is dat slecht van me ? =$ wacht op het volgende hoofdstuk (:

    1 decennium geleden
  • Favorite

    oeeh wie is het?

    1 decennium geleden
  • xCarefull

    vedeeer!!

    1 decennium geleden
  • Donceal

    snel verder. x(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen