Foto bij Dangerous Love ~ Liam Payne *2*

~ Hey xTina. Ik hoop voor je dat je thuis bent nu.
Anders blijft het niet bij een paar blauwe plekken.
Love u, Danny ~

Een rilling ging door mijn lichaam. Waarom deed hij zo? Ik begon te twijfelen of ik morgen wel zou zeggen dat ik hem nooit meer wilde zien. Smsen had geen zin, daar doet hij niks op uit.
Mijn laptop was opgestart en ik logde me aan op msn. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik zag dat Liam online was. Ik was smoorverliefd op hem, al sinds het moment dat ik hem voor het eerst zag bij xfactor. Hij had zichzelf voorgesteld en me aangekeken met zijn prachtige donkerbruine ogen. Jammer genoeg had hij toen nog een vriendin. Wat zou zij zich stom gevoeld hebben nadat ze het had uitgemaakt.
~ xTina Horan zegt: Heeeey Liam =) Hoe was het in NL?? ~

Toen hij niet antwoordde liep ik naar de badkamer om te gaan douchen. Ik trok mijn kleren uit en keek in de spiegel. Een grote zwart-blauwe plek kleurde mijn bovenarm. Een waarschuwing van Danny dat ik niet met andere jongens mocht praten.
Ik draaide de kraan open en ik voelde hoe het warme water over mijn lichaam stroomde. Voor tien minuten waren mijn gedachten leeg, even nergens aan denken. Ik draaide de kraan weer dicht en wikkelde een handdoek om me heen. Ik zocht een hempje en shorts uit de kast en trok het aan. Ik hoorde het geluid van msn dat je krijgt als iemand iets zegt en ik hoopte dat het Liam was.
~ Danny J. zegt: Hey schatje, ik zie dat je thuis bent =) Kom je morgen nog langs? ~

Teleurgesteld zakte in in de bureaustoel. Ik had helemaal geen zin om langs te komen, zometeen sloeg hij me weer. Maar als ik hem bij mij thuis zou uitnodigen, zou hij dat zeker niet doen. Blij met mijn plan antwoordde ik terug.
~ Xtina Horan zegt: Hoi Danny, kom morgen anders bij mij langs, mijn fiets is lek en ik heb geen geld meer voor de bus. Xx. ~

Ik wachtte niet tot hij zou antwoorden en sloot de laptop af. Het was inmiddels twaalf uur en ik besloot om maar eens naar bed te gaan, ookal zag ik op tegen morgen.

reacties? =)

Reageer (1)

  • FlashyXD

    VERDERDOEENNNNN ;o;o
    IK WIL LIAAAAMMMMM ;D
    EN DIT IS EEN COOL VERHAAALL ;d yeee
    ABOOOO ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen