Foto bij *14*

Awh, jullie zijn gwn f*cking awesome!! :D

'Laten we verstoppertje doen', zeg ik onschuldig. 'Ja, verstoppertje!' kieren Louis en Niall meteen in koor. Ik kijk even met een veelbetekende blik naar Harry. 'Wie moet er zoeken?' vraagt Zayn met een grijns. Blijkbaar is iedereen toe aan wat energieverspilling.
'Jij', zeg ik vastberaden. 'Ik tel wel tot vijftig', zegt Zayn en hij doet zijn ogen dicht en begint hardop te tellen. 'Ik ken dit huis nog niet eens', mompel ik. Harry pakt mijn hand en trekt me echter al mee door het huis. Lachend en half struikelend komen we uiteindelijk op de zolder uit. Harry knipt een lichtje aan, zodat een zacht licht de donkere ruimte verlicht. Hij schuift een zware doos op het zoldergat en kijkt me grijnzend aan. 'Hier vinden ze ons nooit', zegt Harry. 'En als ze ons vinden, kunnen ze niet binnekomen', zeg ik en ik wiebel met mijn wenkbrauwen. Harry kruipt over de stoffige vloer naar me toe en drukt zijn zachte lippen op de mijne. 'Ik weet wel hoe we wat tijd kunnen volmaken', zegt Harry uitdagend. Ik bijt op mijn lip en kijk diep in zijn groenbruine ogen. Ik druk mijn lippen op de zijne en voel zijn tong op avontuur gaan. Een avontuur op een stoffige zolder. De enige plek, met een simpel excuus, waar we even samen kunnen zijn.
Onze kleren liggen inmiddels verspreid door de kamer. Onze gejaagde ademhalingen klinken door de holle ruimte en dreunen mijn gehoorgang binnen. 'Ik moet alleen Harry, Yara en Niall nog', horen we Zayn zeggen. 'Ik kan wel raden waarom Harry en Yara verdwenen zijn', horen we Louis lachend reageren. Harry en ik kijken elkaar grijnzend aan en vergeten al snel de stemmen. Ik woel met mijn vingers door zijn haren en sla mijn benen om zijn middel. Ik glij met mijn vingers over zijn blote borstkas en voel zijn steve tepels onder mijn vingers. 'Ik weet niet of we Harry en Yara wel moeten gaan zoeken, ze kunnen overal zijn', horen we Zayn zeggen.
Op dat moment dringt Harry bij me naar binnen en legt hij een hand over mijn mond. Mijn gekreun wordt gesmoord door zijn hand. Ik leg mijn hand over zijn mond, zodat we ons niet kunnen verraden. Als we beide ons hoogtepunt hebben bereikt, laten we onszelf op de koude stoffige zoldervloer zakken. Onze vingers verstrengeld. 'Misschien kunnen we ons beter aankleden', fluistert Harry na een tijdje. Kippenvel tekent zijn zachte huid. Ik knik instemmend, waarna we ons aankleden. Precies op het moment dat we weer aangekleed zijn, klopt er iemand op de zolder. 'Harry? Yara?' Klinkt de stem van Zayn. 'Ja', zeggen we in koor. Harry schuift de kist van de deur en wil net het luikje openen, als ik nog snel even een plukje van zijn haar goed doe.
We klimmen via het smalle trappetje naar beneden en gaan onschuldig voor Liam en Zayn staan. 'Gevonden', zeg ik met een uitdagende grijns. 'Uhu', zegt Liam met opgetrokken wenkbrauwen. 'Wat?' Vraagt Harry onschuldig. 'Verstoppertje, hè?' Vraagt Liam. 'Uh ja', zeg ik. Ik haal mijn schouders op en loop langs Liam heen naar beneden. Louis en Niall zijn net een zak chips aan het leeg eten. 'Jongens, wees nou voorzichtig met eten', zeg ik waarschuwend. Ze kijken me aan en eten dan gewoon door. Nou ja eten, het is meer schransen. 'Hoe moeten we overleven als jullie alles op eten?' Schreeuw ik kwaad. Ze kijken nogmaals op, maar eten dan gewoon verder. 'Jongens, wees voorzichtier', zegt Liam dan achter me. 'Jaja', mompelen Louis en Niall met volle mond. Ik kijk ze met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Waarom luisteren ze wel naar jou?' Vraag ik verontwaardigd. Liam haalt onschuldig zijn schouders op. 'Ik ga even douchen', zeg ik geïrriteerd. Harry wil me achterna lopen, als Liam hem na roept. 'Harry, hier blijven, sneert hij.
Grinnikend loop ik de trap op en stap op de douche. Even dat stof van mij afdouchen. Ik sta minstens twintig minuten onder de douche, voordat ik me weer aankleed. Ik sta mijn haar te kammen als er een hard gekraak klinkt. Er volgt een harde klap en daarna wordt alles zwart.


-nog een hoofdstukje als er weer veel reactie's + kudo's zijn (A)-

Reageer (18)

  • Enthusiasm

    Ow gosh haha :P Ik heb lang niet meer gelezen aan je verhaal. Dus ik ga gauw verder ;D

    1 decennium geleden
  • Gunter

    o my f*cking god!! ik zit hier bijna te zweten van de spanning:|

    gelukkig kan ik lekker door lezen:]

    1 decennium geleden
  • WereLikeNaNa

    JDIFFKDSKASENKD kan echt niet wachten!!!
    snel verdeeeerrrr

    1 decennium geleden
  • WereLikeNaNa

    njeiou9iuei

    1 decennium geleden
  • TOMMONLINE

    omg ik ga nagelbijten hier, snelverder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen