Foto bij ~001

Taylor


“Tom weet je zeker dat ze me leuk gaan vinden?” Ik boog mijn hoofd, ik stond op dit moment voor mijn beste vriend Tom Parkers huis, het huis dat hij deelde met vier andere jongens die samen bekend stonden als The Wanted. “Rustig Taylor, ze zullen van je houden, je bent mijn beste vriendin” zei hij, nadat hij me een knipoog had gegeven. Ik probeerde mijn haar nog even goed te doen en trok mijn jurkje een beetje naar beneden waarna ik probeerde te lachen naar Tom, maar daar was ik veel te nerveus voor aangezien ik zo zijn vrienden zou gaan ontmoeten. “Maar kijk uit, je bent net 18 geworden en Nathan is dat ook, hij zal je proberen te versieren.” “Nathan, hij is de jongste toch? Je zou me nu wel moeten kennen Tom. Ik hou van mannen, niet van jongens”. Hij slaakte een lage grinnik voordat hij zijn hand op de onderkant van mij rug plaatste en me door de voordeur heen leidde, aan mijn linkerhand was nog een deur, ik stopte met lopen en ging voor Tom staan.
“Weet je zeker dat ze het niet erg vinden” vroeg ik nog een keer. Hij rolde zijn ogen voordat hij zei dat ze het echt niet erg vonden. “Nou kom op” zei hij waarna hij mijn hand vastpakte en de deur open schopte. “Als je nog een keer tegen die deur aanschopt, valt hij er straks nog uit”, ik ging verlegen achter Tom staan, let niet op het feit dat ik totaal geen verlegen persoon was.
“Rustig Max” zei Tom terwijl hij zijn handen omhoog hield alsof hij niks had gedaan. “Er is iemand die ik graag aan jullie wil voorstellen” Tom trok me aan mijn hand voor hem. Ik stond stil en keek rond, ik wist heel goed wie The Wanted was. Ze waren constant op de tv en radio, iedereen praatte over ze.
Nathan en Max zaten bij elkaar op een bank, Jay zat op z’n mobiel en Siva zat op zijn iPad. “Dit is Taylor” ik tilde mijn hand op en zwaaide even naar ze. Max lachte en zwaaide terug, net zoals Siva en Jay. Nathan echter had een geërgerde gezichtsuitdrukking. Dit schokte me, wanneer ik The Wanted op tv zag had Nathan altijd een baby face, was zijn huid glad, zat zijn haar perfect en lachte hij trots. Maar nu zat zijn haar wild, had hij een pet op zodat je alleen de onderkant van zijn haar zag. Je zag stoppels op zijn kaken en kin en hij had een frons op zijn gezicht.
“Dit is de derde deze week Tom” bromde hij luid genoeg voor ons allemaal om te horen. “Nathan hou je mond” siste Max naast Nathan. “Waar heb je het over” siste Tom ook, terwijl hij naar voren stapte en zijn hand op mijn heup legde .
“Oh, sorry. Laat ik het anders zeggen, om welke tijd zal jij weggaan morgen ochtend en heb ik mijn koptelefoon nodig vanavond” zei hij terwijl hij ons beide boos aankeek.
Ik trok mezelf uit Toms greep en keerde mijn rug naar de kamer toe. “Wat is zijn probleem” vroeg ik verbaasd. “Hij denkt dat we samen zijn” zei Tom. Ik begon te lachen en greep naar mijn buik, ondertussen lag Tom ook al dubbel van het lachen, waardoor de andere ons raar aanstaarde. “Ik en Tom” zei ik tussen het lachen door, “ik ken hem al sinds ik 3 ben, jij denkt dat ik ook maar iets met hem zou doen, je bent gek” riep ik uit nog steeds lachend.
Nathan stond op, met nog steeds een grimas op zijn gezicht. Hij liep rakelings langs me, maar schuurde toch zachtjes met zijn arm langs mijn arm waardoor ik moest huiveren, hij grijnsde wat betekende dat hij het ook gevoeld moest hebben. “Babe, je staat voor Tom Parker. Ik geef je een dag voordat je met hem in bed bent beland” hij spuwde de woorden in mijn gezicht waarna hij weg de trap op liep.

An awkard silence fell across the room as I cursed under my breath.

Tell we what you think about it (:

Reageer (8)

  • pcy

    OMG FUCK YOU DAT PLAATJE ASDFGGHJKL OKE IK GA NU LEZEN

    1 decennium geleden
  • Noelle1D

    love it<3

    1 decennium geleden
  • Explore

    I LIKE IT!!!!!!!! <33333333
    xxx

    1 decennium geleden
  • Speigelman

    gonna take an abo for sure ! Snel verder <33333

    1 decennium geleden
  • Crawley

    I LOVE IT <333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen