Foto bij *18*

Ik haat mijn rooster, serieus, 4x tot 4 uur & 1x tot 5 uur >.<
Maar goed, hopelijk vrolijken jullie reactie's me weer op!? (flower)

De volgende ochtend word wakker wanneer er een koude windvlaag langs mijn blote armen strijkt. Verdwaasd knipper ik met mijn ogen en kijk om mij heen. 'Oh sorry, heb ik je wakker gemaakt', mompelt Harry die net in zijn broek staat. Zijn sixpack lonkt naar me, maar mijn been hindert me om datgene te doen wat ik eigenlijk wil doen. 'Uh, ja. Waar ga je heen?' Vraag ik nors. 'Ik wilde ontbijt op bed maken', zegt Harry met een twijfelende gimlach rond zijn lippen. 'We moeten eten sparen', zeg ik. Zijn mondhoeken krullen naar beneden en zijn ogen stoppen met mijn favoriete fonkel. 'Al was het wel heel lief geweest', voeg ik er liefjes aan toe. Harry trekt zijn ene wenkbrauw omhoog en kijkt me aan. 'Dat zeg je alleen maar', zegt hij bot. Ik frons mijn wenkbrauwen en klop naast me op bed. Hij wil niet komen, maar geeft toch toe als ik hem met een pruillipje aankijk.
'Ik ben gewoon niet vrolijk als ik wakker wordt van de kou en dan zie dat mijn warme beschermengel het bed heeft verlaten', zeg ik met een glimlach. Mijn ogen kijken diep in zijn ogen. Een zacht gekriebel verspreidt zich door mijn buik. Harry kijkt me echter niet met dezelfde glimlach terug. Ik ga rechtop zitten en duw met mijn wijsvingers zijn mondhoeken omhoog. Even ben ik bang dat het niet lukt, maar dan ontstaat er een grote glimlach op zijn gezicht. 'Goed dan', fluistert hij hees. Hij drukt zijn lippen op de mijne en duwt me voorzichtig in het bed. Ik sla mijn armen om zijn hals en lik met mijn tong over zijn lippen. Hij opent zijn mond en laat me op onderzoek uitgaan. Zijn handen strelen mijn huid die bedekt is met een laag kippenvel, zowel van opwinding als van de kou.
Mijn vingers glijden over zijn sixpack en strelen zijn zachte huid. Ik wil mijn benen om zijn middel slaan, als er een pijnlijke scheut door mijn been schiet. 'Gaat het?' Vraagt Harry meteen bezorgd. 'Ja', mompel ik chagrijnig. 'Als ik de rest van de week geen seks met je kan hebben, wordt ik gek', mompel ik meer tegen mezelf dan tegen hem.
Als ik op kijk in zijn diepbruine ogen, zie ik ze geamuseerd twinkelen. 'Dan moeten we maar kijken of het gaat lukken, puur op liefde', zegt hij met een uitdagende twinkeling in zijn ogen. 'Met andere woorden. Je bent benieuwd of ik zal verdwijnen na de storm, als ik geen seks meer met je zal hebben', zeg ik met opgetrokken wenkbrauwen. 'Ja, ik wil wel eens kijken hoe diep je gevoelens voor mij nou werkelijk zijn', zegt hij uitdagend. Ik bijt verleideijk op mijn lip en kijk hem met grote onschuldige ogen aan. Ik zie zijn glimlach wat onzekerder worden. 'Al moet ik mezelf dan ook kunnen beheersen', zegt hij onschuldig. 'Je zal wel moeten', zeg ik met een zelfvoldane grijns. Hij kijkt naar mijn been en ik zie de schrik in zijn ogen staan. 'Je bloed weer', zegt hij bang. 'Dan verwisselen we het verband', zeg ik droog. 'Niall!' schreeuwt Harry door het stille huis. Niall komt meteen binnen rennen. 'Wat is er?' Vraagt hij bezorgd. Zijn blonde haren pieken wild alle kanten op, zijn gezicht staat nog slaperig, maar zijn ogen helder en wanneer mijn ogen over zijn lichaam glijden, zie ik dat hij alleen een boxershort aan heeft. Ik bijt op mijn lip en voel de jaloerse blik van Harry op mijn gezicht branden.
'Ze bloed weer. Kan je verband halen?' vraagt Harry. Niall richt zijn blik even op mijn been, waarna zijn blik langs mijn blote omhoog glijdt naar het slipje dat ik aan heb. 'Tuurlijk', zegt Niall, als zijn ogen de mijne eindelijk ontmoeten. Hij loopt weg om verband te halen als hij er nog wat gebrom achteraan krijgt: 'En doe een broek aan!' Met een grijns kijk ik Harry aan. 'Dus je vindt hem knap?' vraagt hij. 'Hoezo dat nou weer?' vraag ik verontwaardigt. 'Jij bekeek hem. Hij bekeek jou', zegt Harry. Koppig steekt hij zijn kin de lucht in, terwijl er een jaloerse afkeurende blik in zijn ogen speelt.
'Jij bekijkt mij ook zo vaak', is mijn simpele verdediging. 'Ja, maar jij deelt het bed niet met hem', zegt Harry. 'Dat weet helemaal niet', zeg ik en ik hem even uitdagend aan. Verbaasd knippert hij met zijn ogen als ik hem uitdagend blijf aankijken. 'Je hebt toch niet echt-' 'Ik heb het verband', zegt Niall, die binnenkomt lopen. Dit keer heeft hij een simpele jogginsbroek aan, die losjes rond zijn heupen hangt. 'Bedankt', zegt Harry. Harry maakt mijn verband los, maakt de wond schoon, waarbij ik hard in zijn vrije hand knijp en laat Niall daarna nieuw verband erom doen. 'Bedankt', zeg ik tegen Niall en ik druk een vluchtig kusje op zijn wang. Met een grijns geeft hij me een knikje en verdwijnt daarna uit de kamer. 'Je hebt toch niet echt... met hem?' stottert Harry onhandig. 'Misschien wel. Misschien niet', zeg ik, terwijl ik met uitdagend met mijn wenkbrauwen wiebel. Ik kleed me aan en laat daarna een beduusde Harry achter.

Reageer (18)

  • agirlx

    hahah arme Harry xd

    1 decennium geleden
  • SpeedOfLove

    ps love your story(flower)

    1 decennium geleden
  • SpeedOfLove

    NIALL(H)

    1 decennium geleden
  • diinneee

    verder verder verder verder! :)

    1 decennium geleden
  • yriz

    D'aaaawh zieluuug XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen