Foto bij 5.8 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Ik kijk meteen om als Demi iets roept over wachten op een vriend. En als Nick Jonas in beeld verschijnt ben ik lichtelijk geshockeerd. ´Waarom heb je hem uitgenodigd´, sis ik kwaamd naar Demi. ´Wat doe je Selena aan´. Ze zwaait even naar Nick en kijkt dan naar mij. ´Geloof me, het is iets goeds´, zegt ze vol zelfvertrouwen terwijl ze haar wenkbrauwen optrekt. Waarschijnlijk verbaasd over mijn felle reactie.
Zonder nog een woord te zeggen klim ik de jacht op. ´Sorry, ze bedoeld het niet zo. Ze snapt het even niet´, hoor ik Demi zich verontschuldigen tegenover Nick.
Op het voordek van de boot laat ik me op de kussens vallen. Ik trek mijn knieën op en sla mijn armen er omheen. Mijn kin leg ik erop en staar over de haven en alle boten die er nog liggen. Verderop is de zee, waar het ook druk is. Ik merk dat Justin naast me komt zitten en een arm om me heen slaat. 'Hé, gaat het wel?' 'Ja, ik wil alleen niet dat Sel opnieuw gekwetst wordt. Ze is echt veel voor me gaan betekenen de afgelopen tijd'. 'Wie zegt dat hij dat gaat doen. Je kent hem niet Ali'. 'Nee, maar de vorige keer is dat wel gebeurd'. 'Dat zeg niet veel. Wij eindigde ook niet goed', breng hij tegen me in. 'Dat was anders', mompel ik nog altijd over het water starend. Hij grinnikt even. 'Leg je er nu maar gewoon bij neer. Je kan er toch niks meer aan veranderen'. Hij trekt me even dichter tegen zich aan.
'Hé liefjes. Komen jullie ook een glas champagne drinken op deze geweldige dag', hoor ik Demi`s stem van achter ons roepen. Tegelijk draaien Justin en ik ons om naar de rest en zenden een dodelijke blik in hun richting. Nick lijkt wat verbaasd. 'Ze hebben vannacht samen geslapen', vertelt Demi hem enthousiast terwijl ze in haar handen klapt.
Vermoeid sla ik mijn ogen neer en Justin gaat er protesterend tegenin. Wanneer ik op sta en naar de rest loop om mijn glas champagne van Selena aan te nemen volgt hij me meteen. Al snel hebben we de hele fles leeg en zitten we gezellig op de banken. De jongens hebben nog wat meer gedronken en zijn missschien lichtelijk aangeschoten wat ze op vreemde ideeën brengt. 'Bieber', lacht Nick en Justin kijkt meteen op. 'Als jij vanaf de boot in het water springt terwijl we varen. Trakteer ik vanavond op drank'. Justin staat meteen op van de bank en trekt alvast ze shirt uit. 'Kom maar op'. Ook ik sta op en pak hem bij zijn arm vast. 'Justin doe normaal', sis ik. Hij kijkt me een beetje lacherig aan en trekt zijn arm los. Misschien heeft hij wel meer gedronken dan ik dacht.
'Ali stel je niet aan. Er kan echt niks gebeuren'. Met een schuin hoofd kijk ik naar Selena die hem ook een waarschuwende blik geeft. 'Justin dat lijkt me niet zo'n goed idee'. Dankbaar glimlach ik. 'Maar een hele avond gratis drank van Nick is awesome. Justin doe het', roept Ryan hem aanmoedigend.
Justin loopt naar de reling van de boot en de rest staat ook op van tafel en volgt. Hij schopt zijn schoenen uit en klimt op de reling. Ik kijk naar het water waar we op redelijk tempo doorheen schieten. Het is best hoog vanaf hier. Zeker een meter of twee, misschien wel meer. 'Justin je hoeft het niet te doen', zeg ik nogmaals. Mijn angst dat er iets mis zal gaan wordt steeds groter, maar Justin grijnst alleen maar breed. Met een grote sprong in die diepte gaat hij naar beneden. Ik leun meteen over de reling en kijk naar beneden, wachtend tot hij weer naar bovenkomt. Alleen dat komt hij niet.
Ik besef dat hoe langer we wachten, hoe verder hij van ons verwijderd is. 'Jij', roep ik boos naar Nick en ik sla met mijn vuist op zijn borst. Ik voel een steek door mijn hand gaan en waarschijnlijk doet het mij meer pijn als Nick zelf. In een opwelling trek ik al mijn kleren uit tot ik alleen in mijn bikini sta.
Zonder ook maar even na te denken klim ik ook op de reling en kijk naar het water dat onder ons voorbij schiet. 'Hou haar tegen dan', hoor ik Victoria paniekerig gillen. Maar voor iemand iets kan doen ben ik al gesprongen. Met een klap kom ik in het water terecht en word de diepte in getrokken.

Tweede deeltje voor vandaag. You guys are amazing.
Zoals sommige misschien als ik opgevallen heb ik mijn gebruikersnaam veranderd. Net als mijn profiel.
Ook ga ik beginnen aan een nieuwe story en dan zal ik hier ook wel een link neerzetten. En natuurlijk wordt het toch maar een Bieber-story!

Reageer (4)

  • miistletoe

    gaaaaaaa verder dann!! o______O

    1 decennium geleden
  • xCarefull

    omb snellll vedeeer!!!

    1 decennium geleden
  • kimmybiebzz

    OMBBBBBBBBBBBBB SPANNEEEEEEEEEEEEEENNDD!!!

    SNEL VERDEEEEEEEEER!!! <33333333

    1 decennium geleden
  • kimxly

    veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerder !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen