Foto bij 5.9 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Het moment dat ik het water raak voelt alsof ik gewoon van twee meter op het beton ben gesprongen. Met een klap kom ik neer en word eigenlijk meteen naar beneden gezogen. 'Stomme Nick', schiet het door mijn hoofd. Waarom heb ik niet eerder aan de motor van de boot gedacht. Ik beweeg mijn armen wild om me heen en trap met mijn benen. In paniek probeer ik naar boven te komen en weg van de motor, want als ik daar beland loopt het niet erg goed met me af.
Ik merk hoe de kracht van het water dat aan me trekt steeds minder wordt en uiteindelijk helemaal weg is. Ik kijk naar de oppervlakte van het water en zie dat ik redelijk die ben geraakt. Met mijn laatste beetje lucht zwem ik naar boven. Boven aangekomen neem ik meteen een hap lucht en laat me in het water dobberen.
Ik schrik me dan ook dood als er plots een blond iets naast me boven komt. 'Ali', vraag ik verbaasd. Het lijkt alsof ze me niet gehoord heeft, maar het moet Ali wel zijn. We waren de enige boot hier op het water en verder heeft er niemand blond haar. Ik tik even op haar schouder en voel haar lichaam schokken. Dan draait ze zich om en kijk tme aan. 'Gelukkig jij bent het', zegt ze opgelucht. Ze lijkt heel blij me te zien en eigenlijk ben ik ook wel blij haar te zien.
Al een heel stuk in de verte zie ik de jacht gaan, waarschijnlijk remmen ze af om ons vervolgens op te komen halen. Wat nog wel even kan duren, voor dat ding gedraaid is en eenmaal weer bij ons. 'Ik denk dat ze zich een beetje zorgen om ons maken', zegt Ali na een korte stile. 'Misschien moeten we zwaaien', stel ik voor en ik begin wild met mijn armen om me heen te slaan. 'Hieer, hieer', gil ik er dramatisch bij. Ik klamp me vast aan Ali. 'Straks verdrink ik nog', schreeuw ik over het water. Door mijn gewicht gaat Ali onder water en proestend komt ze weer boven. Opnieuw duw ik haar naar beneden. 'Justin stop', probeert ze uit te brengen. Ze slaat haar armen om mijn nek zodat ik mezelf nu mee naar beneden duw. Ik voel het water in mijn neus komt en laat haar snel los. Wanneer ik boven ben nies ik een aantal keer en Ali lacht me eigenlijk alleen maar hard uit. Ze stopt pas wanneer we een ander motor naast ons horen en kijken verbaasd om. Een kleiner bootje met een aantal jongens erin is gestopt en wil ons waarschijnlijk een helpende hand aanbieden. 'Are you guys alright'. Ik zie hoe Ali haar liefste glimlach opzet en met de jongens begint te praten.

Op recordtempo zijn we naar de grote jacht gevaren en Ali heeft de jongens zelf zover gekregen dat ze wat te drinken krijgen op de boot. Na de ontdekking dat ik Justin Bieber herkende ze Ali ook al snel als 'het Gucci model'. Wat eigenlijk ook meteen hun interesse in haar vergrootte. Helaas voor de jongens had ze het vrij snel door en heeft ze ze daarna weer snel van de boot gewerkt. En nee, niet door ze van de reling te duwen. Gewoon op een vriendelijk manier.
Het begint al langzaam donker te worden en we besluiten om terug te keren naar de haven. ´Wat zullen we vanavond weer eens doen´, zucht Selena als we uiteindelijk weer allemaal op de banken hangen. Iedereen met truien aan want het begint opeens flink af te koelen op zee. Onderuitgezakt kijk ik naar de zee waar verderop de zon aan het ondergaan is. ´Wel romantisch zo met ze allen hoor´, grinnik ik en Ryan duwt voor de grap een kus op Ali`s wang. 'Wil je met me trouwen', vraagt hij bloedserieus en Ali kijkt hem even geschokt aan wat Nick laat lachen. Als ze beseft dat hij een grapje maakt slaat ze hem met haar vlakke hand zacht in het gezicht. 'Oh oh oh', lach ik terwijl ik met mijn hand door de lucht wapper. Selena is opgestaan en loopt naar de reling van de boot. 'Wow, moet je dat zien'. Binnen no time staan we allemaal naast haar.

Toch vind ik dat jullie ook echt even een kijkje moeten nemen bij mijn nieuwe verhaal. Ik verzeker jullie dat het een goede gaat worden. Het proloog staat er nu ook bij, zodat jullie een beetje een idee kunnen krijgen van wat deze story gaat worden. Dus klik hier voor Let`s lose control - Justin Bieber

Reageer (1)

  • xCarefull

    ooooooo vedeeer!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen