Foto bij Part 61.

Niall Horan.
'3.. 2.. 1!' tegelijk met de jongens werkte ik het shotje naar binnen en slikte ik het met geknepen ogen door. Zo, dat was vies. Inmiddels had ik best wel veel naar binnen gewerkt, maar de jongens hielden me niet tegen en deden vrolijk mee. Zayn liep zelfs een paar drankjes voor en stortte zich nu volledig op een meisje dat verderop stond. Dit was geen belangrijk feest. Gewoon een feest van een goede vriend van ons. Iets wat het beter maakte, omdat we dan onszelf niet telkens goed hoefden te laten lijken. Aangezien ik me verre van dat voelde. Ik keek even naar de bekertjes in de jongens handen en stond toen op om nieuw drinken te gaan halen bij de tafel verderop.
Ik was druk bezig met de drank in het bekertje te mikken, toen een tenger meisje naast me kwam staan en voor even meekeek naar mijn pogingen. Toen het me niet meer lukte, pakte ze de fles uit mijn handen en duwden ze me met haar hand een stukje opzij. Ze schonk de bekers in, zette de fles opzij en keek me even zwoel aan. 'Misschien heb je al een beetje teveel op, meneertje.'
Ze prikte even speels in mijn buik en keek me toen even aan. 'Kom, dan help ik met die drankjes brengen.'
ik greep met moeite twee bekers vast, terwijl zij de andere twee pakte en me volgde naar de jongens, waar enkel Liam er nog was. Ik keek hem even verbaasd aan hij wees wat de kamer in, waar iedereen stond te dansen en de andere jongens vielen toen op. Hij stond op en meldde me dat hij even frisse lucht ging halen buiten. Het meisje keek me even lachend aan en zette de drankjes opzij, voordat ze mijn hand pakte en me meetrok naar de 'dansvloer'. Ik sloeg snel het drankje nog achterover en focuste me toen op haar. Mijn gedachten waren compleet de weg kwijt en ik kon amper recht staan, maar het maakte niet uit. Ze trok me dichter en begon tegen me aan te dansen en ik bewoog mee op de muziek. Voor ik het wist had ze haar lippen al op de mijne gedrukt en zoende ze me hartstochtelijk. Zonder er bij na te denken ging ik er op in en ik voelde hoe haar tong langs mijn lippen streek. De zoen duurde langer dan verwacht, maar werd steeds ruiger. Opeens liet ze los en keek ze even om zich heen. Ik zag Liam verderop staan en hij keek me hoofdschuddend aan. Langzaam trok ze me door de menigte heen naar de gang, die leidde naar de trap. Ze wist wel van wanten. Ik volgde haar gedwee en wachten tot we boven waren en ze haar lippen weer op de mijne drukte. Ik gaf de deur een klein trapje en wandelde met haar naar binnen. Ze had mijn shirt al over mijn hoofd getrokken en ik sloot de deur, terwijl ze haar lippen weer op de mijne drukte en we langzaam aanstalten maakte naar het bed..

Ik opende mijn ogen en liet ze door de kamer glijden. Knallende hoofdpijn liet me minder helder denken dan normaal, maar toen ik opzij zag en het onbekende meisje zag liggen, wist ik meteen dat het niet goed was. Ik schoot het bed uit en wandelde snel naar beneden, om vervolgens het huis te verlaten. Het feest was nog volop in gang en ik wist dat de jongens daar binnen ook waren. Ik had de grootste fout van mijn leven gemaakt en ik wist niet of Rose me hier ooit nog voor zou vergeven. De frisse wind sloeg tegen mijn huid aan en ik zuchtte. Ik maakte er een zooitje van. Ik loog over mijn gezondheid, schreeuwde dingen tegen haar die ik niet wilde herhalen en ging ook nog eens vreemd. Dit was ik niet, ik kon dit niet zijn. Ik moest veranderen en dat zou beginnen met eerlijkheid, ik moest haar vertellen wat ik had gedaan en de gevolgen onder ogen komen. Damn it, wat haatte ik mezelf op dit moment.


thanks voor Alles. X

Reageer (45)

  • 123kippetjes

    sorry hoor maar niall kan er ook weinig aan doen

    1 decennium geleden
  • Silverwalker

    die zit met een schuldgevoel van hier tot in tokio hij sloopt zichzelf maar hij is te koppig om het toe te geven. waar is niall gebleven.???

    1 decennium geleden
  • Thetys

    Omg, Niall hoe kon je. Arme Rose, als ik haar was zou ik hem nooit meer aankijken, dat verdient ie niet. Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Hemsworth

    Mag ik even zeggen dat hij een, godvergeten tering mongool is.

    1 decennium geleden
  • AcceptYou

    Wtf! Hoe kan hij! I hate to say it but he is a jerk!!
    Snel veder, maak hem aardiger.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen