Foto bij 6.0 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Ik staar naar de plek waar Selena naar wijst. `Nu is het alweer weg`, zegt ze wat teleurgesteld. Ik hoor Ryan diep zuchten. ´Moest je ons hier nou voor roepen´. ´Shit´, klinkt dat de geschrokken stem van Justin vlak achter me. Opnieuw kijken we allemaal verbaasd om. ´Ik bedenk me nu pas dat Scooter voor vanavond een concert had geregeld en het is al zes uur. Ik zou daar half zes zijn´. Snel loopt hij weg om zijn mobiel te zoeken en even later hoor ik hem jammer dat Scooter hem al wel twintig keer gebeld heeft. Evenals zijn moeder en Kenny. Gelukkig is de haven al in zicht en zijn we vrij snel van de boot af. ´We gaan direct door en jullie kunnen allemaal wel mee. En dan kijken jullie maar of je wil blijven´.
Eerlijkgezegd weet ik nu al zeker dat ik daar wil blijven. Ik ben nog nooit naar een van zijn concerten geweest omdat ik bang was hem te zien. Maar nu is alles anders, nu mag het. En daar zeg ik dan ook geen nee tegen. Ik maak een vreugdeshupje en stap de auto die ons komt ophalen in. Samen met de andere meiden, de jongens mogen de andere auto wel nemen met ze allen. ´Ali, wanneer ga je hem eindelijk eens vertellen dat je ook van hem houdt´, zegt Demi zodra de deur dichtvalt. ´Nooit´, roep ik meteen uit en ik rol geïrriteerd met mijn ogen. 'Wie houdt je nou voor de gek', voegt Selena aan haar toe. 'Zichzelf en Justin', antwoordt Victoria wijs en de chauffeur kijkt even medelevend naar me via zijn autospiegel. 'En wat dan nog. Wat maakt het allemaal uit. Ik weet nu al dan het niet gaat werken tussen ons'. 'Jou hersenen denken veel te veel na', maakt Demi de conclusie. 'Wie hersens heeft', begin ik. Maar ik krijg zelf de tijd niet om mijn zin af te maken. 'Beschermt ze', vult Victoria mijn zin aan op een vervelend toontje. 'Tegen de almachtig hersenetende Justin zeker', giechelt Selena nu. Ik kan het niet laten om om de opmerking van Selena even te lachen en nog geen minuut later hangen we over elkaar heen van het lachen. 'Bah herseneters zijn eng', rilt Victoria die op de voorstoel zit en Demi kijkt haar even geschokt aan. 'Hersenetende vriendjes zijn juist de allerbeste', zegt ze. 'Heeft Chaz nog nooit van je hersenen gegeten', vraag ik zogenaamd verbaasd. 'Meestal doen ze het midden in de nacht. Als je slaapt'. Selena trekt een beangstigend gezicht nadat ze dit heeft gezegt en opnieuw moeten we allemaal lachen. Zelfs de chauffeur, waardoor we onhandig over de weg slingeren. 'Oké. Laten we hierover ophouden voordat we hier verongelukken en niemand meer van onze hersenen kan genieten', stelt Victoria voor. 'Subtiel Vic', merk ik op. Het duurt nog even voordat we helemaal uitgegiecheld zijn en Demi doet weer een poging wat serieus te zeggen.
'Hoe kwamen we bij hersenetende vriendjes?' 'Ali begon over hersenen beschermen', verdedigd Selena zichzelf. Door de vooruit zie ik het concertgebouw verschijnen. 'Ik denk niet dat we aan de jongens moeten vertellen dat we hun geheim doorhebben', zeg ik dan weer naar een korte stilte. Alle drie draaien ze hun hoofd met een onbegrijpelijke blik naar me toe. 'Welk geheim', vraagt Selena nieuwsgierig. Ik kijk ze allemaal even aan met een zijn-jullie-nou-echt-zo-stom-blik voordat er iets bij ze begint te dagen. 'Aha, over dat hersengedoe', zegt Demi dan. 'Nee, laten we dat maar niet doen', mompelt Victoria voor we uistappen.

Binnen zijn de jongens al en Justin krijgt meteen een gigantische uitbrander van Scooter of hij wel niet denkt om zo te laat te komen. Want inmiddels is het alweer half zeven en moet er nog vanalles gebeuren voor ze om half negen kunnen beginnen. 'Ja, ja het komt allemaal goed', probeert Justin hem een beetje te sussen. Maar Scooter staat hoofdschuddend voor hem en loopt dan met grote passen weg. Ik loop naar Justin toe en leg even mijn hand op zijn schouder. 'Het komt wel goed schatje'. Als hij merkt dat ik het ben kijkt hij met een grote grijns op. 'Zo lang jij er maar bent om me aan het lachen te maken'.

Sorry dat ik gisteren niet geschreven heb. Moest echt een stomme opdracht voor M&O maken en daarna naar me pony, die ik al heel weinig zie door het hele gedoe met me krukken. Dus dat wilde ik echt graag.
Ik bedacht me ineens dat we al meer dan 50 hoofdstukken hebben, maar dat er behalve een zoen nog helemaal niks gebeurd is tussen Ali en Justin. Misschien moet daar eens verandering in gaan komen?

Ook is vandag mijn nieuwe verhaal begonnen en ik denk echt dat het de moeite waard is om te kijken. Voor het gemak zal ik jullie nog even de link geven. Lief ben ik hè? Klik hier voor mijn nieuwe story!

Reageer (3)

  • miistletoe

    SNEL VERDER^^

    1 decennium geleden
  • IfYouWereGay

    OOOH WAT SCHATTIG

    1 decennium geleden
  • Sackoo

    Er moet romantiek komen tussen die twee. Maar wel niet ineens hardcore seks hé!:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen