Foto bij ~003

I hope you like it.
xx Fabienne aka NiallsNandos

Taylor Port


Nathan kreeg de deur die net open ging tegen zich aan “auw, fuck” zo’n beetje alle mogelijke scheldwoorden die er waren kwamen uit zijn mond en ik probeerde mijn lach te onderdrukken, dat lukte me echter niet, ik liet een kleine giechel los en Nathan keek me gelijk boos aan. “vind je het leuk ofzo” vroeg hij nogal onbeleefd en ik stopte gauw met lachen, voordat hij nog bozer zou worden, “sorry, het zag er alleen nogal grappig uit” antwoordde ik tegen hem. Hij staarde nors voor zich uit terwijl hij nog even zachtjes over de rooie plek wreef waar de deur hem daarnet geraakt had. “Moet ik een ice pack voor je halen, anders wordt het straks een blauwe blek “ “ik hoef jouw hulp niet” kreeg ik daarop naar me toe gesnauwd. Wat zijn we toch weer lekker aardig Nathan, niet dus.
Er kwam een wat kleine magere vrouw binnen die de jongens vrolijk begroette, daarna richtte ze haar blik op mij, “dus, dit is de beste vriendin van Tom, leuk je te ontmoetten, Tom heeft het hele verhaal al aan mij uitgelegd, dus maak je maar geen zorgen hoor alles komt goed, oja, en als je iets nodig hebt of iets kwijt wilt kun je altijd alles aan me vertellen” zei ze nogal snel waardoor ik de helft niet verstond. Ik knikte beleefd terug. “Dus ik ga met jullie praten over het aankomende album, Taylor liefje, wil je alsjeblieft even op de gang wachten, dit is iets wat ik liever privé houd tussen mij en de jongens, oke”. Ik knikte opnieuw als teken dat ik het begrepen had en liep de kamer uit. Zorgvuldig met de deur zodat Nathan hem niet weer tegen zich aan kreeg liep ik vervolgens de kamer uit.
Ik treuzelde al een tijdje door de gangen toen ik een koffieautomaat voor me zag. Ik pakte wat kleingeld dat ik standaard altijd in mijn broek had zitten en stopte het in de automaat en drukte daarna op het knopje, zodat ik chocomel zou krijgen. Ik wachtte totdat de automaat klaar zou zijn en treuzelde vervolgens weer een beetje door de gangen, genietend van mijn warme chocomel. Toen ik hem op had, liep ik naar een prullenbak toe en gooide het lege bekertje erin. Ik keek om me heen en besefte dat ik geen idee had van waar ik liep. Ik sloeg de eerste hoek om en zag daar een plattegrond van het gebouw. Ik zocht de kantine op zodat ik daar de rest van de tijd te gaan zitten. Ik pakte mijn mobieltje, echt zo’n ding uit de jaren 80 waar je niks anders mee kon doen dan bellen en sms’en en sms’te Tom. Hey, ik zit nu in de kantine voor het geval jullie klaar zijn (: X. Ik stopte hem weer weg om hem even later weer uit mijn zak te halen toen ik een sms terug kreeg. Hii, we zijn bijna klaar hoor, we komen zo naar de kantine toe en gaan dan weer naar huist toe. X. Ik sms’te terug dat het goed was en dat ik hier zou blijven wachten.

Reageer (6)

  • pcy

    deze schrijf stijl is srsly better

    i'd like to see this more

    1 decennium geleden
  • Pigfarts

    DEAR FABIENNE EN JOËLLA,
    Ik bless jullie nog steeds omdat jullie een Nathan story schrijven. En ik ga proberen deze reactie verder niet meer in capslock te doen. Gaat me lukken. *kuch*
    Dus ja. Snel verder en ik vind het geweldig.
    EN GODDOMME NATHAN, ZE DOET AARDIG EN DAN WIL JIJ GEEN ICEPACK. JE BENT ZO GEMEEN. MAAR STIEKEM HÉ. STIEKEM VIND JE HAAR LEUK. JAJA. ;wbw
    DUS NU JOËLLA MOET SCHRIJVEN, GA GODDAMN VERDER. JA. OKAY. WANT DEZE OMA HEEFT GEFAALT IN HET NIET IN CAPSLOCK SCHRIJVEN. JA. JA. JA.
    ik wil DIT shirt. Alleen ik twijfel nog, door de hoge kraag.
    En deze trui krijg ik waarschijnlijk.
    En een I <3 One Direction sweater. a'jfw;olwl;we
    OKAY. JA. IK DWAAL AF.
    IK GA LIANNE HELPEN MET JULLIE OP SLUITEN ALS JULLIE NIET SNEL VERDRGAAN. :Y)

    1 decennium geleden
  • svnflowa

    Ga please verder, i love dit verhaal. En Nathan is gewoon geweldig. (H)

    1 decennium geleden
  • Speigelman

    ME LIKE IT LIKE IT !

    1 decennium geleden
  • Crawley

    SNEL VERDER LIEVERDS <333333333333333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen