Foto bij 13

Niall horan


Zachtjes liep ik naar binnen en drukte op het licht knopje waardoor het hele restaurantje al snel verlicht werd. Ik grijnsde toen ik alissa verrast om zich heen zag kijken. Ik had gepland om eerst gezellig te eten en dan een film te kijken . Ik had gevraagt of ze ook een bank en televisie hadden, die er gelukkig waren. Ik had eerder vandaag alles verplaatst en gezellig ingericht. Tevreden keek ik om mij heen toen ik naar alissa liep. ' vindt je het wat?' vroeg ik en sleoeg een hand om haar middel. Ze knikte blij. ' dit is geweldig.' riep ze terwijl ze verbaasd in het rond keek. Ik lachte en trok haar mee naar het tafeltje midden in het restaurant. 'gaat u zitten.' zei ik glimlachend. Ze ging netjes zitten. Ik had het eten al klaargezet en nam plaats tegenover haar. Ik hoopte maar dat ze het lekker vond. Ik had hier vanmiddag 3 uren achter elkaar staan koken het had sneller gekund maar aangezien ik het de eerste keer liet aanbranden was ik over nieuw begonnen. Ze nam een hapje en ik keek afwachtend toe. Ik zag haar knikken en er onstond een lieve glimlach op haar gezicht. 'en?' vroeg ik. ' het is heerlijk! heb je dit zelf gemaakt?' vroeg ze. Ik knikte trots en nam zelf ook een hap al zei ik het zelf slecht was het niet. 'zo vertel jij eens wat eer over jezelf dan alleen je naam.' zei ze. Ik keek haar lachend aan.

Alissa kroop gillend in mijn armen. Ik lachte we waren een of andere horror film aan het kijken. Ik vond het niet erg dan kon ik haar in mijn armen houden met een reden. 'niall, zet het uit , uit, ui-t-t!' gilde ze bang. Ik begon hard te lachen en duwde haar een beetje van me af terwijl ik de afstandsbediening probeerde te grijpen en de film uit te zetten. 'zo eng was die toch niet?' vroeg ik lachend. Ze keek me zielig aan. Ik grijnsde een beetje terwijl ik voorzichtig een beetje naar voren boog. Ik keek haar in haar mooie blauwe ogen die vrolijk glinsteren. Ik voelde haar dichter bij komen. Ik sloot langzaam mijn ogen en drukte zachtjes mijn lippen op de hare.


okaay lovlies, ik had een uurtje mijn laptop dus hier een deeltje! weet niet of ie goed is ben er niet helemaal tevreden over..btw

11/11/11 wie heeft gewenst?

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen