Foto bij 3.7

Deze cover is gemaakt door een goede vriendin van mij, NikkiNewborn. Please lees haar verhalen, ze schrijft fantastisch!(ja, sorry, ik maak reclame. Voel je niet verplicht om te kijken, zolang je maar weet dat Nikki helemaal niets van deze reclame weet, tot nu dan(het moment dat ze het leest), net zoals laatst bij Nox.
Over Nox, jullie moeten haar even gaan bedanken, want door haar ga ik waarschijnlijk VEEL meer schrijven, want zij heeft ervoor gezorgd dat ik me op heb gegeven voor de site http://www.nanowrimo.org/. Op die site moet je proberen om in de hele maand november 50.000 woorden te typen. En ik zit nu op 10.547, dus bereid je voor op een hoofdstukkenbombardement.

Lalona zei op 1 nov 2011 - 14:56:
Mooie jurk en mooie schoenen, maar volgens mij kan je daar helemaal niet het eten in opdienen,,,ik zie al helemaal voor me dat ze iets laat vallen en dan zit er gelijk grote vlek in haar jurk
Maar ik ben heel benieuwd hoe het diner gaat verlopen
Snel verder
nog veel succes met je toetsen!


Hehe, jullie zullen zien wat er allemaal verkeerd kan gaan. En al de falende momenten die zij mee gaat maken, zullen -hopelijk- erg natuurlijk en niet bedacht overkomen, want het ik heb dit soort moment dagelijks(niet het trillende benen deel, maar wat nog komen zal).
Iedereen heel erg bedankt voor jullie steun in mijn toetsweek. Hij ging heel erg goed(op scheikunde na, waar ik GODVERDOMME een 5.4 voor had, HAAT AAN VAN DE VEEN!!). Voor de rest waren het allemaal voldoendes.


Belangrijke info voor dit hoofdstuk: Jamaica Blue Mountain Koffie is de duurste koffie die er is. (Dit weet ik omdat mijn buurman koffieverslaafd is) Het kost echt ik geloof iets van €60,- per kilo, ofzo.

HAVE FUN READING

Ps, ja ik heb door dat ik in dit kleine stukje serieus reclame heb lopen maken voor 2 personen en een site. Maar ik ben even in een sociale reclame bui. Voel je niet verplicht te klikken, en verwijder aub je abo niet, omdat ik een paar mensjes gewoon echt heel erg lief vind en een site superawesome:)(ken de site pas 2 uur:P).

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Neverlands

    OEH my name is in there! :3
    Ennu ga ik lezen...


    Edit

    Ok, klein beetje warrig in het begin, maar veder echt supeeerrrr, zoals altijd :3

    Ik dacht trouwens dat je die cover met water t mooist vond? Maar acch, deze is ook leuk (:

    Danku voor de complimenten en de reclame :$
    U is ook lieff =D
    <3

    WeereenEdit

    Oh, je doet al mijn kaften, haha ;3
    Maarrr, ik wilde nog even zeggen:
    Ligt het aan mij of gaat die knul op Harry lijken?

    1 decennium geleden
  • katl1

    VERDER!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Tatia

    oeh verder!
    Xx

    1 decennium geleden
  • PickIe

    Oh, dear god. Ik zie meteen mijn naam staan O.O
    --
    HAHAHA :'D
    Ik vind mezelf op het moment ongelooflijk slim en ik kan nog wel wat mensjes bedenken tegen wie ik moet zeggen dat ze mee moeten doen ^^

    Lezenlezenlezenlezenlezenlezenlezenlezenlezenlezenlezen...

    Nou xD Ze zijn niet echt bescheiden als ze allemaal de duurste koffiesoorten gaan vragen x'D

    Echt weer geweldig geschreven <3

    Ik ben mezelf gewoon dankbaar dat ik je die site heb gegeven :'D

    Snel verder ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen