Foto bij 125~

ahw, zo schattig... vind ik.

Blijkbaar had er op 1 iemand na op het vorige stuk geen reactie... ^~^

Laura PoV
Tom moest echt iets aan zijn handschrift gaan doen. EN origineel worden. Als eerste stond er de hele tekst van Mädchen aus dem All. Jammer genoeg kende ik die van buiten. Iets wat wel meer voorkomt als je -8 jaar geleden- mee hielp schrijven aan de teksten. daaronder stond niet veel, in toms handschrift.
Laura,
SOrry. Ik denk niet dat ik meer kan zeggen. Ik had gehoopt dat het misschien al beter zou gaan, dat we op zijn minst vrienden konden blijven, nu er al zoveel tijd verstreken was. Misschien ook niet, je mama heeft gelijk. Ik zou beter een beetje uit je buurt blijven. Je mag nog steeds de opdracht afblazen hoor, of Gregory al het werk laten doen of zo. Laat mij je leven alsjeblieft niet verpesten.
Tom

Wel dit was misschien anders dan ik verwacht had, maar toch niet helemaal. Tom snapte blijkbaar niet dat we de opdracht uit noodzaak hadden aangenomen, en niet omdat ik vriendjes wilde worden of zo. Dat had toch al duidelijk kunnen geweest zijn, hoopte ik. Daarna kwam een ander handschrift.
Laura,
Sorry... nee, die tour ga ik niet opgaan, hoewel ik me graag zou willen verontschuldigen voor wat er allemaal gebeurd is. Al denk ik niet dat je daar graag aan herinnerd wordt. ALlesinds, sorry voor het gezever van TOm hierboven. Ik weet niet of je mama hem de waarheid heeft verteld, maar hij was een beetje geschrokken van haar reactie. Hetgene hij misschien nodig had.
Zeg eens, Georg stelt voor dat we naar de discotheek gaan, die waar jij werkt desnoods. ZIn om mee te gaan, of draai je vanavond? Barbara is even onhoudbaar als anders, niet dat ik je bang van haar wil maken, maar... ze is op oorlogspad. Ik denk dat ze hier een kwartier heeft rond gelopen, niemand wist wat ze had. Blijkbaar ziet ze je als concurrentie. Wel, ze is grondig jaloers dat jij ons beter kent dan zij. Ik haat haar, net zoals ma. zeg dat maar beter niet aan TOm, of juist wel, dan zijn we misschien van haar af.
Denk aan Georgs voorstel...
Kussjes van Bill...
en Georg en Gustav willen ook iets zeggen, maar ik schreef net het blad vol, oeps...moet je maar afkomen naar de disko ;)

Wel, nog zo eentje die echt nooooit van zijn leven zou veranderen. Wel, ik kon even goed gaan, Dan was ik niet alleen én kon ik Barbie irriteren. Zolang ik Bill maar mijn make-up niet meer hoefde te lenen, anders zouden de rekeningen drastisch naar omhoog gaan.

Reageer (5)

  • xCarpeDiemx

    Die laatste zin, bwhahahha

    1 decennium geleden
  • MadeOfSilver

    Bill is een schatje

    1 decennium geleden
  • Assje

    Haha, Bill is toch zo lief. En Tom stiekem ook ;P
    Ga je snel verder? :)
    -xxx-(K)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • Billschicka

    die laatste zinxD
    snel verder <3
    *ziet dat ze eerste is met een reactie*
    (hoera)feestje!!(hoera)(hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen