Foto bij 6.1 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Argh, Scooter kan serieus zo ontzettend zeuren. Echt niet gezond gewoon. Maargoed, we hebben het net weer helemaal bijgelegd dus ik zal wel niet tegendraads zijn. Verder heeft hij ook wel een beetje gelijk, want ik ben natuurlijk veel te laat. Dus nu stresst iedereen helemaal om alles nog te regelen voor we moeten beginnen en ik ben eigenlijk alleen maar een beetje aan het klieren met de rest. Wat ze ook niet echt op prijs stellen. Gelukkig voor hen zijn Demi en Nick al vertrokken wat een hoop drukte scheelt. Eigenlijk loopt vooral Victoria in de weg. Chaz en Ryan zitten een beetje met hun mobiel te kloten en Ali en Selena hebben de muziek keihard staan en doen wat vreemde dansjes. Niet veel later doet Chaz een imatie van Selena op de avond dat ze ontzettend dronken was en ze geeft hem een plagende duw waarna hij ook Ryan na begint te doen. Selena kijkt boos met haar armen over elkaar geslagen toe terwijl Ali en ik op de grond liggen van het lachen. Ook Kenny en mijn moeder hangen lachend op de bank. Schijnbaar kan iedereen zich nu even ontspannen en brengt Chaz toch nog iets goeds hier.
Als we allemaal een beetje bijgekomen zijn van het lachen gaat iedereen weer rustig verder waarmee ze bezig waren. Alleen is er nu een stuk minder stress als net, wat wel fijn is. Dan snauwt iedereen elkaar tenminste niet zo af. Meestal ik het leuk om shows te geven en is het gezellig backstage, kunnen we grapjes maken. Maar vandaag was de sfeer in het begin om te snijden. Als ik helemaal omgekleed ben en eigenlijk zo goed als klaar komt Scooter mijn kleedkamer in. 'Kunnen we even praten', zegt hij dan. Ik knik gehoorzaam. 'Ergens anders', zegt hij dan nadrukkelijk. 'Ik moet je wat laten zien'.

Ik volg hem naar de ruimte waar hij verschillende belangrijke spullen heeft staan. Daarbinnen neemt hij meteen plaats op de bank en start te laptop op. Ongeduldig tik ik met mijn vingers het ritme Love Me op het tafeltje dat voor ons staat. Wanneer de laptop eindelijk is opgestart opent Scooter zijn mailbox en ik zie een mailtje van iemand die ik niet ken met als onderwerp 'Justin & Ali LA'. Ik voel de rillingen over mijn rug lopen en knijp in mijn handen, bang voor wat er gaat komen.
Op het scherm verschijnen verschillende foto`s van mij en Ali zoenend in de club. Ik die Ali aan haar hand meetrekt door de mensenmassa. Ik die nogal leeg voor me uitstaar. Weer ik maar nu met mijn hand op Ali haar kont en nog een foto van waar Ali en ik samen in een hoekje staan, dicht tegen elkaar aan. Ik kan me de dingen niet meer precies herinneren maar weet meteen welke avond deze gemaakt zijn. Geschrokken sla ik mijn hand voor mijn mond en Scooter kijkt me bezorgd aan. 'Ik heb je gewaarschuwd, ik heb je gewaarschuwd', mompelt hij hoofdschuddend. Ik kijk even naar het mailtje maar Scooter klikt het alweer weg. 'Ze zegt dat ze wel een deal met je wil sluiten. En dat we morgen met haar kunnen afspreken als je wil dat de foto`s niet gepubliceerd worden', licht hij toe en ik knik. 'Dus wat wil je'. ' We gaan met haar praten', zeg ik meteen. ' Die foto`s mogen niet gezien worden. Het kan Ali's hele carriere verpesten. Die van mij kan het wel hebben, maar ik wil niet dat zij hier problemen mee krijgt'. Het is even stil tussen ons en Scooter lijkt nog na te denken. 'Ze betekent echt heel veel voor me', geef ik dan toe en Scooter lacht even schamper. 'Dat spat er vanaf', zegt hij dan en knipoogt.
'Waarom heb je niet verteld wat er gebeurd was?' 'Ik was dronken en zij ook en we dachten dat het niemand verder opgevallen was'. 'Justin je was midden in een gigantische club', zegt hij hard. 'Het spijt me', reageer ik nu wat zachter en ik laat mijn hoofd op de tafel vallen. 'We hebben ook met elkaar geslapen', zeg ik dan fluisterend en ik ben bang voor zijn reactie. Waarom vertel ik hem dit eigenlijk? 'Je hebt wat', schreeuwt hij geschrokken en ik kijk op. 'Er is niks gebeurd. Ze was gevallen en in de war en ik wilde haar niet alleen laten en op haar letten', ratel ik achter elkaar door. 'Straks heeft dat rare kind daar ook nog foto`s van', zucht hij en ik kan zien dat hij moe is. Waarschijnlijk loopt hij al twee dagen rond met dit hele voorval en wilde hij het tegen niemand zeggen en mijn tijd hier niet verpesten. Soms is hij wel lief.

Sorry dat ik zolang niet kon schrijven. Me laptop was gecrasht en ik heb het nogal druk gehad dus kon er zo snel ook niks aan doen. Maar nu doet alles het weer en heb ik weer een heel nieuw idee voor dit verhaal.
Alleen worden de reacties steeds minder, dus ik ga pas weer verder als het er weer wat meer zijn. I'm sorry, maar ik weet dat jullie het kunnen en zoveel moeite is het niet

Reageer (6)

  • BeautifulYou

    (flower)

    1 decennium geleden
  • Winterr

    kAN JE justin en ali iets meer en dichter na elkaar brengen het Drama tussen hun duurt nu so lang

    1 decennium geleden
  • Brandi

    I like ittt <3

    1 decennium geleden
  • malletto

    i like your story!
    verderr!!

    1 decennium geleden
  • xBel0ved

    NOEEEESS WIE IS DAT >;'[

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen