Foto bij 022.

...

Twijfelend sta ik voor mijn kast. Welke bikini zal ik aandoen? “Lucy kies er gewoon een. Je bikini zit toch onder je kleding of onder water.” Sarah kijkt me aan met een ongeduldige blik. “Oke je hebt gelijk.” Snel pak ik een zwarte bikini met een straples topje dat gedraaid is. Snel doe ik hem aan, check nog een keer mijn make-up en haar en dan lopen we samen naar beneden. Mijn moeder brengt ons naar het X-Factor huis waar we met One Direction gaan vieren dat ze door zijn.
Als we aankomen brengen we eerst onze slaaptassen nog naar het danserhuis om daarna door te lopen naar het x-Factor huis. Als we binnenkomen zien we Olivia al staan. “Hier neem en glas.” zegt Louis hyper rondspringend terwijl hij twee glazen met champagne vast heeft. We nemen er allebei een aan en lopen achter Louis en Sarah aan naar buiten. Mijn ogen worden groot. Er staat echt een huge hottub met meerdere flessen champagne ernaast. Louis, Olivia en Sarah gaan meteen de hottub in waar de rest ook al zit. Ik sta nog een seconde te twijfelen maar daarna trek ik ook mijn kleding uit en ga er ook bijzitten. Ik zit tussen Harry en Zayn in. Het water voelt aangenaam warm aan.
De hele avond zitten we te kletsen en drinken we champagne. Opeens staat Niall op. “Kom wil wat laten zien.” Iedereen staat op. Ook ik en Harry willen opstaan maar Niall houdt ons tegen. “Blijven jullie maar hier. Anders is het te vol.” Verder loopt iedereen dus weg en dan zijn Harry en ik weer met zijn tweeën. “Ik voel me erin geluisd.” zeg ik zodra de rest buiten gehoorafstand is.”Ik ook, maar waarom zouden we ze niet gewoon geven wat ze willen.” antwoord Harry met een ondeugende grijns. “Beter van niet.”“Why not?”“Omdat ik dat niet wil.”“Zeker weten?” vraagt Harry terwijl hij me zwoel aankijkt.
ik verdrink weer in zijn ogen, die vandaag groen lijken. Ik heb helemaal niet door dat zij hoofd steeds dichterbij komt. Pas als hij zijn ogen sluit, en zijn groene ogen verdwenen zijn, besef ik dat de afstand tussen onze hoofden nog maar enkele centimeters is. Harry overbrugt de laatste paar centimeters en plots voel ik zijn lippen weer p de mijne. Ik sluit ook mijn ogen en voel hoe zijn tong langzaam over mijn lippen likt. Ik open mijn mond een stukje en voel zijn tong mijn mond inglijden. We gaan beiden op in de zoen tot ik opeens keihard “Betrapt!” achter ons wordt geroepen en daarna een hoop gelach. Ik kijk waar het geluid vandaan kom en zie al snel dat de rest met zijn allen boven voor een raam staan te kijken. Beschaamd kijk ik meteen weg. “Je hoeft je niet te schamen, ze zijn gewoon jaloers.” fluistert Harry in mijn oor en drukt daarna zacht een kusje op mijn wang.

Sorry dat ik gister en eergister niets heb gepost maar ik had veel Huiswerk en gister was het 11-11.
Ook heb ik nu echt heel weinig inspiratie. Dus dit is een heel kort stukje
Maar een voordeel: ik heb volgende week alleen maandag en vrijdag school dus ik heb lekker veel vrije tijd om te schrijven(:.
Reacties?(:

Reageer (5)

  • PleaseStay

    Waarom ben ik niet daar?
    wanhopig
    VERDER

    1 decennium geleden
  • PleaseStay

    Waarom ben ik niet daar?
    wanhopig
    VERDER

    1 decennium geleden
  • xCarpeDiem

    Aaaw'

    Verder!

    1 decennium geleden
  • tomlinsonbum

    OMFG echt falend! hahah maar wel superleuk!!(flower)(flower) abo'tje en kudo <3

    1 decennium geleden
  • xjustAgirlx

    haha ^^ faal :3 wel schattig trouwenns

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen