Foto bij *20*

ik ben even benieuwd:
*Poll*

Ik stap onder de douche vandaan, droog me af en ga op de wcpot zitten. Ik laat mijn ogen over de wond op mijn been glijden. Het ziet er al een stuk beter uit en dat na twee nachtjes slapen al. Mijn gedachte dwalen meteen af naar Harry. Waar zou hij nu zijn?
'Yara?' klinkt er samen met het geklop op de slaapkamerdeur. Ik sla een handdoek om mij heen en open de deur. Verleidelijk kijk ik vanonder mijn wimpers hem aan. 'Ja?' vraag ik nonchalant. Verbaasd knippert Harry met zijn ogen. 'Uh... Ik wilde weten of je al klaar was', zegt hij vaagjes. Ik zie dat hij moeite heeft om nog na te denken als ik zo half bloot voor hem staan, terwijl de natte druppeltjes nog over mijn zachte huid glijden. 'Licht eraan wat je bedoeld met waarvoor ik klaar ben', zeg ik uitdagend. Hij doet een stap naar voren en ik er een naar achter. Nonchalant duwt hij de deur dicht en klikt hem op slot. 'Mijn been', lieg ik. 'Ik ben voorzichtig', zegt Harry grijnzend, terwijl hij zijn hoofd dichterbij de mijne brengt. Ik leg mijn handen op zijn heupen en trek soepel zijn shirt over zijn hoofd uit. Ik bijt op mijn lip, als mijn vingers over zijn overheerlijke bovenlichaam glijden. Een zelfvoldane twinkeling fonkelt in Harry zijn ogen, als hij mijn hongerige blik op zijn borstkas gericht ziet staan. Mijn vingers glijden echter door naar de bovenkant van zijn broek en maken behendig het knoopje los. Hij kijkt me met een verlangde blik in zijn ogen aan en bijt even op zijn lip als ik nonchalant mijn handdoek op de grond laat vallen. 'Ik heb het koud', zeg ik onschuldig, terwijl ik heupwiegend de douchekabine in verdwijn. Ik zet het water iets warmer en al snel is de kabine gevuld met stoom. Ik hoor de kabine opengaan en voel een paar koude handen op mijn heupen. 'Aah koud!' kir ik en ik sla zijn handen weg. Met een pruillipje kijkt Harry me aan. Ik leg mijn warme handen op zijn heupen en druk mijn lippen op de zijne. Uitdagend legt hij zijn koude handen weer op mijn warme heupen en streelt hij er zachtjes overheen waardoor er een laag kippenvel ontstaat. 'Niet leuk', mompel ik. 'Oh jawel', zegt Harry met een grijns. Hij tilt me op en slaat mijn benen rond zijn middel. Zijn tong glijdt mijn mond binnen en zorgt voor een vurig spel. Onze ademhalingen versnellen en een kreun glijdt over mijn lippen als Harry bij me binnen dringt. Hij begint steeds harder te stoten, wannaar we allebei ons hoogtepunt bereiken.
Als we weer op adem zijn gekomen, sla ik mijn armen om hem heen en leg mijn hoofd tegen zijn borstkas. 'En was ik voorzichtig?' kan Harry niet laten om te vragen. 'Je was geweldig', zijn de enige woorden die door mijn hoofd blijven gaan. We drogen elkaar af en kleden daarna om. 'Yara? Harry? Kom naar beneden!' gilt Louis vanaf beneden. Harry en ik kijken elkaar even raar aan en snellen dan naar beneden. 'Wat is er aan de hand?' vragen we in koor. De jongens zitten allemaal op de bank en kijken ons afwachtend aan. 'Wat is er?' vraag ik nogmaals. 'Terwijl jullie in de douche stonden...' Liam kijkt ons even doordringend aan, waardoor ik het bloed naar mijn wangen voel stijgen. '…Hebben wij gehoord dat er dus een hele onderzoek naar jou is gestart en je ouders bij allerlei politiebureau'en aan het klagen zijn.' Ik knipper verbaasd met mijn ogen. 'En dan als nog? Ik kan er niets aan doen', zeg ik. 'Dat is waar, maar dat was het eerste nieuws nog maar', zegt Liam. 'De televisie is na dat nieuwsbericht uigevallen, dus we zitten nu officieel midden in het bos vast en de enige die weet dat we hier zitten is de boswachter, maar ik betwijfel of die naar ons op zoek zal gaan', zegt Louis. 'Dus we zitten hier vast in de middle of nowhere en hebben geen flauw idee wanneer de storm over zal gaan', vertaal ik even simpel zijn woorden. Hij knikt kort. 'Hoeveel eten hebben we nog?' vraag ik direct. 'Genoeg voor een paar dagen, maar weken gaat niet meer lukken', zegt Liam die het blijkbaar al heeft doorgekeken. 'Zouden we kunnen gaan lopen, denk je?' vraag ik door. 'Misschien', zegt Liam aarzelend. 'Ach, het valt mee. We blijven gewoon possitief', zegt Zayn. 'Het huis is, op de badkamer na, tenminste nog heel', stem ik met hem in. Op dat moment voel ik een druppeltje op mijn neus vallen. Verbaasd kijk ik naar boven en zie dat het plafond donkerwit is gekleurd. 'Uh...' De jongens volgen mijn blikken en laten een 'ah oh' over hun lippen rollen. Ik kijk de jongens aan en ren daarna, ondanks de pijn in mijn been, snel naar boven en open de juiste slaapkamerdeur. 'Oh my god!' piep ik verbaasd.


*please reply's?? & kudo's??(flower)*

Reageer (11)

  • lilarrzaill

    aaaaah snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • ASDFGHJKLOVE

    geweldig verhaal,i already love it(L)

    xo

    1 decennium geleden
  • HEERSBEES

    snel verder please !!!(H)

    1 decennium geleden
  • TOMMONLINE

    IK GA NAGELBIJTEN, SNEL VERDER!

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    Omg, geweldig! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen