Foto bij Six

''If we're going down, we're going down together. And we're going down with great fucking hair.''
Jack Barakat

Jess Harrison
Ik wachtte in de club op Eve. Het duurde blijkbaar wel heel lang voordat ze terug kwam, dus ik besloot een kijkje te nemen bij de bar, of ze al geholpen werd. Het was ook wel druk.
‘Ja, kijk uit, kijk uit. Kom op, ja. Oke ja, dankjewel’ Black hair dude kwam mijn kant op met twee biertjes. Wait, whuuut. Black haired guy genaamd Jack kwam mijn kant op. Nee, ho. Dit was niet de bedoeling! En ik had niet eens Eve om me te verdedigen. Aan de andere kant, ik had wel dorst en het zou heel lang duren voordat Eve zou komen met het drinken. Ik zou toch best een klein slokje kunnen nemen?
‘Yo Jess, hoe ist?’ Jack plofte neer op de kruk naast me.
‘Eh, hoi Blackie?’ mompelde ik, ik kleurde langzaam rood. Ik kon dit toch niet doen tegenover Eve.
‘Jack was de naam’ glimlachte hij vriendelijk en stak zijn hand uit ‘luister Jess, het was nooit mijn bedoeling om jullie echt te kwetsen, dus wapenstilstand? Ik kan wel iemand gebruiken die me de stad laat zien.’
‘Maar, eh. Dat zou toch niet echt eerlijk zijn tegenover Alex en Eve. Want eh, ja die hebben ruzie.’
‘Wat boeit het dat zij ruzie hebben, kunnen wij wel vrienden zijn’ grijnsde Jack. Het zag er naar uit, dat hij er geen kwade bijbedoelingen bij had.
‘Oké, vrienden’ ik sloot mijn hand in de zijne, zijn handen waren warm en voelden veilig aan. Heel anders dan Scottie. Ik hield wel van handen. Zijn lieve bruine ogen staarden me aan.
‘Nou, wat wil je zien van de stad?’ glimlachte ik. Ik nam een slok uit het hoge bierglas. Heerlijk die koude bittere smaak van bier. Jack had precies het goede bier gehaald.
‘Jack, serieus. Je hebt een goede biersmaak. Hoe wist je dat het mijn favoriet was’ het voelde alsof ik met hem aan het flirten was.
‘Jess, het is ook mijn favoriete bier’ verduidelijkte Jack, ‘maar als je wilt dat ik met je flirt, ik kan wel wat jokes maken!’
Ik schoot in de lach ‘Laat die grapjes maar horen, maar gewoon als vrienden!’
Jack deed alsof hij heel lang aan het nadenken was ‘Oh, kut ik weet ze niet meer’
Ik moest nog harder lachen, ‘Sli-him Jack!’ ik sloeg mijn handen voor mijn ogen en een pluk van mijn haar kwam in het bier terecht.
‘Ober, er is een haar in het bier, ik lust het niet meer’ grapte Jack, hij haalde de pluk uit mijn bier en zoog eraan.
‘Lekker, je haar smaakt naar bier. Je hebt het lekkerste haar ooit!’ Er ontsnapte een knorretje van het lachen en Jack schoot in de lach.
‘Knorretje het varkentje!’ lachte ik.
‘Knor, knor, knor’ Jack pakte een pen en tekende op het bierviltje twee rondjes. Hij hield die voor mijn neus.
‘Zo nu ben je het perfecte knorretje!’ fluisterde hij in mijn oor.
Er vloog een rilling over mijn rug. Waarom was het zo gezellig met Jack, ik had toch een vriend Scott? En Alex en Eve hadden ruzie. Ik kon dit niet maken.
Snel pakte ik het viltje van hem af en schreef er mijn nummer op. ‘Voor een afspraak voor de sightseeing, maar niks meer oké’ ik hield het niet meer vol en vluchtte weg.

Reageer (1)

  • Jagkass

    Beetje lullig tegenover haar vriendin! Maar ik snap het helemaal! Wie kan Jacko nou negeren? (:
    Dus eigenlijk mag het gewoon! (:

    Xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen