Foto bij Part 1

Zoo, dit is dus mijn andere verhaal waar ik ook al een hele tijd mee bezig ben (:
Als ik genoeg reacties krijg zal ik de rest ook posten.
Hope U Like It(L)

Ik rende snel naar beneden toen de bel ging, dat was vast Matt. Hij zou me 's avonds ergens mee naartoe nemen maar zei niet wat, het moest een verrassing blijven. Dus ik was razend benieuwd wat hij van plan was. Maar toen ik met een enorme lach de deur open deed keek ik niet in Matt's prachtige bruine ogen, zag niet zijn warrige bruin-zwarte haar. In plaats daarvan zag ik het altijd vrolijke, perfecte gezicht van mijn beste vriendin Renesmee.
'Wat?' vroeg ze als reactie op mijn verbaasde gezicht. Ik herstel mezelf snel en tover de glimlach van een paar tellen geleden terug op mijn gezicht. 'Niks, ik had je niet verwacht.'
'Nee, sorry! Ik weet dat je hebt afgesproken met Matt, maar ik wil zo graag weten wat jullie gaan doen! Weet je het al?'
'Nieuwsgier.' Mompel ik, en wat harder daar achteraan, 'Ik weet het niet, maar hij kan elk moment komen, dus...'
'Ja, ik was eigenlijk op weg naar school dus ik was toch niet vna plan om lang te blijven.'
'School? Is de school nu open dan?'
'Ja, ze zijn voorbereidingen aan het treffen voor het kerstgala.'
Typisch Renesmee. In de vakantie naar school gaan voor extra opdrachten of uitleg of wat dan ook. Ze is zo slim en verschrikkelijk leergierig. Als ze ergens aan begint zet ze zich er ook honderd procent voor in.
'Oké, succes'.
'En jij heel veel plezier vanavond!'
Ik kreeg een knuffel en een kus op mijn wang en toen ging ze er vandoor. Ik zwaaide haar uit en toen ik me om wilde draaien om de deur dicht te doen hoorde ik een vertrouwde stem.
'Ben ik niet welkom?' Ik zwaaide de deur weer open en stapte terug naar buiten. 'Matt!'
Hij sloeg zijn armen om me heen en kuste mijn nek. Ik drukte mijn gezicht tegen zijn schouder en nam zijn geur in me op. Hmmm, mijn Matt.
'Ben je er klaar voor?' vroeg hij terwijl hij een stap achteruit deed.
'Waarvoor?' vraag ik in de hoop te ontfutselen waar we heen gaan. Nu hij tegenover me stond kreeg ik de tijd om hem even goed in me op te nemen, iets wat ik erg graag deed. Zijn donkere, oneindig diepe ogen. Zijn bruin-zwarte haar dat tot halverwege zijn oren hangt en nooit in model zit maar in warrige plukken over zijn hoofd hangt. Nu ik hem zo stond te bekijken viel het me op hoe lang hij wel niet was. Ligt het aan mij of was hij in de laatste paar weken verschrikkelijk gegroeid? Voor de zekerheid kijk ik naar beneden, maar hij staat nergens op.
De wenkbrauw boven zijn linkeroog ging een stukje omhoog en de mondhoek aan de andere kant van zijn gezicht ook. Ik grinnikte om zijn grappige gezicht. 'Dat wil je wel weten hè?'
Ik prikte met mijn vinger in zijn buik en draaide me om, om mijn spullen te pakken. Ik liep naar buiten en trok de deur al achter me dicht terwijl ik mijn jas nog aan het aantrekken was. Matt sloeg zijn arm om mijn middel en begeleidde me naar zijn fiets.
'We moeten eerst nog even naar het reservaat want ik heb mijn geld thuis laten liggen, ik kom net bij Jamie vandaan.'
Ik sloeg mijn armen om zijn middel en duwde mijn neus diep in zijn jas toen hij begon te fietsen. Onderweg naar het Quileutereservaat net buiten de stad probeerde ik te ontfutselen waar we heen gingen, zonder resultaat uiteraard.

Reageer (3)

  • ellievera

    (H)
    super verhaal
    verder (H)

    1 decennium geleden
  • twisessed

    super verhaal!!!
    jij schrijft ook super

    1 decennium geleden
  • Elizabetha

    JAAAAAAAAAAAAA
    SNEL VERDER
    YOU WRITE AMAZAYN!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen