Foto bij 023.

Oke, mijn hoofd barst uitelkaar van de koppijn want ik heb echt een enorme bult gister gekregen op mijn hoofd. Het is echt zo'n blauw ei midden op mijn voorhoofd. Vandaar dat er gister ook niks kwam maar ik vond t nu wel tijd voor een nieuw deeltje.

“Laten we er een slaapfeest van maken.” Kirt Louis vrolijk met zijn dronken hoofd. We zijn weer terug met zijn allen naar binnen gegaan samen met de rest van de flessen champagne. “Jaaa slaapfeestje!” Sarah klapt enthousiast in haar handen. Zo goed als het nog gaat, aangezien we allemaal flink wat ophebben, leggen we alle matrassen tegen elkaar aan. Opeens voel ik een kussen tegen de achterkant van mijn hoofd aankomen. Ik kijk in de richting waar het kussen vandaan kwam en zie Liam grijnzend staan. “Ohh, dit gaat je bezuren.” En ik ren half struikelend achter hem aan om met mijn kussen hem te slaan. Liam is te snel en ik besluit het kussen maar gewoon te gooien. Hij mist en komt tegen Louis aan die omvalt. “kuussengevleecthtt.” Komt er vaag uit zijn mond vandaan en ook hij begint met kussens te gooien. Iedereen wordt geraakt en we zijn in een groot kussengevecht beland geraakt. Na een half uurtje is iedereen moe en kappen we ermee. “Oops.” zeg Zayn. Ik kijk de kamer rond en snap wat hij bedoeld. Alles zit onder de veertjes.
“Ik heb honger, wie wil er nog meer chips of pizza?” Niall kijkt ons vragend aan en meteen steken er zeven handen de lucht in. Niall pakt zijn telefoon en belt, waarschijnlijk, de pizzeria. “Guys, ze bezorgen niet meer na twaalven.” zegt hij beteuterd. “Niall, dat had ik je ook wel kunnen vertellen. Kom mee naar de keuken dan gaan we iets te eten zoeken.” Liam and Niall staan op en even later komen ze terug met een paar zakken chips en nog meer drank. Als ze ook weer zijn gaan zitten komt Olivia nu met een idioot idee; “laten we Truth or Dare doen.” Zegt ze terwijl ze blij in der handen klapt. “You got to be kidding me.”antwoord ik. Als ik ergens geen zin in heb is het dat spel wel. Altijd van die rot opdrachten. “Eigenlijk vind ik het een best leuk idee.” zegt Louis terwijl hij gemeen grijnzend naar me kijkt. “Oke, yaaay. Ik begin. Uhmm Zayn, Truth or Dare?” vraagt Olivia hyper omdat haar plannetje doorgaat. “Truth””Aah kom op watje, doe dare! Nou ja euhmm wat is je grootste angst?””Mijn grootste angst is water, want ik kan dus niet zwemmen.”iedereen kijkt hem aan. “serieus? En wat nou als je het drinkt?” vraagt Louis.”Ik ben niet bang om water te drinken, ik ben gewoon bang voor veel water. Maar oke, mijn beurt.” Voordat Zayn een persoon uit kan kiezen fluistert Louis iets in zijn oor. “Hmm, dat is inderdaad wel een goed plan. Oke, Lucy.””Dare.” Louis en Zayn beginnen meteen te grijnzen en ik besef dat ik weer eens de foute keuze heb gemaakt. “Oke, ga in alleen je ondergoed de straat op en vraag aan de eerste voorbijganger of je zijn/haar jas mag lenen en maak er een foto mee.””Serieus? Nee, dat ga ik echt niet doen.””Je moet jij koos dare.” valt Sarah bij. “Hmm, ok then.” Waarschijnlijk komt het ook door de vele drank maar ik doe mijn kleding uit tot ik in alleen mijn string en bh sta en pak dan mijn mobiel om naar buiten te gaan. Ik zie vijf paar jongens ogen die op mijn lichaam zijn gericht maar ik negeer ze en ga snel naar buiten. Meteen als ik buiten loop zie ik een jongen van mijn leeftijd over straat lopen. Oh, jippie. “Ehm pardon, ehm zou ik misschien je jas even mogen lenen.” vraag ik beschaamd. “Euh, tuurlijk.”antwoord hij terwijl hij me raar aankijkt. Snel doe ik zijn jas aan, maak er een foto mee, geef de jas terug en bedank ervoor. Daarna ga ik zo snel mogelijk weer naar binnen.
“En Voila.” Trots loop ik weer naar binnen en laat ik de foto zien terwijl ik zo snel mogelijk mijn kleding weer aantrek. “Jij bent echt gestoord Lucy.” zegt Sarah terwijl ze dubbel ligt van het lachen. “You know me, nu is het mijn beurt. “Euhmm, Sarah. Truth or Dare?””Dare.””Oke, zoen Niall, met tong.””Serieus?””Ja, had je mij maar net niet moeten uitlachen.” Sarah zucht en doet dan toch haar opdracht. Iets wat ik nooit had verwacht eigenlijk maar het staat me wel aan. Als ze na een minuut nog niet gestopt zijn is het Zayn die zijn vinger tussen hun monden steekt en Liam die “Jongens zo is het wel lang genoeg.”zegt.
Daarna gaan we nog een tijdje door met het spel om rond een uur of drie toch wel erg moe te zijn allemaal. Wij meisjes lenen allemaal een groot shirt van een van de jongens waarna we met zijn allen gaan slapen. Ik slaap naast Harry en op het moment dat hij, denkt dat ik slaap drukt hij voorzichtig een kusje op mijn wang. Awh how cute denk ik nog in mezelf waarna ik in een diepe slaap val.


Reacties? Tips?(:

Reageer (5)

  • PleaseStay

    Ahw, supercute!
    VERDER

    1 decennium geleden
  • DaytonaM

    Niceone(; <3

    1 decennium geleden
  • DouglasBooth

    love it :) snel verder!

    1 decennium geleden
  • tomlinsonbum

    Whhaha snel verder !!

    1 decennium geleden
  • yriz

    Niet eens een truth of dare voor Harry en Lucy! XD ben benieuwd hoe ze wakker worden ;P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen