Rose Watkins.
Succes vandaag liefje, geef geen antwoorden op de vragen die je niet wilt beantwoorden, i love you x Niall.” Ik las het smsje even snel en voelde toen een duwtje in mijn rug. Kim stond naast me en keek me even aan. We waren uitgenodigd voor een interview. Kennelijk hadden de fans daar om gevraagd. Ze wilden weten hoe het was om te daten met een van de jongens van One Direction. Kim en ik hadden besloten wel te gaan, omdat de fans graag wilden laten weten hoe fantastisch de jongens zijn.
'Hoewel de jongens zich nu in Spanje bevinden en duizenden meisjes het hoofd op hol maken, hebben wij een verrassing voor alle UK fans. Er is heel veel vraag geweest naar deze twee toppers. En hoewel de jongens hun meest belangrijke bezit thuis hebben gelaten, zijn ze nu hier! Geef een hartelijk applaus voor Kim, de vriendin van Liam en Rose, de vriendin van Niall!' zei de presentator nu en een deuntje begon te spelen. Weer voelde ik een duwtje in mijn rug, maar ik besloot er maar niet op te reageren. Samen met Kim wandelde we het decor naar binnen en meteen gleed mijn blik even naar het publiek, waar allemaal fans van de jongens zaten. Ze klapten enthousiast. Ik besefte me meteen dat het ook anders kon. Ik kon me nog altijd herinneren hoe Selena zoveel haat kreeg, toen ze met Justin kreeg.
'Dames, wat een eer om jullie eindelijk eens te ontmoeten. Neem plaats, neem plaats!' de interviewer had ons begroet met een knuffel en gebaarde naar de bank, waar we dan ook plaats namen. 'Hoe gaat het met jullie? Gaat het een beetje goed? Het zal wel een beetje rustig zijn bij jullie..'
'We hebben tijd gehad om het appartement op te ruimen en we kunnen bevestigen, de vloer is mooier dan ik ooit had gedacht.' grapte Kim en ik lachtte vrolijk mee. Het was waar, we hadden inderdaad opgeruimd en we zijn daar toch wel een hele dag mee bezig geweest. We konden nu weer gewoon overal lopen en staan, zonder bang te zijn ergens je nek over te breken. 'En ja, het is te rustig thuis.'
'Ze komen bijna weer thuis toch? Nog een weekje?' vroeg de interviewer nu en we knikten even. 'Mag ik gewoon vragen wat iedereen wil weten? Hoe is het nou om met een van de jongens van One Direction te daten? Ik bedoel, de band is aan het groeien tot een van de beste bands ter wereld..'
Kim keek me even aan en ik dacht even na over een antwoord. 'Het is echt leuk dat ze in de band zitten en ze hebben echt geweldige fans, maar als je alleen met ze bent, merk je daar helemaal niks van. Ze zijn lief, bezorgd en willen gewoon heel veel tijd met je besteden wanneer het kan, omdat ze vaak weg zijn. Ze zijn fantastisch. Allemaal.'
'Hoe ben je er mee omgegaan dat hij vreemd ging?' De vraag werd rechtstreeks naar me toe geworpen en Kim fluisterde meteen in mijn oor dat ik deze vraag niet hoefde te beantwoorden als ik dat niet wilde. Ik wilde het echter wel, want hij was niet de enige die het gevraagd had en ik wilde de lucht wel eens schoonmaken. Niall was alles wat ik me kon wensen en ik wou hem echt niet kwijt.
'Mensen maken fouten, maar iedereen verdient een tweede kans en zeker zo'n lief persoon als hij. Ik hou van hem en dat zal ik ook altijd doen.' antwoorde ik kort en ik hoorde het publiek even klappen.
'Ben je niet bang dat hij het nog een keer zal doen? Ik bedoel, als hij het nu al gedaan heeft, zou hij dan niet nog een keer in de herhaling vallen?' vroeg de interviewer en ik keek hem even aan.
'Nee. Ik ben er van overtuigd dat hij het niet nog een keer zal doen. De situatie is volledig veranderd sinds toen en ik vertrouw hem genoeg dat hij niet in de herhaling valt. Hij is fantastisch en dat is alles wat ik over hem denk. Niks negatiefs.' Mompelde ik nu, maar ik was geraakt door zijn vraag. Wat als Niall nog een keer vreemd zou gaan? Wat als hij mijn vertrouwen zou schenden en dat uiteindelijk zou leiden tot een break-up? Dat wilde ik niet, echt niet. Ik wilde bij hem zijn, nu tot altijd.
De interviewer had zich nu gericht op Kim en die beantwoorde zijn vragen netjes. Ze keek me af en toe wel even aan en ik glimlachte. Ik meende elk woord wat ik net had gezegd, maar ik kon het niet helpen om eraan te denken. Ik wilde hem gewoon niet kwijt.


Vinden jullie het nog leukk? xxx

Reageer (25)

  • HaZaLiLoNi

    Luv

    1 decennium geleden
  • Jaidon

    sneeeeel verder!

    1 decennium geleden
  • Dysphoria

    I agree with Batch. xD
    En snel verder! ^^

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Snel verder!!<3

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen