Foto bij 6.3 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Eerst schrik als er muziek begint te spelen op een moment dat het totaal niet moet. Als ik dan hoor dat het niet een van mijn liedjes is schiet ik een beetje in de stress. Wat gaat er hier mis? Niet dat het erger kan zijn dan wat ik al van Scooter te horen heb gekregen. Even ben ik verbaasd als Ali, Selena en Victoria het podium op zie komen rennen. Dan begin ik te lachen en is het eerste wat ik denk: subtiel Sel, heel subtiel. We weten allemaal dat ze op Mike valt nu. Het wordt nog leuker als ze ook erbij beginnen te zingen. Tenminste, wat Selena doet is zingen. Dat van Ali is gewoon de tekst gillen en dat van Victoria kunnen we beter meekrijsen noemen. Het is niet om aan te horen, maar dat maakt niet uit. Want het dansje dat ze erbij doen is hilarisch. Oké, we kunnen dit ook geen dansen noemen. Eigenlijk is het gewoon hilarisch en ik ben even helemaal vergeten wat me nu ook alweer dwars zat. Hun enthousiasme werkt schijnbaar aanstekelijk want het duurt niet lang voor de hele zaal mee te gillen en te springen. 'Yeaaah yeaaah yeaaah. My best friends brother is the one for me', schreeuw ik dan ook maar mee in de microfoon. Ik bedoel, ik kan daar toch niet stokstijf blijven staan. Als de meiden dit doorhebben lijkt dat ze nog wat extra power te geven, waardoor het laatste refrein er echt uit knalt.

Als ik na de show backstage kom zitten ze al op te wachten en kijken me grijnzend aan. 'Dat was nog eens een leuke hè'. Ik lach. 'Ja, en eerlijk is eerlijk. Ik schrok me dood in het begin'. Ze giechelen alledrie even kort. 'Just wanna cheer you up', zegt Ali dan met een glimlach. Oh fijn, ze hebben het dus wel gemerkt en dat brengt me weer terug op dat vreselijke onderwerp. 'Ehm ja. Ali we moeten even praten', zeg ik ongemakkelijk en ik kijk even wanhopig naar Scooter die driftig van ja knikt. Ik zie hoe ze wat onzeker van Selena naar Victoria kijkt en dan van mij naar Scooter. 'Ja is goed. Oké. Ik eh. Ik kom er al aan'. Ze staat op van de bank en volgt mijn en Scooter opnieuw naar de lange gang waar we haar voor de show al tegenkwamen.
Als ze rustig is gaan zitten begint Scooter meteen zijn verhaal. 'Luister. Een raar kind heeft foto`s van jullie gemaakt die avond in Los Angelos'. 'Welke avond', vraagt ze wat dommig en ik sla mijn hand tegen mijn hoofd. 'Wat', vraagt ze onschuldig met haar ogen knipperd. 'De avond', zeg ik ter verduidelijking met de nadruk op de. 'Ja, maar dat zijn er twee', zegt ze nu en ik voel even de drang om een lullige opmerking te maken over haar val van de muur en geheugenverlies. Maar ik kan mezelf inhouden. 'Justin', zegt Scooter dreigend. 'Je gaat me nu toch niet vertellen dat er nog meer gebeurd is'. 'Nee, de avond dat we zoenden Ali. Of nacht. Hoe jij het wil zien'. 'Oh die', zegt ze zachtjes en ze kijkt beschaamd naar de grond. Het duur schijnbaar een paar seconden totdat het tot haar doordringt dat daar van dus foto`s gemaakt zijn. 'Wat. Foto's', roept ze dan. 'Ze staan toch niet op het internet. Of in een tijdschrift', jammert ze en bedekt haar gezicht ik haar handen. Ik zie wel dat ze stiekem door haar vingers heengluurt naar Scooter. Die eigenlijk redelijk kalm blijft.
'Nee, nee', stelt hij haar gerust. 'Ze dreigt alleen ze door te verkopen als Justin morgen geen deal met haar sluit'. Ali zucht opgelucht en ik zit er eigenlijk maar wat stilletjes bij. 'We kunnen nu alleen maar afwachten wat ze verder wil en dan beslissen'. 'Ik maak die deal wel. Ik wil niet dat jij hieronder leidt Ali', zeg ik dan en ze kijken allebei meteen geschrokken op. Alsof ze even vergeten waren dat ik er ook nog was. Ze schuift wat dichter naar me toe, tot ze tegen me aan zit. 'Alleen als het redelijk is', antwoordt ze en ze glimlacht. Toch kan ik zien dat ze zich zorgen maakt en deze glimlach nep is. 'Het komt wel goed schatje', fluister ik nu tegen haar. 'Vertrouw op me'.

Hier is de link voor als jullie ook even BFB willen luisteren. Haha ik ben verslaafd aan dit lied. Als jullie lief zijn activeer ik er snel nog eentje. x

Reageer (4)

  • Soleo

    snel verder!! <3

    1 decennium geleden
  • xCarefull

    ahhhhw:)

    1 decennium geleden
  • Comfort

    Aboo!
    Super!!

    1 decennium geleden
  • Donceal

    aaawh :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen