Foto bij 024.

...

Ik word langzaam wakker door een combinatie van zon in mijn ogen en het gevoel alsof ik fijn geplet wordt. Als ik mijn ogen open zie ik dat dit ook het geval is. Harry heeft, ik denk in zijn slaap, zijn armen om mijn heengeslagen. Maar zo stevig, dat ik bijna geen adem meer krijg. Voorzichtig probeer ik zijn greep iets losser temaken, zonder dat hij wakker wordt. Dit mislukt dus weer eens. “Lucy, wat is er?” vraagt hij slaperig. “Ik kan bijna geen adem meer krijgen.” Lachend wijs ik naar zijn armen. “Oh sorry!”meteen doet hij zijn armen iets losser maar houdt ze nog wel om me heengeslagen. “Dit is beter” zeg ik met een klein glimlachje op mijn gezicht.”Hoe laat is het eigenlijk?””Acht uur””Oke, dan slaap ik nog even door, welterusten zegt hij terwijl hij me een kusje op mijn kruin geeft. Na ongeveer een minuutje hoor ik alweer een regelmatige ademhaling waaraan ik merk dat hij weer slaapt. Ik kijk naar hem, hij is echt superschattig als hij slaapt. Terwijl ik zo naar hem kijk voel ik een raar gevoel kriebelen in mijn buik. Zou ik al zo snel voor hem vallen?
Lang de tijd om daarover te piekeren neem ik niet. Ik merk zelf dat ik toch ook nog wel heel erg moe ben. Aangezien er verder ook nog niemand wakker is besluit ik dan ook maar weer te gaan slapen en na een paar minuten ben ik in een droomloze slaap beland.
ik word weer wakker van gekietel in mijn zij. “hmppff ga weg.” mompel ik nog half slapend terwijl ik half naar de hand sla. Het gekietel gaat door en wordt ook steeds erger waardoor ik het op een gegeven moment niet meer hou. Ik open mijn ogen en zie dat Harry me zit te kietelen. “Hazz, hou op.” zeg ik nog steeds slaperig. Dit spoort hem alleen maar aan om door te gaan en aangezien ik slecht tegen kietelen kan begin ik heen en weer te rollen en te trappelen met mijn benen om onder zijn gekietel uit te komen. “Harry, please stop.” zeg ik hikkend van het lachen. “Wat krijg ik ervoor als ik stop?””Hmmm..” en ik kijk bedenkelijk, voor zo ver het gaat dan. “Een kusje?” hij kijkt me met smekende ogen aan. “Oke, daar kan ik niet tegen, dus als jij een kusje krijgt van mij stop je me nu met kietelen?””Maybe.” Ik ga op zijn schoot zitten, met mij gezicht naar hem toe, en sla mijn armen om zijn nek. Ik plaats mijn lippen op die van hem. Meteen op dat moment voel ik weer dat rare gevoel in mijn buik opkomen. Even later voel ik zijn tong langzaam over mijn lippen glijden. Ik open mijn mond en net op dat moment komt Zayn binnenlopen en kijk ik op. ”Guys, willen, oh laat maar.” en hij loopt weer weg als hij ziet hoe we zitten.“Dus, waar waren we?” vraag ik schijnheilig. “Hmm.. volgens mij hier ergens.” en hij drukt zijn lippen weer op die van mij.

Oke, sorry voor het kort en crappy zijn van dit hoofdstuk maar ik zit er even helemaal doorheen vandaag aangezien mijn ouders me dus hebben verteld dat ik de opleiding die ik wilde gaan doen niet kan gaan doen:(
anyways, Reacties?

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen