Third Day, 5

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • endoflove

    he bro,ik heb 't zelfde als lilarrzaill
    Ik krijg ineens ook geen mailtjes meer van Q.Nier wannneer ik een gb of pb heb maar blijkbaar ook niet meer bij nieuwe hooftstukjes.Ik ga strax wel vragen aan iemand wat er aan de hand is en of ze iets kunnen doen

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi !

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    omg ik krijg geen mailtjes meer van Q:O dat is echt heel vervelend aangezien ik nu dus neit zie wanneer iemand een nieuw hoofdstukje heeft geplaatst:(
    maar over je story;)
    Nu gaat hij er achter komen dat LI niet LI is maar Liam en dan word hij niet boos want hij pikte toch al de hele tijd zijn leugens;) en dan wordt Liam boos omdat hij niet zijn moeder had gebeld en dan drama drama drama, nee dat laat je niet gebeuren toch?!!
    heb je de live stream eigenlijk nog gezien? haha, ja ik ben echt niet heel erg bezig met over je story praten;) maar ik vond dat ik dat eventjes moest vragen(A)
    maar je moet echt snelv erder want ik wil weten welke *********** (dat waren een aantal willekeurige sterretjes;)) hun huis half heeft gesloopt!!! En of zijn moeder hem ziet wanneer hij langs loopt en of Liam zijn echte naam gaat zeggen.. Omg ik ben echt te nieuwsgierig naar alles!!
    snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • Necessity

    :O
    wtf, wat is er gebeurt????
    ennnn 3 days of happiness, dan moeten dat toch drie gelukkig dagen zijn???
    ennnnnn je mag echt niet hier stoppen hoor :O
    ga snel verder bitte (Y)
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen