Foto bij 7- Try out.

Hoofdstuk 7 was ineens weg, dus moest'k herschrijven, excuses!

Iemand nog Charity gekeken? wie heeft de cd al? ;'D
ik ga em morgen kopen samen met men Falerdje! <3

Al een week werken we hard aan het werkstuk dat bijna in moest worden geleverd, het was voor engels en moest over een boek gaan. Ik en Louis waren er nu druk mee bezig, maar het was Liam's sport-uurtje. Dus, hij was aan het joggen met Danielle.
Ik staar voor me uit, niet geïnteresseerd in het boek, maar Louis is druk aan het lezen en aan het neerpennen. Na een tijdje tikt hij me op mijn schouder. "Oreo?" vraagt hij, hij geeft me een vage glimlach.
Ik knik en neem deze aan. Ik breek, zodat het twee koekjes worden en kijk ongelukkig naar het glazuur. Zijn leven zal gauw gedaan zijn. ik schraap met mijn tanden langs het koekje en voel de zoetigheid in mijn mond komen, heerlijk.
"Ga je nu opletten?" vraagt Louis, hij houdt even zijn hoofd scheef. Snel knik ik en neem ik het boek van hem af, hoe moeilijk kan het zijn.
"Wat moet'k doen?" vraag ik, met nieuwe motivatie. "Je moet me zeggen wat voor karakter Jimmy is. Is het een Antagonist of een protagonist? En is hij een plat of een bol karakter?" vraagt hij me met geleerde termen, in mijn ogen toch. Ik slaag mijn Engelse boek open en zoek naar de termen en begin dan met het analyseren van Jimmy.
Team-work was altijd het beste soort werk. "Hij is zeker en vast een.." ik ga met mijn vinger over de woorden en gok dan op: "Protagonist?"
"Correct!" beaamt Louis blij, als beloning geeft hij me nog een Oreo. Ik trek één wenkbrauw op naar hem, ik ben geen hond. Toch was ik er blij mee. "Kun je nu uitleggen waarom hij dat is?" vraagt hij met een scheve grijns.
Ik zucht luid en schudt mijn hoofd, om me daarna weer te verdiepen in het boek. Net op dat moment dringt een geur mijn neus binnen. Het ruikt naar pas gedoucht en mijn shampoo, ik kijk op en zie hoe Liam zich naast me zet. "En?" vraagt hij,"Hoever staat het?" Hij neemt het boek uit mijn handen. Ik kijk hem helemaal verstomd aan, waar was hij mee bezig?
"Jimmy is een protagonist." zeg ik dom, ik zou mezelf willen slagen omdat ik zo dom overkwam. Alleen snap ik niet goed waarom? Ik kwam toch best wel vaak en schaamteloos dom over?
"Nu moeten we nog weten waarom.." zucht Louis, hij neemt een extra exemplaar van het zelfde boek uit zijn tas en zoekt ook naar aanwijzingen. Hij leest nog eens wat een protagonist precies is, maar hij lijkt het niet te kunnen formuleren.
"Is dat niet dat hij het hoofdpersonage is? Het boek gaat toch over zijn leven?" zegt hij dom weg. Hij haalt zijn schouders op en schrijft het antwoord op een kladje om het zo te onthouden.
Ik knik instemmend, maar kijk dan snel op het blaadje voor de volgende vraag. Mijn shampoo en douchegel rook me veel te goed op zijn lichaam. Het is vast slecht en fout, maar ik vind hem heerlijk ruiken.
"Wie is de Antagonist." zeg ik, mijn eigen gedachten wegduwend uit mijn brein vol belachelijke gedachten.
"De moordernaar?" zegt Louis, zijn schouders ophalend. Liam vindt dit dan weer te voor de hand liggen en zo starten ze een discussie. Ik neem de zak oreo's en maak het me gezellig, dit zou nog wel even duren.

Reageer (5)

  • RxStylinson

    NO! Jimmy protested.
    Eerste wat me te binnen schiet, maar ik ga weer ff verderlezen:D

    1 decennium geleden
  • Nemph

    Niall, zit! *oreo* Niall af! *oreo* Niall, maak je verslag met Louis! *oreo*
    (nerd)

    1 decennium geleden
  • Salute

    Ik heb de cd gekregen voor mijn verjaardag gisteren!
    Snel verder!! <33

    1 decennium geleden
  • Pigfarts

    HEHE IK KEN ÉÉN ENGELS BOEK OVER EEN 'JIMMY' EN DAT IS MELTDOWN.-ik ben zo pro geweest om hem zelf ook te lezen (nerd)-
    Maar in ieder geval verder <3

    1 decennium geleden
  • lilycollins

    Wtf is een protogist en Antagonist ofzo xd? geen idee wat dat is xd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen