Foto bij 025.

~

Zo’n tien minuten later lopen we hand in hand de slaapkamer uit om met de rest te gaan ontbijten. Net voordat we de keuken inlopen laten we elkaars hand los. Als we in de keuken komen worden mijn ogen groot van de hoeveelheid eten die wel niet op de tafel ligt. De rest is blijven wachten op ons, alleen Niall zit al te eten. Harry en ik gaan beiden op de overgebleven lege stoelen zitten. Ik ga naast Olivia zitten en Harry tegenover me, naast Liam. Als wij ook zitten beginnen we allemaal te eten. Tijdens het eten kan ik het niet laten om Liam uit te lachen om hoe hij zit te klungelen met zijn eten. Hij heeft een bakje met melk en een apart met cornflakes en loopt te kloten met een vork om het op te kunnen eten. “Liam, pak gewoon een lepel. Dat is veel gemakkelijker.”zegt Louis met een opgetrokken wenkbrauw.”Nee, het lukt zo ook wel.”zegt Liam eigenwijs en gaat weer door met kloten. Ik grinnik in mezelf en besluit zelf dan maar door te gaan met ontbijten.
Ik pak een croissantje van de schaal en net als ik er een hap van wil nemen voel ik opeens een voet langs de binnenkant van mijn been glijden. Ik verslik me bijna in het stukje croissantje en kijk verschikt om me heen tot ik het grijnzende hoofd van Harry zie. Mijn blik spoort hem blijkbaar aan om verder te gaan want ik voel zijn voet verder omhoog over de binnenkant van mijn dijbeen gaan. Ik voel dat ik rood wordt van schaamte, door wat Harry onder de tafel doet en besluit dat het wel genoeg is. “Harry, kap.” Opeens kijken ze allemaal onze kant op. Harry’s voet is opeens weg en hij kijkt de rest aan met een schijnheilige blik. “Wat doe ik verkeerd dan Luc?” weer die schijnheilige blik.
De rest van de tijdens het eten begint Harry gelukkig niet opnieuw en op een gegeven moment voel ik mijn mobiel trillen. Meteen grijp ik mijn mobiel om te kijken waarom die trilt. Ik zie dat ik twee nieuwe sms’jes heb. De nieuwste is van Harry. Vond je het niet leuk dan wat ik deed?D: x. Ik kijk op van mijn mobiel en ik zie hem weer grijnzen. Ik klik antwoorden en begin te typen Hmm, ik vond het eerlijk gezegd best leuk. Maar niet hier. (; xx en klik op versturen. Ik zie in mijn ooghoeken Harry naar zijn mobiel grijpen, en als hij mijn sms’je heeft gelezen begint hij te grijnzen en likt even kort over zijn lippen. Hmm, ik vraag me af of hij weet hoe sexy hij eruitziet als hij dat doet.
Ik besluit ook nog het andere sms’je te openen. Het is van Lily, een van mijn klasgenootjes. Meis, ben je onze afspraak niet vergeten? Ik en de meiden rekenen erop dat je komt, want we weten dat je vrij bent. Zie je om half 2 bij de Starbucks.(: xxx. Ohja, shit. Ik had met een groepje meiden uit mijn klas afgesproken om weer eens bij te kletsen. I actually did forget it. Maar ik ga half 2 wel redden. Xx typ ik terug terwijl ik op de klok kijk. Het is nu half 12 dus ik heb nog twee uur. Guys, ik moet gaan. Ik heb straks een afspraak die ik vergeten was. “Oeh, een date?” vraagt Zayn terwijl hij met zijn wenkbrauwen wiebelt. Ik kijk rond, hoe iedereen me met een nieuwsgierige blik aankijkt. “Nee, gewoon met vriendinnen van school die ik al een tijdje niet gesproken heb.” Als ik de woorden heb uitgesproken lijkt het wel alsof Harry’s gezicht een soort opgelucht staat. Of ik beeld het met gewoon in.

Sorry, ik heb woensdag de hele dag met migraine op bed gelegen en gister was ik ook nog ziek en kwamen mijn vriendinnen me gezelschap houden (:
Maar toen had ik vandaag Up All Night en was ik spontaan weer beter.;D

Reacties?

Reageer (3)

  • giante25

    Whahaha XD
    'Vond je het niet leuk dan wat ik deed?D: x'

    1 decennium geleden
  • tomlinsonbum

    aweeee, snel nverderrr!

    1 decennium geleden
  • yriz

    Hahaha van migraine weer naar One Direction infection. Beteeeer! XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen