Foto bij ~008

Taylor


“Nath, waarom zing je niet altijd zo?” was het eerste dat ik uit de mond van Jay hoorde komen, toen we allemaal met open mond naar Nathan aan het kijken waren. Nathan keek ons een beetje verbaast aan, alsof hij niet wist dat hij net zo goed had gezongen. “Ik.. eehm.. ik weet niet, zo goed zong ik toch ook niet?” “Jawel, dat was echt heel goed” complimenteerde ik hem. Tom grinnikte en sloeg daarna geruststellend een hand om me heen toen hij zag dat ik moeilijk naar Nathan keek, in de hoop dat hij me niet zou gaan afsnauwen. “Don’t be insecure, what you do here is great and I’m sure that Nathan’s gonna like you soon.” fluisterde Tom daarna zachtjes in mijn oor. Ik voelde hoe hij zacht in mijn nek uitademde. Een zachte siddering liep over mijn rug en ik kreeg er een benauwd gevoel. “Grouphug” schreeuwde Jay. Hij gaf me een knipoog toen ik naar hem keek en hij en Tom sloegen meteen hun armen om me heen. Nathan daarentegen zag ik aarzelen. Hij krabde even aan zijn hoofd, iets dat ik hem wel vaker zag doen, maar daarna sloeg hij toch losjes zijn armen ook om ons heen. “SIVA, MAX” blèrde Jay daarna. Ze kwamen al snel de kamer in gerend en toen ze zagen dat we aan het knuffelen waren, stormden ze meteen op ons af en sloegen hun armen ook om ons heen. Ongeveer een halve minuut later liet iedereen elkaar weer los. “Zullen we vanavond weer een keer met z’n alles gaan stappen, nu Nathan achttien is hoeven we geen babysit meer te hebben” stelde Tom lachend voor, waarna Nathan hem een donkere blik zond. Tom stak zijn tong naar hem uit en aaide even over zijn hoofd. Nathan dook daarna gelijk in elkaar met zijn handen over zijn hoofd. “Wat zijn we toch aardig he” zei Nathan daarna sarcastisch. “Maar, wat denken jullie ervan” vroeg Tom nogmaals nadat niemand antwoord had gegeven. Iedereen knikte instemmend, als teken dat het goed was.
“Ik heb honger, dus ik ga even beneden wat eten halen” zei ik, waarna ik met mijn vingers de kamer uit wees. Ik liep naar beneden toe en stapte de keuken in. Ik deed een la open, maar toen ik er broodbeleg in zag staan deed ik hem weer dicht, omdat daar niks lekker zou liggen. “Je moet dat kastje hebben” hoorde ik een stem achter me zeggen. Ik draaide me om en zag Nathan daar staan, wijzend naar een van de kastjes. Ik keerde weer op en liep naar het kastje dat hij aanwees, deed het open en zag daarna koekjes liggen. Toen ik Hobnobs zag liggen, pakte ik ze meteen en pakte er een zakje van uit. “Wil je ook” vroeg ik aan Nathan toen ik hem verlekkerd naar mijn koekjes zag kijken. Hij knikte en ik pakte nog een zakje en gaf het vervolgens aan hem. “Nathan.. ik.. ehm.. mag ik iets vragen?” kwam er hakkelend uit mijn mond. “Vraag maar” hoorde ik Nathan daarop met volle mond zeggen. “Oke.. eehm.. waarom doe je eigenlijk altijd zo bot, ik bedoel, het zit me gewoon dwars dat we niet normaal tegen elkaar kunnen doen en ik wil gewoon normale vrienden zijn en geen ruzie hebben” Ratelde ik een een stuk achter elkaar door. Ik zag Nathan slikken en hij krabde weer aan zijn hoofd. “Ik.. ik weet niet” fluisterde hij zacht, alsof hij elk moment in huilen uit kon barsten. Ik aarzelde even maar sloeg daarna toch voorzichtig mijn armen om hem heen en trok hem in een knuffel.


Weet je, reacties werken heel erg motiverend *hinthint.
hahha nee, als je niet wilt hoeft het niet hoor.
Maar tell mee, wat vind je er tot nu toe van, gaat het te snel, of moet ik iets veranderen aan mijn schrijfstijl ofzoiets?
Owja, please, rape that kudo button vor me, thank you <333

Reageer (6)

  • svnflowa

    (H)_____(H)

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Jay is zo'n hyperbol, eh<3
    Mijn schatje<3

    1 decennium geleden
  • Leprechaunx

    SNEL VERDER!! PLEASEE?*kijkt je aan met adorable puppy ogen, ookal ben ik eigenlijk geen puppy, maar niet vertellen hoor! Ons kleine geheimpje!;)*

    1 decennium geleden
  • Explore

    Aaaaaahw, ze knuffelen<33333
    snelverder!
    Xxx

    1 decennium geleden
  • Pigfarts

    AWH YES ZE KNUFFELEN.
    ZE KNUFFELEN ZE KNUFFELEN ZE KNUFFELEN. Dat word het begin van de liefde. Jaja. Oma Hester ziet dat er liefde tussen hun gaat worden geschreven in de toekomst. DAN KRIJGEN JULLIE KOEKJES EN CHOCOLADEREPEN, WANT IK BEN IMMERS EEN OMA.(krul)
    Dus schatjes verder want ik hou gewoon zo van dit verhaal. En van jullie.

    kbye <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen