Foto bij 6.5 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Wanneer ik die ochtend wakker word met Ali naast me ben ik eerst even verward, maar al snel komt het gesprek van gisternacht terug. Scooter heeft veel te vroeg met het meisje afgesproken. Als ik het bed uit wil stappen opent Ali slaperig haar ogen en ik glimlach. ´Je kan blijven liggen. Ik moet weg´. Ze omklemt het kussen met haar armen en haar haren zitten wild alle kanten op. Desondanks ziet ze er nog altijd prachtig uit. En zo kwetsbaar, alsof ik haar zo doormidden kan breken. Ik zoek even naar een broek en shirt en als ik terugkijk is ze alweer in slaap gevallen. Zo stil mogelijk verlaat ik de kamer en loop de trap af. Ook beneden is het nog helemaal stil, dus pak ik zelf maar snel wat te eten uit de keuken. Ik kom hier vaak genoeg en weet dus alles te vinden. Buiten staat Scooter al te wachten met zijn auto en als hij me voor het raam ziet verschijnen toetert hij. Ik steek mijn hand even op en loop richting de deur. Achter me op de trap klinken voetstappen. ´Waar ga je heen´, klinkt de stem van Selena en ik draai me om. ´Ehm, er zijn wat problemen en die moeten opgelost worden´. Ze knikt begrijpelijk. ´Ja, Ali heeft het verteld´. Ze wrijft vermoeid in haar ogen waar nog strepen van oogpotlood en mascara onder zitten, waarschijnlijk had ze gister geen zin om het eraf te halen. Wat maakt het uit, ik ben het maar. Het is eventjes stil en ik maak aanstalten om weg te gaan tot haar stem me opnieuw tegenhoud. ´Heeft Ali bij jou geslapen, want ze is niet op haar eigen kamer´. Ik haal mijn schouders wat onverschillig op en knik dan. ´Ja, ze kon niet slapen´. ´Oh oke´. Het gesprek verloopt nogal stroef en ongemakkelijk. ´Dan eh, ga ik maar´. Ik steek mijn hand op, maar het ziet er meer uit als een vreemd gebaar. De deur trek ik achter me dicht en loop de oprijlaan af naar de auto van Scooter. Zwijgend ga ik naast hem zitten. ´We kunnen´, zeg ik dan maar als hij me aan blijft staren.

Bij een groter huis net buiten LA stopt Scooter de auto. ´Hier is het´. ´Ik ga toch niet alleen´, vraag ik wat angstig. Plots geeft hij weer gas en parkeert de auto krap tussen de andere langs de weg. ´Nee´. Tegelijk stappen we uit en als hij naar de deur begint te lopen volg ik hem. Benieuwd naar wie de deur open gaat doen druk ik op de deurbel. Wanneer deze opengaat staat er een redelijk knap meisje. Ik schat haar een jaar of zeventien ook. Ze steekt haar hand met een grote grijns uit. Als ik deze aanpak schudt ze hem stevig. ´Shannon DiGrand´. Ze spreekt het met een bepaald soort trots uit waar ik meteen al een hekel aan heb. Door haar zelfvoldoening kan ik al zien dat zij het meisje van de foto`s is. Ook herken ik haar naam uit het mailtje. 'Mijn ouders zijn er op dit moment niet, dus kom binnen'. 'Weten je ouders wel waar je mee bezig bent', vraagt Scooter direct. 'Nee en dat hoeven ze ook niet te weten'. Ze begleidt ons naar een ruime modern ingerichte woonkamer. Nog voordat we zitten begint ze te praten. 'Luister, laten we dit oplossen zonder dat iemand ooit van deze foto`s af hoeft te weten'. Ik trek mijn wenkbrauwen op en zie dat Scooter aan het fronsen is. 'Justin wordt voor onbepaalde tijd mijn vriendje'. Oké, ze heeft dit dus echt helemaal uitgedacht. 'Dan zal ik de foto`s niet verkopen. En zodra ik er genoeg van heb krijg jij je foto`s en maak ik het uit'. 'En waarom wil je dat', zegt Scooter met nog altijd fronsend. 'Omdat ik wel wat bekendheid wil'. 'Uhm, mijn vriendinnetjes worden meestal ook gehaat. Dus of dat nou het leven is dat je wil', merk ik op. 'Maakt niet uit. Ik zorg er wel voor dat iedereen van me gaat houden'. Ze komt met een glimlach naast me zitten en ik voel de rillingen door mijn lichaam trekken. Dit kind spoort echt niet. Haar vinger glijdt door mijn haar. 'Je wil toch niet dat de foto`s verkocht worden en in tijdschriften verschijnen'. Schijnbaar geniet ze hier van, dat ze me compleet in haar macht heeft.

Oeeh Shannon bitch. Druk op de kudoknop als je Shannon wil slaan zodat Justin gewoon met Ali kan zijn.
Sorry jongens daar ben ik weer. Ugh ik heb echt weinig tijd. Maar als jullie lief zijn beloof ik dat er vandaag nog een nieuw stukje komt.

Reageer (3)

  • xCarefull

    hij moet zo zeggen van : je doet maar en dan een "nep"relatie met ali beginnen omdat het dan echt lijkt voor de papparazie enzo en dan word het echt en ik ga snel kudo geven want ik wil die bitch heel hard slaan grrrr:Y):Y):Y):Y):Y):Y)

    1 decennium geleden
  • Sockpuppet

    Dat wat Styleswifey zegt haahha

    1 decennium geleden
  • Donceal

    laat hem gewoon nee zeggen . Dan komen die foto's maar in tijdschriften.!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen