Zo ik heb een extra lang deeltje gedaan voor jullie zodat jullie 'eindelijk' eens tevreden zijn. Nee hoor. ik hou van jullie + jullie reacties!! Oja dat van die herrinering is wat mijn moeder en ik altijd doen en ja alles wat daar was is echt gebeurt (in de herrinering dan) Zouden jullie het trouwens erg vinden om mij voor één keer in de top te brengen? Please.. :( Misschien krijg ik dan meer lezers en meer reacties en meer zin om te schrijven muwhahahah xd

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Necessity

    wow.... speechless

    ga snel verder bitte (Y)
    xx

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi !
    Ik zie het al helemaal voor me xd

    1 decennium geleden
  • endoflove

    mooi bro(Y)

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    wow respect hoe je die herinnering hebt beschreven! Wow echt wauw! speechless!! je moet echt een sterke band met je moeder hebben als ik het zo lees, wauw wauw wauw! ik kan echt eventjes niets meer zeggen over die herinnering dat is gewoon echt te mooi geschreven!! Wauw!
    De rest was ook wauw, maar net iets anders wauw.. Het was wauw in de zin van schattig wauw;) you get it? in elk geval bij die herinnering zat ik met een glimlach op mijn gezicht omdat je dat gewoon zo ontzettend mooi hebt geschreven en de rest ook omdat je het zo mooi hebt geschreven en omdat het gewoon super schattig was wat ze deden. En omg ik blijf echt alleen maar wauw kunnen zeggen!
    WAUW!!
    snel verder

    1 decennium geleden
  • TICKETTOHELL

    Ik zie het al zo voor me Liam bovenop een jongen op het station haha.
    Ben benieuwd wanneer hij het gaat vertellen.
    Verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen