Foto bij 10 - Try out.

Heey schatjes van pattatjes! Spreek me aan, ik bijt niet. -heeft zin om met jullie te praten!

Ik kijk in de spiegel, die in de kleedkamer hangt. Mijn haar zit door de war, maar mijn voetbal tenue ziet er perfect uit. Liam geeft me een klopje op mijn schouder. "Je kunt het." moedigt hij me aan, dan loopt hij naar buiten, ik volg hem. Hij loopt naar links, maar ik ga naar rechts. Ik klop op de kleedkamer naast die van ons.
"Naakt!" hoor ik meisjes giechelen. Ik roep terug:"Ik heb Loria nodig!"
Nu hoor ik van alle "Oeh"'s en "Ah"'s.
Loria komt, met haar handen over haar kaken, de kleedkamer uit. Ze lacht verlegen, maar eens ze de kleedkamer uit is en de deur is dicht staan haar ogen strak op mij gericht en is haar verlegenheid weg.
"Wat moet je? Helemaal alleen?" gromt ze. We zijn nooit helemaal alleen, als het wel voor valt is het vreselijk of stil.
"Ik maak het uit." zeg ik, voor ik me ook maar zou kunnen gaan verontschuldigen draai ik me al weer om. "Waarom Niall!! Is er dan ook maar één populairder meisje dat jouw wilt!" spot ze belachelijk. Ik draai me met een grijns om. "Je hebt geen idee, he?" vraag ik, ik wandel een stukje terug naar haar toe. Ze deinst achteruit, alsof ik haar iets ga aan doen. "Ik wil geen van hen, maar zij.. Zij willen mij heus wel." zucht ik. Ik kijk naar boven, in de hoop dat daar enkele antwoorden in graffiti voor mij staan gespoten.
Haar mond valt open en tranen vol zelfmedelijden maken beekjes in de lagen make-up op haar wangen. Ik wil haar tegen me aan houden, meisjes mogen niet gekwetst worden. Ik geef haar een korte knuffel en een kus op haar voorhoofd. "Ooit ga je inzien, wat voor mooi meisje je bent. Dan heb je die make-up en dat gebitch niet meer nodig. Dan staat er een prachtige persoon op jouw te wachten. Dan zal je gelukkig zijn." Ik lach naar haar en neem haar hand even vast, om haar dan alleen met haar gedachten achter te laten.
Ik loop naar de zijkant van het veld, de tribunes zitten al aardig vol voor de eerste match. Bijna iedereen van campus is er, ook ouders en grootouders vullen de zitplaatsen. Op de eerste rij zitten Zayn en Harry, ik ga hen even begroeten, maar loop dan naar Louis.
"Ik heb het uitgemaakt met Loria." zeg ik bot tegen hem, hij kijkt me even vreemd aan maar trekt me dan tegen zich aan. "Goed gedaan, Nialler." zegt hij trots. Hij knuffelt me en wenkt Liam, alsof het iets is dat gevierd moet worden.
Niet veel later paraderen de cheerleaders het veld op, Loria helemaal achteraan met een lach die duidelijk nep is. Ze loopt naar me toe en drukt een kus op mijn wang. Ze kijkt me triest aan en haar lippen maken de woorden: "Speel nog even mee." Alsof ze er nog niet klaar voor is.
Ik knik en knuffel haar, verzeker haar dat het wel goed komt. Ze wilt gaan, maar ik houd haar tegen.
"We zijn niet gemaakt om een relatie te hebben, maar we kunnen wel eens vrienden proberen te zijn? Dat hebben we nog nooit gedaan?"

Reageer (6)

  • Moustaches

    mijn reactie is echt een grote faal tegenover alle andere reacties, maar ik vind jouw verhaal echt zo leuk en geweldig!
    en volgens mij is dat je al vaak verteld, maar dat maakt niet uit, want ik wou het ook nog even vertellen (: en waarschijnlijk vertel ik dat bij het volgende hoofdstuk ook weer, en dat hoofdstuk daarna ook weer en... - okee, ik stop hier wel even mee xD
    en ik had ook zin om te praten (: alleen weet ik niets om over te praten ;p maar als je iets te vertellen hebt kan je altijd tegen me aan gaan praten hoor (:
    maar nu gaat het dus weer niet over je verhaal (dat is mijn voornemen: in reacties niet over mezelf gaan vertellen, maar over de verhalen ;p)...
    oh ja! ik hoop echt dat er snel wat tussen liam en niall gaat komen (mijn zusje vindt ze trouwens lelijk 0_o echt erg!)! ze lijken me wel schattig samen! en nu bedenk ik me opeens iets: wat zou je ervan vinden als ze in het echt ook homo waren?
    -okee, dat ging weer niet over je verhaal, maar ik weet niet zoveel te vertellen, behalve dan dat ik dit verhaal echt helemaal fantastisch vind! :D en dat niall het zo lief uitmaakt! het uitmaken zelf was niet erg aardig voor haar (wel het beste en het verstandigste, daar niet van (: ) maar wat hij daar allemaal bij zei! zo lief!
    en die foto is zo schattig <333
    nu is mijn inspiratie voor mijn reactie op... maar er is toch meer uitgekomen dan een 'snel verder' (: alhoewel ik die er nog wel even bijzet ;p dus snel verder<333(flower)
    dit is dus echt een falende reactie xD

    1 decennium geleden
  • Chailin

    je kan echt goed schrijven en ook mooi ik hoop dat je nog lang door schrijft want ik ben nu al helemaal verslaafd!!!
    iedereen heeft hier hele lange reactie's staan, daar ben ik niet zo goed in dus ik hou het maar gwn op: snel verder!!!!(Y)

    1 decennium geleden
  • Pigfarts

    YAY YAY YAY. YOU GO NIALLER.
    Nou hoi, nu praat ik tegen je. Hahaha. Ik ben dus Hester, ik maak mezelf awkward in gesprekken sinds 1997(cat)

    VERDER JA OKAI <3

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    @ardjan gmail account maken! Ik kreeg ook geen mail meer dus toen dacht ik ook wtf hallo ik wil weten wanneer ik mailtjes krijg! en toen dacht ik ik laat Q wel naar mijn gmail sturen en toen deed ie t weer:D
    en dat ik bijt niet zinnentje is bij mij echt mijn openingszin als iemand niet tegen mij durft te praten of twee stoelen verderop gaat zittenxD echt het werkt wel om met mensen te praten;) jep ik heb zo echt behoorlijk wat vrienden gemaakt die gewoon in verweggistan wonen:( Dat is echt mijn talent vrienden worden met mensen uit limburg brabant enzo. (ik woon in groningen dus dat is redelijk ver;))
    en nu heb ik al een heleboel onzin verteld wat jou helemaal niets boeit maar je wilde met mensen praten dus dat doe ik:D en je krijgt nu echt de aller grootste onzin ooit te horen, maarja dat is mijn andere grote talent:D ja ik ben er super trots op:) en ik gebruik te veel smileys!!
    maar ik wil ook no eventjes over je story gaan vertellen want anders is het ook zo'n nutteloze reactie;)
    dus je story:
    het is gewoon een super story! en ja hij is gewoon super(A) ik weet niet heel veel te zeggen over het verhaal want hij is gewoon super en daar valt niet veel meer over te zeggen.. Ik kan nu wel zoals ik bij bijna elke story doe lullen over de personagesxD maar op de een of t andere manier vind ik dat niet nodig bij deze story:$ het is gewoon je schrijft geweldig en het is zo zonde om dan over de personages te gaan lullen ofzo, ik weet zelf niet eens waarom ik niet over de personages wil gaan nadenken maar er zit vast een hele goeie reden achter!;) In elk geval is je story super en dit hoofdstukje ook weer en je moet gewoon ontzettend snel verder!!!!!
    ehm ik weet verder niet heel veel meer te lullen, sorry.. Ik hoop dat je genoeg te lezen hebt gehad;)
    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Nemph

    Proud momo, goed gedaan Niapiall ! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen