Foto bij 6.6 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


We zitten met ze allen aan het ontbijt als Justin de kamer binnenkomt met een vreemd meisje. Chaz maakt net een grapje over dat ik weer bij Justin heb geslapen waardoor Ryan voor de zoveelste keer zijn drinken over de tafel spuugt. Ik zie hoe het meisje haar wenkbrauwen op trekt en het geeft haar een arrogante uitstraling. Justin staat er wat ongemakkelijk naast. ´Jongens dit is Shannon´, verklaart hij. ´Ze komt een dagje bij ons ehm plezier maken´. Het klinkt niet alsof hij er erg veel zin in heeft. ´Ze is van de foto´s´, zegt hij er dan nog snel achteraan. Mijn ogen glijden over haar heen en ik kan veel zeggen, maar niet dat ze lelijk is. Haar ogen zijn een aparte kleur groen en haar haren zijn lang en stijl. Een beetje tussen donkerblond en bruin in. Het enige wat haar lelijk maakt is de vreselijk arrogante blik op haar gezicht. Omdat niemand wat doet besluit ik maar op te staan en haar te begroeten. Ik schuif mijn stoel naar achter en loop naar haar toe. Met een lach op mijn gezicht die duidelijk nep is pak ik haar hand stevig beet. `Ali Carter, het meisjes waarvan je foto`s hebt gemaakt. Maar misschien ken jij me beter als het meisje van Gucci'. Ik kan er niets aan doen dat het er een beetje spottend uitkomt, niet dat het me ook maar iets uitmaakt. Ze mag best weten dat we waarsschijnlijk geen beste vriendinnen gaan worden. Haar blik veranderd van arrogant naar ietsje onzeker, maar het duurt niet lang voordat ze zich herstelt en zo'n onschuldig mogelijk gezicht op zet.
De rest volgt mijn voorbeeld en komt nu ook overeind. Precies zoals ik van Victoria verwacht had laat zij ook meteen merken dat ze Shannon niet mag. We hebben het er wel over gehad tijdens het ontbijt. Ondanks de stomme ruzie die we hebben gehad is alles weer goed tussen ons. Dat kan ook niet anders want ik zou niet weten wat ik zonder haar moet. Van haar moeder heeft ze geen woord meer gehoord en haar vader heeft ze wel een aantal keren gesproken. Hij heeft haar zelfs gesmeekt terug te komen naar New York en bij hem in te trekken. Dat gaat ze waarschijnlijk ook wel doen als we terug naar huis gaan. Ook Selena heeft de hint redelijk goed doorgekregen en de onzekerheid van Shannon lijkt steeds groter te worden. De jongens doen gewoon aardig, zoals altijd. Ryan vind haar waarschijnlijk te knap om gemeen tegen te doen en Chaz is altijd aardig. 'En nu gaan we zwemmen', gilt Victoria enthousiast om de stilte die erna volgt te doorbreken. Met een noodkreet rent ze naar buiten en maakt meteen een sprong in het zwembad. Chaz en Selena gaan er als twee gestoorden achteraan en liggen met kleren en al in het zwembad. 'Ik ga even mijn bikini aandoen', mompel ik en loop richting de trap. Als ik langs Justin loop stoot ik hem even aan. 'Ja, ik ook eh', zegt hij snel en hij volgt me naar boven. Ik zie nog hoe Ryan Shannon meetrekt en het zwembad induwt. De bitch.
Als we samen in mijn kamer zijn begin stel ik meteen de belangrijkste vraag. 'Vind je haar echt aardig?''Nee! Natuurlijk niet. Maar wat moet ik anders'. 'Wat is de deal', vraag ik nu nieuwsgierig. Hij legt het hele verhaal uit. 'Ik heb gezegd dat ik wil nadenken en dat vond ze dan alleen goed als ze mee mocht hierheen. Ze is vreselijk en heeft het allemaal uitgedacht. Waarschijnlijk heeft ze ons de hele avond gevolgd en de afgelopen dagen ook in de gaten gehouden'. Ik knik terwijl ik mijn bikini uit de kast trek en op het bed leg. 'Justin, je hoeft dit niet voor mij te doen', zeg ik zachtjes en ga op het bed zitten. Direct kom hij naast me zitten en ik leg mijn hoofd op zijn schouder. 'Je bent mijn allerbeste vriendin. Voor jou doe ik alles Ali'.

Awh Justin is zo lief. Oké bitches, Shannon is bijna knock-out. Nog even doorgaan met op die kudoknop drukken. Als jullie lief zijn of we in de top komen komt er vandaag nog een stukje!

Reageer (3)

  • xCarefull

    Melding: Je hebt deze story al een kudo gegeven! :(:( had er graag nog een gegeven

    1 decennium geleden
  • malletto

    oh yeaaaah,
    go ali! let suck that bitch

    1 decennium geleden
  • Insoquo

    Ze is meer dan je beste vriendin Justin, we know thaaaaaaat.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen