Foto bij 6.7 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Een beetje moe van het vroege opstaan en het late naar bed gaan lig ik in het zonnetje half te slapen. 'En jij de mijne', spookt Ali haar stem maar door mijn hoofd. Het maakt me gek. Meer zal ik ook nooit zijn, alleen beste vrienden. Ik heb mijn kans gekregen en die verpest en dat zal ze niet opnieuw laten gebeuren. Ik open mijn ogen tot spleetjes en kijk naar Shannon die in het zwembad plezier maakt met Ryan. Als je haar zo zou zien zou je niet zeggen dat zij het meisje is dat achter de foto`s zit. Dan richt ik mijn blik op Ali die weer eens half verdronken wordt door Chaz. Wie weet valt het hele gedoe met Shannon best mee als we eenmaal begonnen zijn? Blijkt ze ook best een hele leuke kant te hebben en kan ik Ali gewoon laten voor wat ze is. Ook al wil ik dat helemaal niet, want iets binnen in mij zegt dat we niet altijd kunnen blijven doen alsof er niets tussen ons speelt. Van al dit denken voel ik me nog vermoeider worden en ik kom overeind om ook het zwembad in te springen. Daarvoor duw ik eerst Victoria aan de kant die bovenop Chaz beland. Dat maakt niet uit, die twee liggen vaak genoeg op elkaar. Tenminste, daar ga ik vanuit. Uhl, daar wil ik eigenlijk al helemaal niet over nadenken. Als ik het koude water om me heen voel glijdt deze gedachte weer weg. Voor Ali's neus kom ik weer boven en ze lacht. 'Was dat nou echt nodig'. Ik kan zien dat ze van uit haar ooghoeken naar Shannon kijkt. Die op haar beurt weer een jaloerse blik terugwerpt. 'Ik heb een plan', sneert Shannons stem ineens door de tuin en iedereen kijkt haar verbaasd aan. Uhuh, Shannon met een plan. Dat gaat leuk worden.

En zo zitten we die nacht allemaal geblindoekt in een limousine. Behalve ik was iedereen het eens met Shannon haar plan om een dropping te doen in het bos. Dit is een van de dingen waar ik vreselijk slecht in ben omdat ik totaal geen richtingsgevoel heb. Zeker niet in onbekende grote donkere bossen. Maargoed als iedereen dit graag wil, wie ben ik dan om het ze te verbieden. Wanneer de limo onverwacht tot stilstand hoor ik wat gejammer en gegiechel. Shannon die gilt dat er iemand op haar haar ligt. Ali die hoogstwaarschijnlijk daarom moet lachen en Selena die jammert dat ze haar hoofd heeft gestoten. Wanneer ik de doek voor mijn ogen weghaal barst ik uit in een luid gebulder. Shannon ligt in een redelijk ongemakelijk houding op de grond met Victoria ernaast die duidelijk zichtbaar op haar haren ligt. Daar boven op ligt Chaz nog. Hoe kan het ook anders? Ik heb zonder dat ik het zelf doorhad Ali's arm vastgegrepen wat ons beide op de bank heeft gehouden en Selena zit met haar hand bij haar hoofd. Terwijl Ryan al uitgestapt is. Zodra we allemaal buiten staan begint de limo weg te rijden en blijven wij achter in het pikkedonker. Ik zie werkelijk helemaal niks, dus bij de eerste stap die ik zet struikel ik meteen over iets onbekends en beland languit op de grond. Ik hoor Ali naast me giechelen. 'Niet grappig', mompper ik en eigenlijk heb ik er nu al genoeg van. Wat een vreselijk idioot plan van Shannon.
Nog zeurend kom ik overeind en grijp me vast aan de persoon die voor me staat. 'Hé rustig', schreeuwt deze meteen en ik herken de stem van Ryan. 'Sorry bro', mompel ik en laat hem weer los. 'Hmm ik denk dat we gewoon rechtuit moeten lopen', stelt Selena voor. 'Recht zo die gaat', giechelt Ali naast me, gelukkig vind zij dit duidelijk wel leuk. 'Wel in de richting waar we vandaan kwamen', roept Shannon boven iedereen uit. Haar stem irriteert me echt mateloos, als zij niet had bestaan waren we hier nu niet geweest. Ik kan gelukkig al wat beter zie en merk dus dat degene die voor me staat begint te lopen. Ik til mijn voeten extra hoog op zodat ik niet opnieuw ergens over struikel. Waarschijnlijk zie ik er gestoord uit. Maar hé, gelukkig kan helemaal niemand me zien hier!

Woeeh toprockers. Ik beloof jullie dat als we de 100 abbo`s halen er echt een ontploffing van deeltjes komt!

Reageer (2)

  • Nialldos

    Ik ben ziek thuis gebleven vandaag en jou verhaal heeft me echt opgevrolijkt. (:
    Wat best wel bijzonder is want ik hou echt van Justin Bieber.. en al helemaal niet van Justin Bieber fanfictions.
    Dit verhaal is dus echt een uitzondering.. het is zo leuk!
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Donceal

    Ik wil nu al een ontploffing van deeltjes.
    EN IK WIL HUN NU BIJ ELKAAR HEBBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen