Foto bij 026.

Oke gisteren met uitgaan heb ik dus de lovely Amber ontmoet van het filmpje Wat te doen met je poen? zwemmen in een chocolade bad met 1D



En echt ze is top. We hebben echt 20 minuten met zijn 2en tijdens het uitgaan staan fangirlen en ik vind het zoo sneu dat de lads geen tijd hadden.
Kijk allemaal even het filmpje en volg haar fantwitter :')

Ik sta op van de tafel en geef iedereen een knuffel. Bij Harry duurt de knuffel net iets langer dan bij de anderen. Daarna verlaat ik het X-Factor huis. Ik ga nog even snel in het dansershuis. Als ik binnenkom begroet ik eerst nog even de andere dansers die of nog zitten te onbijten of gewoon gezellig in het woonkamer gedeelte zitten.
Ik loop de ‘slaapkamer’ van mij Olivia en Sarah in terwijl ik in mijn hoofd al zit te dubben wat ik aan ga trekken. Gelukkig heb ik alleen mijn weekendtas mee, zodat ik niet lang hoef te twijfelen over wat ik aantrek. Rond twaalven stap ik de douche uit en begin mijn haar the fohnen. Het pas herfst, maar nu met nat haar in dit weer lopen is geen pretje. Als ik mijn haren redelijk droog heb gefohnt doe ik nog even wat make-up op. Ik pak nog een appel van de fruitschaal en loop dan richting de Starbucks.
Als ik aankom zie ik Lily, Zoey en Sophie al staan wachten. “There’s our famous Dancer.” Lily als wijze van begroeting als ik bij ze kom staan. Ik begroet ze allemaal kort met een knuffel en daarna gaan we snel naar binnen. We zoeken een tafeltje bij het raam en Lily gaat het drinken voor ons halen. Vijf minuutjes later komt ze terug met 4 caramel machiato’s .
Eigenlijk praten we de hele middag over van alles en nog wat totdat ze over mijn X-Factor avontuur beginnen. “Meis, was zo goed gister.””Was Daniël er ook?””Hoe trots is hij wel niet op je.” Ze beginnen allemaal vragen door elkaar heen dus vat ik al hun vragen maar even in het kort samen. “Nee Daniël was er niet, of hij trots is weet ik niet al denk ik van niet. We zijn namelijk niet meer samen.””Oke Lucy wat?” vraagt Zoey terwijl ze me alle drie met open mond aankijken. “Ik vond jullie nog wel het perfecte koppel.” stamelt Sophie verbaasd. “Hmm kind of. Hij was het er elke keer niet mee eens dat ik zoveel tijd in dansen steek. Toen ik deze kans kreeg moest ik van hem kiezen wat belangrijker was. Nouja, toen koos ik dus dansen.” vertel ik met een glimlach op mijn gezicht. “Het lijkt of je er niet heel erg mee zit.” merkt Lily op terwijl ze me bedachtzaam aankijkt. “Ajoh, het liep al langer niet lekker en ik moet zeggen dat dit avontuur veel leuker is dan die anderhalf jaar met Daniël.””En alweer iets nieuws op het oog?””Nee ben jij gek, ik kom net uit een relatie van anderhalf jaar.” Ik zie ze allemaal knikken en ben in gedachten zo bij dat ze allemaal geen twitter hebben.

Dus, dit hoofdstuk is saai, maar kind of important.
Kijk even allemaal het filmje dat ik in mn inleiding heb gezet.:')
Reacties?;D

Reageer (2)

  • STYLINSANE

    Super goed!
    snel verder, vandaag weer een stukje?
    x

    1 decennium geleden
  • giante25

    Ik vind hem helemaal niet saaii....!! (H)

    Snel Verder!

    X (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen