Foto bij 6.8 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Oké, dit was wel echt een leuk idee van Shannon. Wauw, nooit verwacht dat 'leuk' en 'Shannon' in één zin in mijn gedachten zouden verschijnen zonder het woord 'niet' ertussen. Ik heb geen flauw idee waar we heen lopen. Het enige wat ik weet is dat het in ieder geval niet over een pad is. Wat volgens mij wel de bedoeling is. Verschillende takken krassen over mijn armen en benen. Victoria is aan het klagen terwijl Shannon hardop lacht. Ik weet zeker dat ze ons allemaal uitlach, de bitch. Argh, ik haat het hoe ze doet alsof ze ons niks misdaan heeft. Veel tijd om me hier aan te ergeren heb ik niet want het volgende moment struikel ik zelf over een boomstam en ik moet moeite doen om overeind te blijven. Meteen als ik opkijk krijg ik een terugzwiepende tak ik mijn gezicht. Ik voel hoe deze over mijn wang krast en voel meteen of er geen snee zit. Gelukkig voel ik niks en loop ik snel door achter de rest aan. Het is op ons gefluister na doodstil in het bos. Ik ben een van de achterste, de enige die achter mij loopt is Shannon. Ze lijkt het helemaal geweldig te vinden dat wij hier verdwaald zijn. Is dit soms ook een van haar leuke plannen?
Hoe langer we lopen hoe minder leuk ik het vind worden en ook de rest is de takken en boomstammen zat. Ik denk dat iedereen inmiddels wel een keer languit heeft gelegen. Op mij na dan, lucky me. Ik klamp me vast aan Justins arm die naast me is komen lopen en bibber. Het lijkt alleen maar kouder te worden en ik heb nou niet echt warme kleren aan. Fijne voorbereiding Ali. Om de moet erin te houden begint Ryan fanatiek te zingen. 'Ik heb een poootje met vet! Al op de taaafel gezet. Ik heb een potje potje potje potje veeeet al op de taafel gezet'. Selena en Shannon zingen als enige enthousiast mee. 'Dit is het eeeerste couplet Van een poootje met vet! Ik heb potje potje potje potje veeet al op de taafel gezet'. Tot Chaz er bij het tiende couplet een einde aan maakt. Meteen valt het stil en horen we elkaar alleen nog maar lopen. Ik heb het idee dat er behalve Shannon nog meer mensen achters ons lopen en hoor wat kraken tussen de struiken. 'Jongens, stop eens'. Meteen staan we allemaal stil en zeggen geen woord. Iedereen houdt zijn adem in. Ergens verderop lijkt het alsof ik wat zie bewegen. Geschrokken slaak ik een gil en ook de andere meisjes hoor ik gillen. 'Rennen', gilt Victoria histerisch als ze is. En ook gelijk ziet iedereen het op een lopen. Ik ga zo goed als het gaat achter de rest aan en hoor hoe Shannon me op de hielen zit. Dan plots grijpt iets me bij mijn enkel en beland ik languit op de grond. Ik beland pijnlijk op mijn ribben en wil de rest roepen, maar er komt geen geluid uit mijn keel. Naast me hoor ik nog iemand vermoeid hijgen. De voetstappen van de rest gaan verder en als ik dan eindelijk weer wat uit kan bregen horen ze me niet meer door het overweldigende gegil van Victoria en Selena.
Wanneer ik omrol kijk ik recht in het gezicht van Shannon. De tranen staan in mijn ogen omdat mijn ribben zo`n pijn doen. 'Waarom deed je dad', vraag ik. Mijn stem klinkt schor en ik hoest even. Ik proef de vieze aarde in mijn mond. 'Omdat ik viel en je dat verdiende bitch', is haar snelle antwoord. 'Ik wilde niet alleen achterblijven'. Mijn mond valt een stukje open. 'Jij bent echt vreselijk', zeg ik dan hoofdschuddend. Ik kan haar gezicht in het donker net onderscheiden en zie dat ze kwaad kijkt. 'Zal ik jou eens vertellen wat jij bent. Jij bent gewoon een slet. De enige reden dat je met hem omgaat is omdat hij beroemd is en je zo bekend wordt bij meer mensen. Dit doe je alleen maar voor jezelf', sist ze. 'Maar ik zal je wel krijgen. Ik krijg je wel stomme trut'. Ik deins achteruit geschrokken van haar woorden en met een woeste kreet stort ze zich boven op me.

Yeah, i know: Shannon spoort niet. Oh damn shit, de ontploffing komt dichterbij. Hoeveel stukjes willen jullie? Haha. Tutututututututu, í am the toprocker.

Reageer (6)

  • BieberFan

    What the fuck als ik ali was had ik die bitch allang geslagen wat een stoephoer!

    1 decennium geleden
  • Snowcastle

    Uhu die ontploffing komt zeker dichtbij... want ik ben de 99e aboooo!
    *geeft Shannon een virtuele klap*

    1 decennium geleden
  • xCarefull

    vedeer
    ;0

    1 decennium geleden
  • Donceal

    Snel verder, * duikt in de computer vecht met Shannon en verlaat dan weer naar me kamer *

    1 decennium geleden
  • Soleo

    zo veel mogelijk XD
    snel verder!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen