Hoi,

Vandaag ga ik opzoek naar een potentieel vriendje, iemand waarbij ik seks kan hebben. Ik heb die persoon nodig voor seks ja, oke. Het heeft nu lang genoeg geduurd dat ik alleen ben. Niet dat ik ooit met iemand samen ben geweest. Of je moet die ene keer dat ik een jongen op een dronken feestje heb gekust meetellen. Nee, eigenlijk ben ik een depressief persoon en een hopeloos gevalletje.
Een potentieel sekspersoon kan ik overal vinden, maar aan die van mij heb wel een paar eisen.
1. Hij moet knap zijn.
2. Hij moet lieve dingen in mijn oor fluisteren als hij me liefkoost.
3. Hij moet mijn spullen dragen naar de klas.
4. Hij moet ouder zijn dan ik ben.
Voor de rest ben ik totaal niet kieskeurig ofzo. Natuurlijk kan ik zo’n jongen niet zo makkelijk vinden, maar mijn beste vriendin Yaz heeft me beloofd te helpen. Zij is zo’n persoon met massa’s ervaring in seks en heeft het al zo’n 100.000 keer gedaan. En dan kom ik met mijn zero keren.
Ik ben ook een beetje een sukkeltje erin, maar goed dat gaat veranderen.

Veel liefs,
Nathalie.


Met een zucht sloeg ik mijn dagboek dicht.
In de aula zaten mijn beste vriendinnen Yazmine afgekort Yaz en Iris te wachten.
‘Zo nog steeds van plan om dat gestoorde plan van je door te zetten?’ vroeg Iris grijnzend.
‘Fuck you, en ja’ ik trok lachend een wenkbrauw op naar haar.
‘Wie is dan je doelwit’ Yaz sprak het uit alsof ik iemand zou vermoorden. Ze vijlde een van haar zorgvuldig gelakte nagels. Haar vriend Todd kwam haar kant op en ze keek hem stralend aan.
Todd was rugby speler en een van de populaire shitties. Yaz hoorde er ook ooit bij tot ze besloot met ons om te gaan en er een soort van uit werd gekickt. Todd was de enige die haar trouw bleef en ze hebben al een eeuwigheid met elkaar.
‘Todd, welke jongen denk jij dat Nath moet versieren wilt ze een perfecte jongen krijgen?’
‘Voor de seks natuurlijk’ vulde Iris aan. Ik rolde met mijn ogen en deed niet eens de moeite om tegen te sputteren, als hij me kon helpen, ideaal toch?
‘Waarom zou ik een jongen weten schatje, laat het haar zelf uitzoeken’ mompelde Todd en hij sloeg zijn armen om zijn vriendin heen. ‘Todd en Yaz, kap met klef zijn totdat wij ook klef kunnen zijn’ bromde Iris, ook zij was het spuugzat om geen vriend te hebben, maar bij haar had het een andere reden. Haar ex Niall was een klootzak en was ervandoor gegaan met een meisje genaamd Lieke, die populair was maar ik dacht altijd wel dat ze aardig was, maar ik moest Iris supporten dus was het Klote Niall en kut Lieke.
De aula deur ging open en er kwam een jongen naar binnen, oké hij zat een klas hoger, hij was mooi, en ik hoorde dat hij ook muzikaal was. Wat was zijn naam ook al weer. ‘Nathalie, stop met geobsedeerd kijken naar Alex Revers.’
‘Hij.. is… mooi’ bracht ik uit.
De jongen zijn bruine haren wapperden in de wind en het leek wel alsof de hele aula naar hem staarde. Hij had blauwe ogen en kuiltjes in zijn wangen. Hij was mooi, hij was behulpzaam want een meisje liet haar boeken eens vallen en hij raapte ze voor haar op. Weer iets voor op van mijn lijstje te schrijven. Hij is ouder dan dat ik ben, hij is knap. Oké dat ook dus, en dat van de lieve woordjes kon ik alleen maar uitvinden als ik het daadwerkelijk met hem zou doen.
Ja, Alex. Ik wilde jouw, ik verkoos hem om mij te ontmaagden. Alex.

Reageer (1)

  • Barnes

    Haha, geniaal, Lotte(wbw)
    Alleen het is inderdaad een gestoord plan, jongens zijn niet alleen voor seks(N)
    Snel verder, dude*O*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen