Foto bij 7.0 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Wat denkt ze wel niet! Mij een beetje uitmaken voor een slet en trut. Zeggen dat ik Justin gebruik terwijl zij hier degene is die ons stalkt en foto`s wil verkopen als Justin niet haar vriendje wil zijn. Het is moeilijk om me zo boos te krijgen, maar nu gaat ze echt te ver. Ik vecht niet graag. Meisjs horen niet te vechten. Toch pak ik haar haren beet en trek er hard aan. Ze gilt van de pijn en ik voel hoe haar vuist ik mijn gezicht komt. Een pijnscheut trekt opnieuw door mijn ribben heen en ik probeer me zo goed als dat nog gaat te verweren tegen de klappen die ze geeft. 'Shannon stop', gil ik. Met al mijn kracht duw ik haar van me af en houd haar handen tegen de grond gedrukt. 'Hier schieten we niks mee op. We moeten een weg terug vinden'.
Eindelijk lijkt ze iets te kalmeren, maar zodra ik haar handen loslaat voel ik haar vlakke hand in mijn gezicht slaan. Ik moet me inhouden om niet opnieuw terug te slaan. 'Ik. Haat. Je', sis ik boos.
Nadat we een tijd lang zwijgend naast elkaar op de grond hebben gelegen pak ik mijn Iphone uit mijn zak. Natuurlijk, geen bereik. 'Heb jij bereik', vraag ik aan Shannon die ook naar haar Iphone staart. Pas als ik beter naar het scherm kijk zie ik dat ze langs de foto`s van mij en Justin gaat. 'Nee', antwoordt ze. 'Heb je de foto`s met je Iphone gemaakt?' 'Ja'. 'Waarom deed je dat?' Plots doet ze iets wat ik niet van haar verwacht had. 'Huil je nu', vraag ik voorzichtig. Ik ben een beetje bang voor een nieuwe woede uitbarsting van haar. 'Je snapt het toch niet', snikt ze. 'Vertel, we gaan hier nog wel een tijdje rondlopen'. 'Liggen, verbetert ze me. 'Mijn been doet pijn. Ik kan echt niet zo'n eind lopen. En hoe verder we lopen. Hoe meer we zullen verdwalen. Dit bos is reusachtig'. 'Oké dan. Jij zal het wel weten', zucht ik. We zwijgen beide weer en het enige wat ik in het bos hoor ik Shannon haar gesnik. 'Houd nou eens op met dat gejank en vertel me waarom je het gedaan hebt', snauw ik haar toe.
'Mijn ouders waren nooit thuis. Nu nog steeds niet trouwens. En toen kon ik op vakantie naar New York. Daar zag ik jullie in Central Park en leken zoveel plezier te hebben met z'n allen. Dat was iets wat ik ook wilde. Dus toen ik hoorde wie je was zocht ik je op op Facebook en Google. Zo kwam ik alles over je te weten en bedacht ik hoe ik bij jullie in de buurt kon komen. Het was te mooi om waar te zijn dat je naar LA kwam. Ik was echt onder de indruk van je en in eerste instantie wilde ik je aanspreken om gewoon goede vriendinnen met je te worden. Tot je steeds meer dronken begon te lijken en Justin je zoende. Met die foto`s kon alles nog veel beter. Toen bleek wat voor bitch je was vond ik het prima en ik zal alles doen om je omlaag te halen'.
Snel gris ik de Iphone die ze op haar buik heeft gelegd weg. Dit was de perfecte afleidingsmethode en ze trapte er volledig in. Misschien is ze niet zo slim als we allemaal dachten. Maar zodra ze doorheeft wat ik van plan ben probeert ze hem terug te trekken. Wanneer dit niet meteen werkt begint ze opnieuw te slaan en ik probeer ondertussen mezelf te beschermen net als de Iphone. Als mijn hand loskomt sla ik hem tegen de grond en vervolgens nog een aantal keer. In de verte zie ik lichten en ik gil zo hard als ik nog kan. Shannon trekt aan mijn haar. 'Blijf van me af Shannon', gil ik boos. 'Ali, ali ben jij dat', hoor ik Scooter schreeuwen. 'Shannooon', gil ik nogmaals hard wanneer ze haar handen om mijn keel grijpt. Ik voel hoe ze mijn luchtpijp dichtknijpt en gemeen lacht. Dan doe ik iets wat ik nooit van mezelf verwacht had. Uit alle macht sla ik met de Iphone tegen haar hoofd aan. Haar greep verzwakt tot ze me uiteindelijk loslaat. 'Ali'. 'Ali'. 'Ali, alles goed'. Shannon ligt roerloos naast me op de grond. De iphone omklem ik met mijn handen en ik trillend staar ik voor me uit. De tranen stromen over mijn wangen. Wat heb ik gedaan? Is ze dood? 'Ali, alles komt goed nu'.

Woeeh yeah, goo Ali. Kill that bitch. Okee, ik probeer vanavond nog een stukje te schrijven. Krijgen jullie me dan wel weer terug in de top? Hoe zal het nu verder gaan?

Reageer (6)

  • xCarefull

    :o vedeer

    1 decennium geleden
  • Unbroken13

    o. Mijn. God.

    1, 2, 3, Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh!!!!! Ge-wel-dig verhaal echt AmaZayn!
    Snel verder!

    Xoxo

    1 decennium geleden
  • Soleo

    omg serieus????
    snel verder!! <3

    1 decennium geleden
  • kimmybiebzz

    Oeeeeh verdeeeeeeeeeeeer!! <3

    1 decennium geleden
  • Donceal

    omg, :O snel verder. ALSJEBLIEFT

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen