Foto bij # Sixteen.

Ik had even inspiratie nodig om de brief te schrijven, vandaar dat ze het steeds uitstelde. =3

Behendig trek ik de groene jurk weer uit waar Draco bij staat en leg het op mijn bed. Ik hups naar de kast waar ik de brief in had gelegd en pak de brief eruit. Draco zit inmiddels op het bed en ik ga naast hem zitten. Snel vouw ik de brief open en begin te lezen:

Beste mevrouw Flee,

Helaas moeten wij u meedelen dat uw moeder vanmiddag dood is aangetroffen in haar woning. Wij vermoeden dat Hij-die-niet-genoemd-mag-worden hierachter zit. Omdat u nog geen zeventien jaar bent, kunnen wij u nog niet alleen in een huis laten. De familie Malfoy heeft voor u een plaatsje bij hun in het huis aangeboden.

Met vriendelijke groet,
The Ministry of Magic.


Ik lees de brief opnieuw en opnieuw. Tranen voel ik branden achter mijn ogen. Draco, die heeft meegelezen, komt wat dichterbij zitten en houd zijn handen om mijn middel. Voorzichtig laat ik mijn hoofd zakken op Draco’s schouder en tranen stromen over mijn wangen. ‘Gelukkig mag ik dan nog bij jou blijven…’ zeg ik met een snikkende stem. ‘Ja…’ zegt Draco met een trilling in zijn stem. Het blijft een poosje stil. ‘Ik wil niet naar het ball, sorry…’ zeg ik terwijl de tranen nog over mijn wangen gieren. ‘Waarom?!’ schreeuw ik in de kamer. ‘Kalm maar, Brooke.’ sust Draco en hij staat op. ‘Ik laat je wel even alleen… Je hebt wat rust nodig. ik kom vanavond wel weer.’ ‘Oké…’ snotter ik. Ik draai me om en hoor de deur achter me dicht gaan. Voorzichtig laat ik me achterover vallen op mijn bed.

Reageer (1)

  • Gisborne

    nawh. =(
    Snelverder! (heart2)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen