omdat het zo lief werd gevraagd heb ik er nog snel ëën gamaakt.

reacties!!

it's better if we just stay friends
Opeens horen we meerdere voetstappen onze kant opkomen. Gelijk zijn kate en ik stil. Gustav, tom en georg komen de hoek omgelopen. Ze gaan zitten en kijken ons een beetje raar aan. Tom: “waarom zijn jullie ineens zo stil?” kate: “ umm nou.. omdat um ….” smekend kijkt ze me aan. “ umm omdat we over jullie aan het roddelen waren”zeg ik het een gefakete smile op me gezicht. Georg: “en wat zeiden jullie dan?” ik: “ja dat mogen jullie niet weten duhh. Anders waren we nu niet zo stil, dan waren we vrolijk verder gegaan” nog steeds kijken ze ons aan alsof we gekken zijn. “als wij dan niet mogen weten dat jullie over ons roddelen waarom geven jullie het dan toe?”vraagt gustav. Shit hij is wel slim. “ omdat ...” maar kate onderbreekt me alweer : “oke ophouden nu ik krijg er echt hoofdpijn van” braaf knikken we.

“wat gaan we vandaag doen?” vraag ik dan maar om de stilte te verbreken. “ik heb ooit belooft om naar de dierentuin te gaan” ik kijk om en zie bill staan. Ik denk dat ik nu beter niet daar naar toe kan gaan. Oke ik moet snel iets anders verzinnen. Ik loop naar het zwembad en zeg snel: “ of we kunnen zwemmen” kate begrijpt me en zegt snel: “ja dat is een goed idee, het is toch super mooi weer” afwachtend kijken we de jongens aan. Tom: “ja dat kan ook, ik heb eerlijk gezegd ook niet zo veel zin in drukte” “wij hebben alleen een klein probleempje, kate en ik hebben geen bikini bij ons” ik zie ze even nadenken. Tom: “ow dat heb ik wel voor jullie, meisjes laten van alles bij me liggen”

we lopen weer naar binnen en gaan naar boven. Tom geeft me een bikini en ik loop automatisch naar de kamer van bill. Zonder te kloppen loop ik naar binnen. En ja hoor daar staat en half naakte bill voor me. “ow um sorry” “maakt niet uit ben toch al bijna klaar” hij trekt zijn zwembroek nog wat op en pakt twee handdoeken. “ ik neem er wel één voor je mee” “is goed , danke” en hij loopt de kamer weer uit. Snel kleed ik me om en loop ook naar beneden. Als ik naar buiten loop zie ik niemand bij het zwembad. Opeens wordt ik opgetild en voor ik het goed en wel besef lig ik in het water. Als ik bovenwater kom zie ik 4 lachende kopies voor me een klets natte kate. “gelukkig ik ben niet de enige” kate steekt der tong uit en springt er dan ook in. De jongens volgen haar voorbeeld en springen ook het water in. We doen nog een paar stomme spelletjes en dan gaat georg eruit. Tom en kate lijken het nog al naar hun zin te hebben met ze tweeën en gaan niet veel later ook het zwembad uit.

Bill: “nou gezellig is dat, iedereen gaat wel” “ik niet”zeg ik “nee jij niet nee”zegt bill met een zucht. “hé niet zo zuchten jij hea” “ of anders?” dreigend komt hij op me af gelopen zover dat lukt in het water. Ook ik probeer weg te lopen door het water tot ik de rand van het zwembad in mijn rug voel. Kut nou kan ik nergens heen. Bill gaat tegen mij aanstaan zodat ik helemaal niet weg kan. Oke nu word ik toch wel een beetje nerveus, hij mag me wel iets meer ruimte geven. Met zijn gezicht komt hij heel dicht bij de mijne en zegt dan: “of anders?” “umm dat weet ik nog niet” ik zie zijn gezicht steeds dichterbij komen. O got volgens mij gaat hij me kussen. Maar net als zijn lippen bijna de mijne raken word hij ruw weggetrokken door gustav. “waar ben jij mee bezig man. Ik dacht dat ik je kon vertrouwen. Egoïstische lul dat je bent!” ik weet dus echt begot niet wat ik moet doen. Net werd ik bijna voor het eerst gekust en nu staan hier 2 jongens ruzie te maken voor me neus. Op één of andere manier voel ik me toch wel opgelucht dat bill me niet heeft kunnen kussen. Dit alles maakt me alleen wel heel erg nieuwsgierig. Ik ontwaakt uit mijn gedachtens en trek de ruzie makende jongens uit elkaar terwijl ik kei hard schreeuw: “kappen nou jongens, ik word helemaal gek van jullie” als ik ze dan eindelijk uit elkaar heb gehaald vraag ik: “nou, waar sloeg dat allemaal op” “niks laat maar, hij is gewoon niet te vertrouwen” zegt gustav. Hij gaat uit het zwembad en loopt weer aar binnen. Vragend kijk ik bill aan. “ja weet ik veel die kerel spoort gewoon niet” en ook hij loopt het zwembad uit en gaat naar binnen. “nou lekker gezellig is dat, iedereen gaat wel” doe ik bill na.

Ook ik klim uit het zwembad en pakt de handdoek die bill voor me had meegenomen. Ik sla hem om mijn middel en loopt naar boven als ik voor bill zijn deur sta klop ik voor de zekerheid. “wie is daar?” “ik, mag ik misschien me kleren?” ik hoor wat gerommel en dan word de deur open getrokken. Bill kijkt me aan en gaat dan weer op zijn bed zitten. Ik doe de deur weer dicht en ga naast hem zitten. “wat was dat nou allemaal?” “weet niet” “dat weet je wel, ga nou niet zitten liegen” zeg ik op een strenge toon. Dan ineens zomaar uit het niets voel ik bill zijn lippen op de mijne. Een kleine kriebeling gaat door mijn buik maar mijn hooft zegt iets heel anders. Ik wil dit niet. Ik vind bill maar op één manier leuk en dat is als vrienden. Ik wil bill voorzichtig van me afduwen, ik heb alleen geen controle meer over mijn armen en dus gebeurt het niet echt voorzichtig. Ik hoor een harde klap en ja hoor toen lag bill op grond. Snel sta ik op en ga op mijn knieën naast hem zitten. “sorry dat was niet de bedoeling” hij trekt zich een beetje op en zegt dan: “wat was dan wel de bedoeling” ik wil hem geen pijn doen. Maar hij moet natuurlijk wel weten hoe ik erover denk. “bill ik vind je een super leuke jongen, maar alleen als vriend. Snap je?”bill knikt verdrietig een staat op. “ik ga even douchen” zegt hij zonder enige emotie. Kut wat heb ik nu weer gedaan.

Deze is speciaal voor ariya omdat zij morgen weg gaat. Alvast een fijne vakantie meid!

Veel reacties please!!

Reageer (8)

  • magiclove

    snel verdergaan!
    hij is super!
    hopelijk krijgt ze iets met gustav

    1 decennium geleden
  • NIALLr

    Niceeeeeeeee!! SnellVerder'

    xx. Rebeccaa' <3

    1 decennium geleden
  • CCK

    ik help kimmsy *heeeeeel erg veeeeel smeekoogjes*

    1 decennium geleden
  • JatuhCinta

    snel verder pliezzzzz *smeekoogjes*


    xx kimmsy *geeft nog meer smeekoogjes*

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Arme Bill:O
    maar wel Goed Geschreven ^^
    superr:D

    snel verderr(A)
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen