stukie vorige:

k hoor voetstappen en kijk de kamer in maar er is niemand te zien. Ik kijk naar de tv. In het spiegelbeeld van de tv zie ik iets achter me staan. Maar zodra ik het besef is het al weer weg. Oke ik begin nu toch wel bang te worden.

arme bill
Damiano pov

Ik word waker gemaakt door een kamergenoot die hier ook als technicus werkt. Stefan:”Kom op jongen we moeten aan het werk” Ik kleed me aan en volg hem naar een grote auto. We stappen in en rijden weg. Na een tijdje komen we aan bij een concert gebouw. We stappen uit en lopen naar binnen. We installeren de boksen en microfoons enzo. Als we na een paar uur klaar zijn met alles komt er een zwarte hummer-limo aangereden. De band stapt uit en ze lopen naar de kleedkamers. Na een lange tijd komen ze er dan eindelijk uit en kunnen we een sound-check doen. Althans dat dacht ik. Maar we missen onze diva bill nog. Als ie dan eindelijk komt kunnen we aan de slag en alles blijkt goed te werken. “Goed werk jongen” hoor ik achter me. Ik draai me om en zie david staan. “Dankuwel meneer”zeg ik verlegen. Hij geeft me een schouderklopje en loopt weer weg. Dan lopen de jongens van tokio hotel langs op weg naar de kleedkamers. Achteraan loopt bill . Als hij langsloopt zegt hij:”Een crimineel als jij weet vast alles van bedradingen, is wel handig om te weten als je inbreekt of een auto jat” Ik kijk hem vies aan en kan me nog net in houden. Ik heb geen zin om ontslagen te worden nu ik eindelijk een baan heb en dus niet 24/7 aan cecilia denk.

Bill pov

Ik loop de kleedkamer binnen, pak wat te drinken en plof neer. Gustav:”wat was dat van net nou weer bill, hoe weet je nou dat die jongen een crimineel is?” “Weet je nog dat het licht gister ineens uitviel?””Ja tuurlijk weet ik dat nog, ik ben niet dement ofzo”zegt gustav. “Nou ik weet zeker dat die Damiano er iets mee te maken heeft”. Gustav:”En hoe weet je dat zo zeker dan?” En hij kijkt me vragend aan. “nou hij werkt toch met bedrading en elektriciteit en zo, dan weet ie ook wel precies hoe hij de stroom uit moet zetten”zeg ik. “En waarom zou hij dat doen?”vraagt gustav. “Weet ik veel om ons bang te maken of zo. Georg:”Oke bill jij ziet ze echt vliegen”. Iedereen ligt strike behalve jij. Ze lachen je gewoon uit. Beledigt loop je naar de wc's. Waarschijnlijk is het lampje kapot want die flikkert de hele tijd. Je gaat voor de spiegel staan en kijkt naar jezelf. Eigelijk hebben de jongens wel gelijk en ben ik ook best wel hard geweest voor damiano. Maar toch heb ik zoon gevoel dat er iets niet klopt. Sinds hij hier is heb ik de hele tijd het gevoel alsof er iemand naar me kijkt. En ook al is er niemand bij me in de kamer toch heb ik dan niet het gevoel dat ik alleen ben. Maarja het zal wel tussen me oren zitten. Even knippert het ligt uit maar kort daarna knippert het weer aan. Fijn heb ik weer, kut lampje! Me make-up is wat uitgelopen zie ik nu. Ik haal het weg en bekijk mezelf eens goed. Ziet er weer goed uit. Weer knippert het lampje uit, en weer aan. Ik kijk in de spiegel en zie een meisje achter me staan. Ik schik me kapot en gil het uit. Meteen komt tom de wc's ingelopen.”Wat is er met jou aan de hand”vraagt tom. Ik kijk de ruimte rond maar er is niks meer te zien.”ik.. um... er is niks... ik dacht ff dat ik een spin zag”. Me evenbeeld kijkt me raar aan maar loopt toch weer weg. Ik kan toch moeilijk zeggen dat ik een meisje zag die er helemaal niet was. Ik ben nodig aan vakantie toe denk ik.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen