Foto bij 027.

Omg sorry dat ik niets had geschreven de afgelopen twee dagen , maar ik was druk met school en ik had gister na Liam's cakejes bakken was ik te moe. en nu ben ik een emotioneel wrak maar i don't care..

-Twee weken later-
“Yay, mijn eerste spare.” Ik sta te juichen als een mongool terwijl de rest me uitlacht. Ik loop terug naar de rest op die lelijke bowlingschoenen en krijg een highfive van Louis. Daarna ga ik op Harry’s schoot zitten en pak ik mijn drinken. We verveelden ons en hadden spontaan besloten om met zijn allen te bowlen. Zelf bak ik er jammer genoeg vrij weinig van en ik sta dan ook achtste. Liam is na mij aan de beurt, hij pakt zo’n groene bal en heeft voor de vierde keer dit potje al een strike. Het verbaasd niemand meer en daarom juichen we ook niet meer zo. Ik een slokje van mijn drinken terwijl Liam weer naast ons komt zitten. "Luc, wat drink je?""Proef maar." en ik breng het Rietje in mijn glas naar Harry's mond. "Hmm Becardi Razz." zegt hij als hij het geproeft heeft en hij neemt daarna een grote slok. "Nou, nu is mijn glas leeg. Wil je een nieuwe halen astjeblieft." Ik trek een pruillipje en zet hele grote puppie ogen op. Hij zucht, dus maak ik mijn puppy ogen nog groter en dan bezwijkt hij. "Oke, oke ik ga een nieuwe halen... maar dan moet je wel van mijn schoot af.""Hmm, dat zit juist zo lekker." Op dat moment komt er net een serveerster aan vragen of we nog wat te drinken willen. Met zijn allen bestellen we weer iets nieuws. "You lucky bastard." fluister ik Harry's oor terwijl ik speels in zijn wang knijp. Dan is het Harry's beurt om te gooien dus moet ik opstaan. "Olivia, ik kom op je schoot." kondig ik ongeveer een seconde aan voordat ik op haar schoot spring. "Yay, beste vriendinnetje." en ze geeft me een knuffel. Perongelijk stoot ik in de knuffel Louis met mijn elleboog tussen zijn ribben. “Aww Lucy dat doet pijn.”"Shut up Louis." en lachend steken ik en Olivia beide onze middelvingers op. Harry faalt al net zo erg als mij in het bowlen en raakt maar 6 kegels in twee worpen. Hij komt met en pruillipje weer naar ons toegelopen. “Aww, vind meneer het niet leuk dat hij ergens niet goed in is?” vraagt Niall tussen twee happen borrelnootjes door. Spijtig knikt Harry. “Dus hoe kunnen we je weer opvrolijken?””Met een kusje van Lucy.” Antwoord hij met een schijnheilige grijns. “Mag ik een kotsbakje.””Louis shut up.””To be honest, heeft Louis gelijk, get a room.” zegt Zayn geamuseerd als ik Harry een kusje op zijn mond geef.
Na twee uur hadden we het wel gezien met bowlen. De einduitslag was niet heel verassend: Liam was eerste, Zayn Tweede, Louis derde, Niall vierde, Harry vijfde, Olivia zesde, Sarah zevende en ik laatste. “Haha zie je wel dat jongens beter zijn dan meisjes.””In bowlen misschien, maar wij zijn weer in andere dingen beter.””Wedden van niet?””Wedden van wel?””Wedden van niet?””Wedden van wel?” “?Ok, Sarah, Niall stop. In plaats van te discuseren over of jongens of meisjes beter zijn kunnen we beter bepalen wat we nu gaan doen.” onderbreekt Liam de bekvechtende Sarah en Niall. “Hoe laat is het?” vraagt Harry. ”Half twaalf.” antwoord ik nadat ik een blik op mijn horloge heb geworpen.”We kunnen uitgaan naar die populaire nachtclub in Londen.” stelt Louis voor. “Daar komen we toch nooit binnen? We zijn nog niet eens oud genoeg…” antwoord Liam. ”Tuurlijk wel, waarschijnlijk herkennen ze ons wel en kunnen we gewoon zo doorlopen. Please?” Louis vouwt zijn handen alsof hij bidt. “Kom op, we proberen het gewoon.” Besluit Zayn.



“I’ve always wanted to be one of those people who didn’t really care much about what people thought about them…..but I don’t think I am.”
Ik moest hier dus echt van huilen tijdens de doucmentaire...
Poor Harry!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen