Foto bij ELMO IS IN THE HOUSE!!

Elmo is haar reddende engel!

Ze ziet allemaal Elmo gezichtjes. De mannen zijn geen mannen maar Elmo's. Lady Gaga zucht opgelucht en klimt naar beneden. Ze weet niet hoe erg ze Elmo kan bedanken en geeft haar een cupcake met koekiemonster erop. Elmo word boos en slaat Lady Gaga en roept:"Je moet je bek houden!". Lady Gaga schrikt en wilt Elmo slaan. Elmo rent weg en Lady Gaga blijft daar staan. Elmo scheld nog Lady Gaga meermaals uit en Lady Gaga valt huilend neer op de grond.

Lady Gaga weet niet wat ze moet doen. Ze blijft maar in het gras zitten en huilen. Elmo is gemeen denkt ze. Elmo is gewoon stom denkt Lady Gaga. Maar dan komt Frans Janssen aanlopen. Hij kijkt naar Lady Gaga en roept dan boos: " Je maakt teveel spelfouten!" en rent dan weer weg. Lady Gaga zit verbijsterd op de grond hem na te staren. Dat slaat nergens op denkt ze. Ze staat op en loopt naar een paddestoel. Ze kijkt naar de paddestoel: "Hoi paddestoel nu zijn we niet meer alleen" zegt ze. "OMG ik praat in mijzelf!" roept ze.

Waarom word ik gek. Waarom! Denkt ze. Dan kom ik aan lopen met mijn laptop en zeg:'Ok het verhaal is afgelopen ik ben klaar!'. Lady Gaga knikt en ze verdwijnt in het niets. Ik verdwijn en alles veranderd in de klas waar ik nu zit.







END

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen