als ik vanavond 8 reacties heb(of meer) zet ik er nog een nieuw deeltje op

De hele dag kon ik nergens anders meer aan denken. Ik vergat steeds wat mensen bestelt hadden met als gevolg klagende klanten. Ook heb ik wel 7 glazen kapot laten vallen. Ik wist dat dit mijn kans was om ze eindelijk te zien. Ik bedoel hoe vaak komen ze nou in Nederland. Niet vaak dus. Ik moest en zou er heen gaan. Ik zou er alles voor doen. Hoe langer ik er over nadacht hoe erger de plannen werden. Het plan begon als; solliciteren al beveiliging en het eindigde als tokio hotel kidnappen. Allemaal niet echt logische plannen dus. Als ik klaar met werken ben loop ik over straat ik stop voor een huis en bel aan. Een beetje nerderige jongen doet open. “hey koen” “heb je enig idee hoe laat het is?” “ja bijna 12 uur, maar het is echt heel erg belangrijk is je broer ook thuis?” hij laat me binnen. We lopen naar boven en ik klop op de deur van Dennis. Dennis is een vriend van school, hij weet alles van inbreken. En zijn broertje kan alles op de computer vinden. Hij is een echte hakker. “Dennis kan jij wat voor me doen?” “tuurlijk voor jou alles, wat moet ik precies doen dan?” “je kent ahoy toch, dat concert gebouw. Je moet een manier verzinnen om me daar naar binnen te krijgen” ik zie hem heel diep nadenken: “heb je enig idee hoe goed het daar beveiligt is, waarom koop je niet gewoon een kaartje” “uitverkocht”

De hele avond hebben we alles uitgeplant. Koen heeft een plattegrond van het gebouw gevonden waar echt alles op staat. Zelfs de ventilatie buizen. Het plan is zo. S'middags wordt er in een andere zaal een concert door Frans Bauwer gegeven. En die was nog niet uitverkocht. We hebben daar kaarten voor gekocht. Als dat concert is afgelopen moeten we proberen om ons zo onopvallend mogelijk naar de andere zaal te smokkelen. En tadaa! Dan zijn we op het concert van tokio hotel. Het enige probleem is dat er super veel beveiliging is. En het dus echt heel moeilijk gaat worden maar we houden de moet erin.

De volgende ochtend word ik wakker. Ik kijk om me heen en zie dat ik nog bij koen en dennis ben. Koen ligt boven op zijn toetsenbord te slapen en leunt een stuk met zijn stoel naar achter. Zo te zien kan hij elk moment vallen. Ik maakt het wakker om het juist te voorkomen maar het is al te laat hij ligt al op de grond. Ik schrik als ik op de klok kijk. Het is al 7 uur 's ochtends. Mijn vader vermoord me als hij er achter komt dat ik niet thuis heb geslapen. Ik pak me spullen en ga snel richting huis. Jopend dat mijn vader zelf ook niet thuis is gekomen gister avond.

Reageer (3)

  • FeltCliffe

    Verderr!!!

    Ik maak ook een nieuwe van mijn story!!

    XX

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    verder

    1 decennium geleden
  • janthfanny

    verder ^^ tuurlijk maak ik hem nog graag :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen