Foto bij 19 -  Cold.

Nieuwe Username of houden?

en ik vond dat gifje, het is zo oud en schattig. <3

Ik kijk naar beneden en besluit me dan maar eens in de zetel te zetten om het te laten afkoelen. De geur kruipt mijn neus in en ik verheug me al op het moment dat'k en Liam hem samen kunnen opeten. In mijn hoofd staat er zelfs kaarslicht bij. Ik draai mijn hoofd loom als ik iets hoor vanuit de keuken.
Liam komt eraan gerend als de deurbel gaat. "Dat's vast Danielle." grijnst hij. Van die woorden schrik ik een beetje op: hadden we niet het rijk voor ons alleen?
Plotseling vind'k hem niet meer zo leuk, ik kijk hem op een groffe manier aan, maar blijf koppig zitten. Het gegiechel aan de deur dringt mijn oren binnen. Het is van hun beiden, dan is het even stil. Voor een kús of een knúffel, een jaloerse rilling loop over mijn rug en ik weet dat dit te ver gaat. Dan komen ze de leefruimte binnen.
"Oh, hoi Niall!" zegt ze op een volgens mij betrapte manier, ze haalt haar neus op. "Oh, wat ruikt hier zo heerlijk?" vraagt ze geïnteresseerd.
"Cake." zegt Liam trots, Danielle grijnst meteen. "Heb je cake voor me gemaakt?" ze gooit één been meisjesachtig in de lucht en klopt op Liam's borst. Ik bijt koppig op mijn lip, ik ga niet zeggen dat hij voor mij bedoelt was, maar als hij het niet zegt.
Hij kijkt me smekend aan en ik schudt meteen mijn hoofd. "Zo werkt het niet, Payne." zeg ik droogjes als bijstand van mijn antwoord.
"Hij was voor mij en Nialler." zegt hij, hij haalt zijn schouders af en krijgt blos op zijn wangen. "Oh" zucht ze een beetje uit haar element. "Maar ik mag toch een stukje?" Ik wil koppig zijn, ik wil stomme sarcastische opmerkingen maken, maar ik houdt me in. "Tuurlijk, maar hij's nog niet af." zeg ik met de beste lach die ik kan vinden.
"Maar ik ga nu even douchen, ik zit helemaal onder de bloem." Liam knikt en ik loop de trap op, mijn kamer in en dan mijn badkamer in.
"Waar ben je mee bezig!" gil ik bijna tegen mijn even kwade spiegelbeeld. Het kijkt me verward aan, precies hoe ik me voel. "Liam heeft een vriendin." zeg ik kalmpjes, een vriendin. Liam heeft Danielle.
Ik start de douche en ga rillend, met kleren aan, onder het koude water staan. Alsof ik straf nodig heb. Tranen vallen onnodig tussen de stralen van de douche heen. "Ben ik nu écht voor hem gevallen?" Ik rol mijn ogen en leun met mijn rug tegen de douche-wand. Wat doe ik nu? "Ben ik dan homo?" hoor ik mezelf mijmeren tegen de muren, vol zelfmedelijden. Ik ben toch niet zó.

Sorry, dat ie zo kort is. (:
Trouwens bedankt voor jullie super leuke comments steeds!

Reageer (12)

  • ardjan

    ik zou je username houden, je bent bekend onder die naam dus is het makkelijk voor iedereen om hem te herkennen:)
    en niall is gewoon zielig ):

    1 decennium geleden
  • lotsofloveXx

    arme nialler
    danielle is écht egoistisch
    snel verder !! xx

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    Wow, hoezo egoistosch van danielle:$ heb je een cake voor mij gemaakt? Grmpf je komt bonnen en dat is het eerste wat je vraagt?!
    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Pigfarts

    Oh gosh ik wil Niall knuffelen. Het beseffen dat je -ook- gevoelens hebt voor het zelfde geslacht is aklhf;so;lkkfb klote.

    1 decennium geleden
  • Moustaches

    weetje, dat lijkt me echt zo moeilijk om te beseffen... of nee, om het te verwerken, beseffen is denk ik minder moeilijk...
    hmm... en waarom heb ik nou zin om haar even te gaan slaan? waarom zou hij een cake voor háár bakken als niall ook nog bestaat?! niet alles draait om haar (:
    en houden alsjeblieft, want ik weet nu wat je username is, en dan hoef ik niet eerst alle mailtjes te openen om te kijken welke van dit verhaal is (: of bedoel je dat niet? (anders kom ik denk ik nogal... vreemd/falend over x'D)
    maar ik vind dit verhaal zo fantastisch!! ze zijn zo lief!! alsjeblieft snel verder<3333(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen