soo beetje lang geleden... Maar ik had het even druk enzo... Dus hier is weer een blij hoofdstukje ;D

ENJOYY

Hij

‘Mogen we met jullie op de foto?’ Vragen 2 meisjes aan mij. ‘Natuurlijk!’ Zegt Harry. Met onze armen om de meisjes heen gaan we op de foto. ‘Bedankt!’ Roept het ene meisje als ze wordt weggeduwt door Steve. Ik lach naar Harry. ‘Jongens, jullie moeten nu echt gaan zitten!’ Zegt een stewardess tegen ons. ‘Ik weet dat jullie 2 in One Direction zitten enzo maar handtekeningen delen jullie dadelijk maar uit.’ ‘Oké.’ Zegt Harry en we gaan zitten.

Als we goed op hoogte zitten begin ik wie ben ik te doen met Harry. Daarna duurt het nog maar een halfuur. ‘Hoe gaan we Juultje en Olga eigenlijk vinden? Vraag ik aan Harry. ‘Ik heb absoluut geen idee!!’ zegt Harry nonchalant. Ik zucht. ‘Nouja, als we in Amsterdam zijn kunnen we bij de gemeente vragen waar ze wonen, toch?’ vraag ik. ‘Ja, vast wel!!’ zegt Harry.

‘Oh my gosh!! Zayn Malik en Harry Styles!!’ hoor ik achter me terwijl we wachten op onze koffers. Harry draait zich om. ‘Hallo, dames!!’ zeg hij. ‘Hi!’ zegt een van de meiden terug. ‘Mogen we met jullie op de foto?’ vraagt een ander meisje. ‘Doen we zo, als we onze koffers hebben. oké?’ zeg ik. ‘Ja,’ gilt een meisje zo hyper dat ze bijna flauwvalt. Ik zucht.
Als we eindelijk onze koffers hebben, lopen we (met inmiddels 8 hypere meiden achter ons aan) naar de douane. ‘Loop maar door,’ zegt de ene man. De andere man knikt met een glimlach.
In de vertrek&aankomst hal van het vliegveld zijn we een half uur bezig met foto’s maken en handtekeningen zetten, totdat Steve de meiden aan de kant duwt en ons naar buiten brengt.

Olga-
‘Hij heeft al meer dan 5 uur niks tegen me gezegt!!’ zegt Juultje wanhopig. ‘Juultje, relax!! Alles komt goed!!’ zeg ik. ‘Misschien zijn ze een liedje aan het opnemen ofzo…’ ‘Dan had hij dat laten weten!!’ roept Juultje kwaad.

“dingdong” de deurbel gaat. Ik loop zuchtend naar de voordeur. ‘Hello,’ zegt Harry Styles als ik de deur opendoe. Ik glimlach breed. ‘Wait!’ zeg ik. ‘Juultje!! Dit wil je echt zien!!’ depressief komt Juultje aanlopen. ‘wat…’ begint ze, maar als ze Harry ziet komt ze niet verder. Met open mond kijkt ze hem aan. Ik lach. ‘Please, come in boys. She’s just in schock!’ zeg ik en Zayn en Harry lopen blij naar binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen