Dit is het liedje dat je MOET luisteren bij dit hoofdstuk!

-> youtube=http://www.youtube.com/watch?v=c7GVHpXQMgo

Het ging niet in een directe link, sorry (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Malificent

    Omeingottt, het voelde net alsof Bill écht dood was, en ik zit hier net zoals daarnet weeram te janken, . ]': Ik ga je volgende verhaal zeker ook lezen, want ik wil weten hoe Tom, Pedro gaat martelen, !!
    Je hebt dit verhaal echt prachtig geschreven,
    je mag er trots op zijn :)

    1 decennium geleden
  • xSara1Dx

    Oke hele late reactie..SORRY!
    Maar omg dit stukje was zo goed, ik moest in het midden wel even stoppen om een zakdoek te gaan halen want ik moest echt mega hard wenen! Ik vind het echt jammer dat het verhaal gedaan is! Hij was echt super!

    1 decennium geleden
  • Necessity

    neeeeeee.......
    ik zit hier echt huilend achter de computer, je schrijft echt zoooooo goed ennn het maakt me zo verdrietig dat bill dood is, maar tegelijkertijd ben ik ook heel gelukkig dat mijn zusje er nog is, en dat ik geen afscheid van haar hoef te nemen (H)
    bedankt
    xx

    1 decennium geleden
  • Billaconda

    Omg, dit was echt een prachtige story, serieus. Hij verveelde ook nooit, en er kwam altijd een glimlach op mijn hoofd als je een hoofdstuk had geplaatst. En vooral die speech van Tom, wauw. Dit einde is origineler dan ik ooit heb gezien. Echt serieus, ik heb er geen woorden voor :3
    En die muziek erbij, dat maakte het extra speciaal! Whoa, ik kan alleen hopen dat het vervolg snel eraan komt.

    1 decennium geleden
  • Assje

    Toms speech was de druppel die de emmer liet over lopen.. Kan je geloven dat mijn ogen rood zien van het huilen? Dit verhaal is echt zo prachtig! Je hebt alles zó mooi verwoord!
    Écht respect!<3
    -xxx-(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen