Foto bij 023

Niall POV
Zwijgend staar ik voor me uit. Ik denk aan Angela. Ze betekent nu al zoveel voor mij, maar over een paar dagen gaat ze weer naar huis. Ik schrik op uit mijn gedachten van iemand die bovenop me springt. Het is Louis, zoals ik al verwacht had. ‘’Niet zo sip, Nialler,’’zegt Louis vrolijk waarop hij mij een dikke knuffel geeft. ‘’Het komt wel goed.’’ Ik glimlach dankbaar naar hem. Wat zou ik toch zonder de jongens moeten? Ze staan altijd voor je klaar en maken je aan het lachen als je het even niet meer ziet zitten. Het zijn echt de beste vrienden die je maar kunt hebben. ‘’Zullen we morgen met z’n alleen gaan zwemmen?’’ vraagt Harry terwijl hij bovenop Louis en mij springt. ‘’Is goed,’’breng ik kreunend uit. Louis knikt instemmend en besluit mij te gaan kietelen. ‘’Nee, Lou alsjeblieft. Je weet dat ik daar niet tegen kan,’’gier ik het uit. Louis trekt zich niks van mij aan en gaat vrolijk verder met kietelen. ‘’HELP,’’schreeuw ik het ondertussen uit. Harry is alweer weg, dus Louis en ik zijn alleen in de woonkamer. Louis gaat alleen maar harder door met kietelen en ik schreeuw nog een keer om hulp. Ik hoor de deur opengaan en haal opgelucht adem. Redding is nabij. ‘’Louis, ga eens van Niall af,’’hoor ik de strenge stem van Liam zeggen. Ik steek mijn tong naar Louis uit die terneergeslagen van mij afkruipt. ‘’Ik krijg jou nog wel, Horan,’’zegt Louis waarna hij wegloopt. Liam gaat naast me zitten en pakt de afstandsbediening. De vrolijke lach van Spongebob schalt door de kamer en meteen kijk ik naar de tv. Ik hou zoveel van die gele spons. Ik kijk zo aandachtig naar de tv, dat ik niet hoor dat de deur opengaat. Ik schrik me dan ook dood als Angela ineens voor me staat. ‘’Hey babe,’’zeg ik terwijl ik haar in mijn armen trek. Ik druk mijn neus in haar haren en snuif haar heerlijke geur op. ‘’I’ve missed you,’’mompel ik tegen haar voorhoofd aan. ‘’Ik jou ook,’’zegt ze terug terwijl ze omhoog kijkt. Ik leg mijn handen op haar wang en druk mijn lippen op de hare. Ik voel haar glimlachen tegen mijn lippen aan en mijn hart slaat over. Langzaam trek ik me weer terug. ‘’Haz kwam met het idee om morgen met z’n allen te gaan zwemmen. Heb je daar zin in?’’ ‘’Gezellig,’’antwoord Angela enthousiast. Ik ben blij dat ze zo goed met de jongens op kan schieten. Angela kruipt tegen mijn borstkas aan en ik sla mijn armen om haar heen. Zo kan ik wel dagen blijven zitten. Met mijn meisje in mijn armen. Ik zucht als ik Louis’ stem hoor. Daar gaat ons moment. En ja hoor, Louis springt meteen bovenop ons. ‘’Hallo tortelduifjes.’’
Een heerlijke geur dringt mijn neus binnen en voorzichtig druk ik Angela van me af. Ik ren naar de keuken toe, om te kijken wie die heerlijke geur veroorzaakt. ‘’Haz ik hou van jou,’’zeg ik blij terwijl ik op hem af ren. Als ik achter hem sta, sla ik mijn armen om hem heen. Ik steek mijn vinger uit om wat van de saus te proeven, maar Harry heeft me door. ‘’Af Nialler,’’zegt hij terwijl hij me een tik op mijn vingers geeft. Ik trek een pruillipje, maar het helpt niks. Louis komt ook binnen gelopen en wil zijn vinger in de saus doen. ‘’Get out of ma kitchen,’’zegt Harry als hij dit ziet en hij dirigeert ons de keuken uit.
Na wat wel een halfuur lijkt, roept Harry eindelijk dat we kunnen gaan eten. Ik ren naar de tafel toe en ga zitten. Verlekkerd kijk ik in de pan. Als iedereen zit, schep ik meteen wat spaghetti en saus op en val ik aan. Na nog drie keer te hebben opgeschept, zit ik vol. Iedereen is al lang klaar met eten en we lopen allemaal van tafel af.’’Lou en Nialler moeten voor straf afwassen, omdat ze mijn saus wilden stelen,’’zegt Harry gelukzalig terwijl hij naar boven loopt. Louis trekt een pruillipje en ik zucht zelfmedelijdend. De rest is al in de woonkamer, dus we besluiten maar meteen te beginnen. Zijn we ook nog een keer klaar.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen