Wow, jullie reactie's raken me echt!
Echt gwn te lief voor woorden!! (flower)

*Waarschuwing: 16+ part*

Vermoeid zit ik naast Liam. Sinds ik hem heb gehecht, heb ik niets meer gegeten en ook niet meer geslapen. Dat eten maakt me nog niet eens zo erg uit, zo besparen we tenminste wat eten, maar dat slapen maakt me wel uit. Ik wil niet slapen, omdat ik van Liam wil zorgen, zelfs nu hij in een soort van coma ligt. Zijn hart klopt nog wel langzaam en vaag, maar hij klopt nog en daar gaat het om. Ik ben helemaal kapot van deze dag. Ik ben al meer dan achttien uur wakker. Op zich zou je denken dat dat niet zo heel veel is, maar wel als je beseft dat je de afgelopen dagen niets hebt gedaan. Je conditie is achteruit, je eet bijna niets en dan heb je vandaag iemand het dak op moeten helpen en heb je vervolgens in de mist je zwaargewonde vriend gezocht. Ik ben kapot, meer dan kapot. Toch wil ik niet gaan slapen. Harry heeft net wat geslapen en zonder zijn warme beschermende lichaam naast me kan ik toch niet slapen. Langzaam vallen mijn ogen dicht, opnieuw en opnieuw en elke keer dwing ik ze weer open te doen. 'Ga gewoon slapen', zegt Zayn die net wakker is geworden. 'Ik hou wel de wacht', stelt Niall met een lieve glimlach voor. 'Nee, hoeft niet', zeg ik en ik voel aan Liam zijn polsslag. Ik knik goedkeurend. 'Het gaat al beter', zeg ik met een grijns. Ik zie de jongens opgelucht adem halen. Op dat moment legt iemand zijn arm in mijn knieholtes en de andere rond mijn schouders en tilt me op. Met een lieve glimlach loopt Harry met me naar boven. 'Niall past wel op hem. Jij moet slapen', zegt hij lief. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en kleed me uit. Hij legt me voorzichtig in bed en kruipt naast me. 'Maar jij hebt al geslapen', zeg ik verbaasd. 'Ik blijf gewoon bij je, zodat jij ook een fijne nachtrust hebt', zegt hij. 'Nee, dan verveel je kapot', begin ik te protesteren. Hij legt zijn vinger op mijn lip en kijkt me streng aan. Hij kruipt tegen me aan en slaat beschermend zijn armen om mij heen. 'Ga maar slapen', zegt hij, waarna hij er zachtjes aan toe voegt: 'Want iets zegt me dat we dat binnekort niet meer zoveel gaan doen.' Ik sluit mijn ogen waarna ik mijn hoofd op zijn borstkas heb gelegd. Terwijl zijn duidelijke hartslag in mijn oren klinkt, val ik na een paar seconde al in een diepe slaap.
Ik open mijn ogen en kijk naast me. Ik zie dat Harry ook in slaap is gevallen. Mijn mondhoeken krullen omhoog en een zachte 'awh' verlaat mijn mond als ik zie hoe hij erbij legt. Zijn hoofd leunt half op mijn schouder en zijn mond is een beetje opengezakt. Ik twijfel even, maar besluit hem dan toch na een paar minuten naar hem te hebben gekeken hem wakker te maken. Zachtjes streel ik zijn wang. 'Harry', fluister ik zachtjes. 'Hmm', reageert hij. 'Liefje', fluister ik. Zijn ogen knipper een paar keer maar vallen dan weer dicht. Ik buig voorover en druk mijn lippen zachtjes op de zijne. Nu opent hij wel zijn ogen en kijkt me grijnzend aan. 'Op deze manier mag je me wel vaker wakker maken', fluistert hij hees. Een grijns siert mijn lippen, waarna ik weer voorover buig. Zijn tong glijdt langs mijn lippen en maakt er een plagerig spelletje. Ik woel met mijn handen door zijn haar en maak het express lekker warrig. Ik kijk hem grijnzend aan. 'You wild beast', zeg ik lachend als ik mijn werk zie. Ik kijk hem uitdagend aan. Hij duwt me tegen het bed en komt boven me hangen. Zijn ene hand glijdt onder mijn shirt en streelt zachtjes de huid waar kippenvel op ontstaat. Zijn hand glijdt plagend langzaam omhoog en maakt mijn beha los. Zachtjes kneedt hij mijn borst, terwijl zijn lippen langzaam dichterbij komen. Ik kijk hem afwachtend aan, maar net voordat zijn lippen de mijne raken, gaat hij weer naar boven en kijkt me grijnzend aan. 'Niet eerlijk', zeg ik met pruillipje. Ik draai ons om en druk mijn lippen hongerig op de zijne. Zijn handen strelen mijn huid en geeft me dit keer wel mijn zin door een spel voor passie te spelen. Ik maak behendig zijn broek los en trek zijn ondergoed en broek in een simpele beweging te gelijkertijd uit. 'Wow, is mijn meisje op dreef?' vraagt Harry met een ondeugende twinkeling in zijn groenbruine ogen. Ik steek mijn tong naar hem uit en laat hem mijn slipje uittrekken. Hij draait ons met een grijns weer om en laat zijn handen over mijn lichaam glijden. 'Je bent mooi', fluistert hij zwoel in mijn oor. Een lichtroze blos verspreidt zich over mijn wangen. Ik sla mijn benen om zijn middel en wacht tot hij bij me binnendringt. Onze gejaagde ademhalingen en kreunen vullen de stille kamer. Als we ons hoogtepunt hebben bereikt, gaan we dicht naast elkaar liggen en kijk ik hem diep in de ogen. 'Dit had ik echt weer even nodig', zeg ik met een grote grijns. 'Ik ook', stemt hij met diezelfde grote grijns in. We hebben ons net aangekleed als Niall de kamer binnenkomt rennen. 'Liam heeft zijn ogen opengedaan!'

Reageer (15)

  • agirlx

    fuckinf toeval!
    maar hey, LIAM IS AWAKE!

    1 decennium geleden
  • vasxhappenin

    Oelala haha geweldig!!!! Snel verder <333

    1 decennium geleden
  • Lovato

    Jeeeeeeeeeeej, alsjebliefttt, gun ons vanavond nog een deeltje <3

    1 decennium geleden
  • HEERSBEES

    WATHHHHH?! EN JIJ DURFT HIER TE STOPPEN?! LIAM!!!! LIAM HOU VOL ! LIAM ! WAAG HET NIET DIE OGEN TE SLUITEN ! WAAG HET NIET DIE OGEN TE SLUITEN EN ZE NIET MEER OPEN TE DOEN! BLIJF LEVEN! TOE ?! IK WORD HIER DEPRI VAN ! AAAAGHHH VERDERVERDERVDERVERDERVERDERVERDERVERDERVERDERVERDERVERDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    Vandaag nog een deetlje??? (:
    Je schrijft geweldig C:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen