Foto bij Hoofdstuk 24: De helaasheid der dingen

Hoi lieve en trouwe lezers,

het is zeker lang geleden dat ik voor het laatst een hoofdstuk gepost heb en dat spijt me zeer. Door vervelende schoolomstandigheden kon ik de tijd niet vinden, maar nu heb ik een nieuw hoofdstuk voor jullie en daar ben ik ontzettend blij mee! :D
Ik hoop echt heel erg dat dit het wachten waard was ^^ En ik vind het heel lief van jullie dat jullie het geduld hadden te wachten.

Liefs, Audience

PS. Reacties zijn heel erg welkom, het liefst met een goede dosis opbouwende kritiek! Dus leef je uit in het reactiegedeelte aan de onderkant van de pagina *hint hint* ;)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Winterr

    Shit ik wil dat ze verliefd word op de graaf:( nii op tijs veder enso :(

    Ik vind juist zo leuk de graaf

    1 decennium geleden
  • katl1

    Verder!!!

    1 decennium geleden
  • Lalona

    Oh echt spannend, snel verder ! (H)

    1 decennium geleden
  • Lente2

    @ Captain, ik ben het helemaal met je eens, ik hoop ook dat ze snel iets krijgen.

    Dus please snel verder :D

    Goede titel trouwens!!

    1 decennium geleden
  • Excelsior

    Dat had ze nu echt niet moeten vragen! Ik hoop dat ze snel verliefd worden op elkaar, want daar zit ik echt zo op te wachten! Het zou echt een leuk stel zijn! Maar die Tijs, heeft ze daar nog gevoelens voor? Of zijn het meer gevoelens die ontstaan zijn door de schuldgevoelens die ze ervaart vanwege zijn opsluiting? Ik denk dat zodra Tijs van het toneel verdwenen is en uit haar hoofd, dat ze dan wat plaats kan vrijmaken voor Walraven. Want dat moet echt, die man heeft echt wat liefde nodig, iemand om aan hem te denken! :3
    Het is echt een mooi hoofdstuk, zoals altijd!
    Het enige wat ik vreemd vind, ik denk dat je een stuk hebt overgeslagen. Want blijkbaar heeft Walraven gezegd dat hij iets weer, maar in het vorige hoofdstuk heb ik daar niets over gelezen? Dus ik denk dat je gewoon een paar zinnen bent vergeten ofzo. Het is niet erg hoor, het hoofdstuk blijft nog steeds fantastisch, maar gewoon om lastige vragen te vermijden... (:
    Ik kan niet wachten tot de volgende!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen